Hoe een opname op FaceTime te screenen

Inhoudsopgave:

Hoe een opname op FaceTime te screenen
Hoe een opname op FaceTime te screenen
Anonim

Wat te weten

  • iPhone en iPad: Open Control Center en tik op de knop Schermopname. Open vervolgens FaceTime en plaats uw oproep.
  • Mac: Open FaceTime en vervolgens de Screenshot-app. Klik op Record Selected Portion, wijzig het formaat van de Screenshot-tool om het FaceTime-venster vast te leggen en druk op Record. Plaats uw FaceTime-gesprek.

Dit artikel legt uit hoe je een FaceTime-gesprek opneemt op je iPhone, iPad en Mac. De instructies ondersteunen iOS 11 of hoger, iPadOS en macOS Mojave of hoger.

Neem een FaceTime-gesprek op iPhone en iPad op

Zoals met veel Apple-dingen, is het opnemen van een FaceTime-oproep hetzelfde op iPhone en iPad. Dus hoewel de onderstaande schermafbeeldingen de iPhone weergeven, kunt u dezelfde stappen volgen op uw iPad.

  1. Open het iPhone Control Center om toegang te krijgen tot de ingebouwde tool voor schermopname.
  2. Tik op de Schermopname knop. Het begint met aftellen van drie seconden, zodat u de tijd heeft om het Control Center te sluiten en FaceTime te openen.

    Om het proces te versnellen, kun je FaceTime eerst openen, het klaar hebben om te bellen en vervolgens het Control Center openen en op de schermopnameknop tikken.

    Image
    Image
  3. Plaats je oproep in de FaceTime app.

    Opmerking

    Houd er rekening mee dat de tool voor schermopname alles op uw scherm vastlegt vanaf het moment dat het aftellen van drie seconden eindigt totdat u de opname stopt.

  4. Om de opname te stoppen, tik je op de rode statusbalk boven aan het scherm van je apparaat.
  5. Je wordt gevraagd om te bevestigen dat je de opname wilt stoppen. Tik op Stop. De opname wordt vervolgens opgeslagen in uw fotobibliotheek.

    Image
    Image

Tip

Als je de video wilt bewerken die je vastlegt na je oproep om de opening van FaceTime te verwijderen en verbinding te maken met je vriend; je kunt dit doen.

Kan je FaceTime opnemen met geluid?

Hoewel de schermopnametool op iPhone en iPad wel een microfoonfunctie biedt, neemt het geen audio op voor een FaceTime-oproep.

Je zult merken dat als je de microfoon voor de schermrecorder inschakelt en je oproept, alleen de video wordt opgenomen. U hoort geen geluiden in uw opname, behalve die van uw apparaat voor en na de FaceTime-oproep.

Kun je een video opnemen met geluid?

Je kunt een videogesprek met geluid opnemen als je een app gebruikt zoals Zoom, Microsoft Teams of Google Meet. Deze diensten kunnen bedoeld zijn voor vergaderingen, maar u kunt deelnemen aan een videogesprek met iedereen die u maar wilt.

Voor hulp bij het opzetten van een videogesprek dat je kunt opnemen, bekijk je de volgende instructies voor de juiste service voor jou.

  • Hoe Zoom-vergaderingen op te nemen
  • Een vergadering plannen in Microsoft Teams
  • Opnemen op Google Meet

Als service moet je de andere persoon laten weten dat je het videogesprek met geluid opneemt.

Neem een FaceTime-gesprek op Mac op

Als je een Mac-gebruiker bent, kun je een FaceTime-gesprek opnemen op je computer. En hoewel je geen FaceTime-oproep met geluid kunt opnemen op iPhone en iPad, kun je dat wel op Mac (op het moment van schrijven).

  1. Open FaceTime op Mac zodat u het venster kunt vastleggen met de schermopnametool.
  2. Druk op Command+Shift+5 op je toetsenbord om de Screenshot-app te openen. Deze tool is beschikbaar met macOS Mojave en hoger. Als je een eerdere versie van macOS gebruikt, kun je de QuickTime-app gebruiken om je FaceTime-gesprek op te nemen.

  3. Klik met de Screenshot-app-interface op uw scherm op Record Selected Portion. Hiermee kunt u specifiek het FaceTime-venster vastleggen.

    Als je liever je hele scherm vastlegt, selecteer dan Record Hele scherm.

    Image
    Image
  4. Sleep de randen van het scherm Screenshot om het FaceTime-venster te bedekken.
  5. Klik op Options in de werkbalk van de Screenshot-app voor de audio-instellingen. Kies onder Microfoon de Ingebouwde microfoon of een andere aangesloten microfoon. Als u geen audio wilt opnemen, selecteert u None.

    Image
    Image
  6. Klik op Record in de werkbalk van de Screenshot-app om de opname te starten. Plaats vervolgens uw FaceTime-oproep.

    Image
    Image
  7. Om de opname te stoppen, klik op de Stop knop in je menubalk.

    Image
    Image

Tip

Net als op iPhone en iPad kun je de video na je oproep bewerken om de opening van FaceTime te verwijderen en verbinding te maken met je beller als je wilt.

FAQ

    Hoe bel je via FaceTime?

    Er zijn een paar manieren waarop je een FaceTime-gesprek kunt starten. Als je al in de FaceTime-app bent, tik je op het plus-pictogram (+) Typ het telefoonnummer of e-mailadres van de persoon en tik erop, en tik vervolgens op Audioof Video Je kunt ook naar de app Contacten gaan, de persoon daar zoeken en op Audio of Video tikken. Als je al in gesprek bent, selecteer je het FaceTime-pictogram in de app Telefoon om een videogesprek te starten.

    Kun je een FaceTime-gesprek voeren op Android?

    Hoewel er geen officiële FaceTime-app voor Android-gebruikers is, kondigde Apple in juni 2021 aan dat het een webversie van FaceTime uitbrengt. Dat betekent dat iedereen, inclusief Android- en Windows-gebruikers, kan deelnemen aan FaceTime-gesprekken via een webbrowser zoals Chrome of Edge.

    Hoe zet je een groepsgesprek op FaceTime op?

    Je kunt een FaceTime-groepsgesprek starten op dezelfde manier als een normaal gesprek. Tik in de FaceTime-app op het plus-pictogram (+), voer de telefoonnummers en/of e-mailadressen in van de contacten die u wilt bellen en tik vervolgens op Audio of Video Je kunt maximaal 32 mensen toevoegen aan een enkele FaceTime-groep.

    Hoe deel je je scherm op FaceTime?

    Vanaf iOS 15 kunnen mensen hun schermen delen tijdens een FaceTime-gesprek met de SharePlay-functie. Mensen die geen iOS 15 hebben, moeten een tijdelijke oplossing gebruiken. De eenvoudigste is scherm delen via de Berichten-app.

Aanbevolen: