Hoe een opname op iPad te screenen

Inhoudsopgave:

Hoe een opname op iPad te screenen
Hoe een opname op iPad te screenen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer eerst Settings > Control Center > Customize Controls > selectSchermopname.
  • Open vervolgens Command Center en tik op het Record icoon.
  • Schermopnames worden opgeslagen in je Photos app.

Dit artikel legt uit hoe u precies kunt vastleggen wat er op uw iPad-scherm in re altime wordt weergegeven.

Hoe u een opname kunt maken op uw iPad

Volg de onderstaande instructies om toegang te krijgen tot de iOS-schermopnametool.

  1. Tik op Instellingen op het startscherm van uw iPad.
  2. De interface voor iOS-instellingen zou nu zichtbaar moeten zijn. Tik op Control Center.

    Image
    Image
  3. Selecteer Besturing aanpassen.

    Image
    Image
  4. Alle functies die momenteel beschikbaar zijn in het iPad Control Center worden nu weergegeven, samen met een lijst met items die kunnen worden toegevoegd. Als Schermopname al wordt weergegeven in het gedeelte INCLUDE, ga je gang en sla je deze stap over. Als dat niet het geval is, scrolt u omlaag totdat u het item Schermopname vindt en tikt u op het bijbehorende groene plus(+)-pictogram.

    Image
    Image
  5. Druk op uw iPad Home-knop (of veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm op nieuwere modellen) om terug te keren naar het startscherm.
  6. Veeg omhoog vanaf de onderrand van het scherm of veeg omlaag vanuit de rechterbovenhoek, afhankelijk van uw iPad-versie, om toegang te krijgen tot het Control Center. U zou een pictogram moeten opmerken dat eruitziet als een opnameknop, een ingevulde cirkel omringd door een dunnere cirkel. Tik op deze knop om te beginnen met opnemen. Selecteer desgevraagd de knop Start Recording.

    Image
    Image

    Tijdens het opnemen wordt alles op je scherm vastgelegd, inclusief inkomende meldingen. Om te voorkomen dat items zoals iMessages uw opname onderbreken, raden we aan om de modus Niet storen vooraf in te schakelen.

  7. Er wordt een timer-aftelling (3, 2, 1) weergegeven in plaats van deze knop, waarna de schermopname is begonnen. Tik ergens op het scherm om het Control Center te verlaten. U ziet een rode opnameknop of rode tijdindicator bovenaan uw scherm terwijl de opname plaatsvindt. Als je klaar bent met opnemen, tik je op deze knop.

    Image
    Image
  8. Er verschijnt een bevestigingsbericht met de vraag of je de opname wilt beëindigen. Tik op de Stop-knop. Je opname is nu voltooid en kan worden gevonden in je filmrol in de Foto's-app.

Aanbevolen: