Een SMS-bericht plannen op een iPhone

Inhoudsopgave:

Een SMS-bericht plannen op een iPhone
Een SMS-bericht plannen op een iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt de actie Snelkoppelingen gebruiken om sms-berichten te plannen die later en regelmatig worden verzonden.
  • Selecteer het tabblad Automatisering > Persoonlijke automatiseringen maken en volg de aanwijzingen om een bericht op te stellen en te plannen.
  • Er zijn ook apps van derden beschikbaar waarmee u uw sms-berichten van tevoren kunt plannen.

Dit artikel bevat instructies en informatie om je te helpen een sms-bericht te plannen om later op je iPhone te verzenden, inclusief hoe je de Shortcuts-app gebruikt om een sms te plannen en informatie over andere apps die mogelijk beschikbaar zijn voor het plannen van berichten.

Bottom Line

Het korte antwoord is nee. U kunt iMessage niet gebruiken om te plannen dat een sms-bericht op een later tijdstip wordt verzonden. Met sommige tijdelijke oplossingen kunt u echter op een later tijdstip berichten verzenden. Die vereisen het gebruik van de Shortcuts-app of een applicatie van derden die speciaal is ontworpen voor het plannen van sms-berichten.

Hoe plan je een sms op de iPhone?

De Shortcuts-app is een manier om automatisch een sms naar iemand te sturen. Het is gratis, maar het is een beetje ingewikkeld en waarschijnlijk niet precies wat je zoekt, maar hier is hoe je het moet doen voor het geval je besluit dat dit je beste optie is.

  1. Open de Snelkoppelingen-app op je telefoon.

    De Shortcuts-app is vooraf geïnstalleerd op iPhones met iOS 13 of hoger. Als je telefoon een eerdere versie van iOS gebruikt, moet je de Shortcuts-app downloaden van de Apple App Store.

  2. Kies het tabblad Automation onderaan de pagina.
  3. Als je nog nooit eerder een automatisering hebt gemaakt, kun je tikken op Persoonlijke automatiseringen maken.

    Als je eerder een automatisering hebt gemaakt, zie je deze optie niet. Tik in plaats daarvan op + in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Persoonlijke automatisering maken.

  4. Selecteer de Time of Day optie.

    Image
    Image
  5. Pas de tijd aan waarop u het bericht wilt verzenden.
  6. Tik op Maand en scrol omlaag om de datum aan te passen waarop het bericht moet worden verzonden. Als je klaar bent, tik je op Volgende.

    Als je op deze manier berichten in iMessage plant, wordt er een automatisch terugkerend bericht ingesteld dat elke maand op dezelfde datum op hetzelfde tijdstip wordt verzonden. Als je van plan bent om dit een eenmalige gebeurtenis te maken, moet je naar binnen gaan en de automatisering verwijderen (of uitschakelen) zodra je geplande bericht is verzonden.

  7. Tik in het volgende scherm op Actie toevoegen.

    Image
    Image
  8. Controleer in het Actions-menu een contact uit de sectie Send Message en tik vervolgens op Next.
  9. Typ in het veld Message het bericht dat u wilt verzenden en tik vervolgens op Next.
  10. Bekijk de Nieuwe Automatisering om er zeker van te zijn dat deze de juiste details bevat. Een ding om hier speciaal op te letten, is de optie om Ask Before Running Het is standaard ingeschakeld. U kunt op de schakelaar naast Ask Before Running tikken om dit uit te schakelen als u wilt dat de automatisering automatisch wordt uitgevoerd zonder dat u iets hoeft te doen.
  11. Als je tevreden bent, tik je op Gereed,en die automatisering wordt ingesteld om te werken volgens de instellingen die je hebt gekozen bij het voltooien van de bovenstaande stappen.

    Onthoud dat deze methode een automatisering instelt die hetzelfde sms-bericht naar dezelfde persoon op dezelfde dag en tijd stuurt elke maand Als dit niet je bedoeling is, u moet eraan denken terug te gaan en de automatisering te verwijderen zodra deze is uitgevoerd. Om het te verwijderen, schuift u uw vinger van rechts naar links over de automatisering en tikt u op Verwijderen

    Image
    Image

Hoe verstuur je een vertraagde sms op de iPhone?

Als je een vertraagd maar niet-terugkerend sms-bericht probeert te verzenden, is het downloaden van een app van derden misschien de beste optie voor jou. Met deze apps kunt u sms-berichten maken en plannen voor eenmalige verzendingen of terugkerende verzendingen. Enkele van de best beoordeelde apps in de App Store zijn:

  • Moxy Messenger
  • Reminderbase - SMS-planner
  • Carrier Messaging

Elk van deze apps zal anders werken, en hoewel ze allemaal gratis te downloaden zijn, bevatten ze in-app-aankopen, dus ze zijn waarschijnlijk niet helemaal gratis. Ze zouden echter op dezelfde manier moeten werken door u de mogelijkheid te geven om berichten te maken en te plannen voor iedereen in uw contactenlijst of voor wie u een telefoonnummer heeft.

FAQ

    Wat betekent het maansikkelpictogram in de sms-berichten van mijn iPhone?

    Als je een maanpictogram ziet naast de naam van een contact in de Berichten-app, betekent dit dat je Niet storen hebt ingeschakeld voor dat gesprek. Je ontvangt geen nieuwe meldingen over berichten van die persoon als deze instelling is ingeschakeld. Je kunt het uitschakelen door naar links over het bericht te vegen en op het belpictogram te tikken.

    Hoe stuur je een sms door op de iPhone?

    Tik op het bericht dat je wilt doorsturen en houd het vast, open vervolgens het menu More en selecteer Share. Kies een ontvanger in het veld Aan: en tik op Verzenden. Bekijk de volledige gids van Lifewire voor het doorsturen van teksten op een iPhone.

    Hoe blokkeer je een sms op de iPhone?

    Als je sms'jes van een specifiek contact of telefoonnummer wilt blokkeren, tik je op die naam of dat nummer en vervolgens op de knop Meer info. Tik op Info, scrol omlaag en selecteer Blokkeer deze beller Je kunt berichten van onbekende afzenders ook automatisch blokkeren door naar Instellingen te gaan > Berichten > Filter onbekende afzenders en schakel de optie in.

    Hoe herinner je een sms-bericht op de iPhone?

    Helaas is het niet mogelijk om een sms-bericht terug te halen nadat je het hebt verzonden. Maar als je snel genoeg bent, kun je het misschien annuleren voordat het is afgeleverd. Open het Control Center en schakel Airport Mode in. Deze modus schakelt alle signalen uit die binnenkomen en uitgaan van uw apparaat, inclusief uw gegevens en wifi. Je weet of je geslaagd bent als je het bericht 'Niet bezorgd' naast de tekst krijgt.

Aanbevolen: