Verwacht een bijgewerkte iPad mini-release, herfst 2021

Verwacht een bijgewerkte iPad mini-release, herfst 2021
Verwacht een bijgewerkte iPad mini-release, herfst 2021
Anonim

Het lijkt erop dat Apple op schema ligt om dit najaar een bijgewerkte iPad mini uit te brengen, met een nieuw iMac-model dat gebruikmaakt van Apple Silicon, dat naar verluidt ook in de maak is.

Volgens 9to5Mac heeft Mark Gurman van Bloomberg gezegd dat de nieuwe iPad mini waar velen op hebben gespeculeerd, waarschijnlijk dit najaar zal verschijnen. Gurman verklaarde ook dat Apple werkt aan een nieuwe iMac die Apple Silicon gebruikt, ter vervanging van op Intel gebaseerde 27-inch modellen, hoewel er nog geen voorlopige releasedatum voor deze nieuwe iMac is.

Image
Image

Gurman zei dat de bijgewerkte iPad mini de nieuwste processor zal gebruiken, mogelijk verwijzend naar Apple's A14 Bionic-processor, die momenteel wordt gebruikt in de iPhone 12 en de 4e generatie iPad Air. Het algehele ontwerp van de nieuwe iPad Mini zou ook vergelijkbaar zijn met de meer huidige iPad Air-modellen.

Bovendien wordt er gespeculeerd dat de nieuwe iPad mini ergens tussen de 8,5-inch en 9-inch zal zijn, wat behoorlijk dicht bij de originele 9,7-inch iPad's afmetingen zou kunnen komen.

Image
Image

De nieuwe iMac in ontwikkeling zou een veelvoorkomende klacht onder huidige iMac-gebruikers aanpakken: schermgrootte. Hoewel er nog geen concrete informatie beschikbaar is, suggereert Gurman dat het nieuwe model een groter scherm zou kunnen hebben dan de nieuwste 27-inch Intel-modellen. Er wordt ook geschat dat de nieuwe iMac waarschijnlijk een M1X- of M2X-processor zal gebruiken.

De publieke reactie op het nieuws over de geruchten over de iMac en de bijgewerkte iPad mini was nogal onenthousiast. iMac-enthousiastelingen beschouwen de geruchten als een voor de hand liggende ontwikkeling, terwijl iPad mini-fans vinden dat het too little, too late is. Met betrekking tot nieuws over de nieuwe iPad mini schreef Twitter-gebruiker @TheProducteer: "Ik was al jaren een mini-fan en wachtte tot dit zou gebeuren. Maar op dit moment heb ik liever een slankere en lichtere 11 inch pro."

Aanbevolen: