Epic Gifts for Awesome Grads

Inhoudsopgave:

Epic Gifts for Awesome Grads
Epic Gifts for Awesome Grads
Anonim

Of je diploma nu het einde van de universiteit, het beroepsonderwijs of de middelbare school viert, ze hebben een beetje hulp nodig om naar de volgende levensfase te gaan. Daarom hebben we cadeaus verzameld om je te helpen dit moment voor hen onvergetelijk te maken.

Bluetooth-oogmasker met koptelefoon

Image
Image

Waar ze ook naartoe gaan na hun afstuderen, je geliefde moet een goede nachtrust krijgen. Dit zachte, comfortabele slaapmasker van Joseche kan draadloos worden gekoppeld aan elke smartphone om meer dan 9 uur audio-afspeeltijd te bieden, zodat ze kunnen snoozen op deuntjes, audioboeken of andere geluiden waar ze blij van worden.

Roku Express

Image
Image

Elke afgestudeerde zal dol zijn op het kijken naar films en shows zonder zich aan te melden voor kabel-tv. De Roku Express is zo gebruiksvriendelijk dat ze hem binnen enkele minuten kunnen instellen en beginnen met het streamen van hun schermfavorieten. Bovendien is hij draagbaar, zodat ze hem kunnen gebruiken als ze op reis zijn.

Uitbreidbare handbagagekoffer met USB-oplaadpoort

Image
Image

Grads onderweg zullen deze 20-inch uitbreidbare koffer met harde schaal van Joseche waarderen, die een 2-in-1 USB-oplaadpoort en een ingebouwd TSA-slot bevat. Koppel hem met een draagbare oplader om ze onderweg alle connectiviteit te geven die ze nodig hebben.

PowerCore Slim 10000 draagbare oplader

Image
Image

Iedereen heeft een oplader voor een draagbare telefoon nodig om ervoor te zorgen dat verbindingen nooit mislukken. De PowerCore Slim 10000 van Anker is ultradun en licht, laadt snel op, past in een broekzak en werkt met elke smartphone.

Deebot Ozmo U2 Stofzuiger/Mop

Image
Image

Welke grad heeft tijd om schoon te maken? Geef ze een beetje robothulp met de Ozmo combo-stofzuiger/dweil van Deebot die met één keer opladen tot 2.000 vierkante voet nat of droog kan reinigen. Het is te bedienen via smartphone, zodat ze overal snel kunnen opruimen als ze horen dat mama eraan komt.

Nintendo Switch

Image
Image

Je afgestudeerde kan overal gamen met het draagbare spelsysteem Switch van Nintendo. En als ze thuis zijn, kan hij ook worden aangesloten op een televisie voor een ervaring op een groot scherm. Combineer met een populaire game zoals Legends of Zelda om ze te helpen ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse stress.

Kami Deurbel Camera

Image
Image

Deze slimme deurbel van Kami kan worden gevoed via USB, oplaadbare batterij of worden aangesloten op bestaande deurbeldraden, waardoor het het perfecte cadeau is voor elke afgestudeerde die overal woont. Wat het onderscheidt, is de slimme gezichtsherkenning: het kan gezichten van familie en vrienden redden, zodat uw afgestudeerde weet wie er precies voor de deur staat.

Lichttherapie-wekker

Image
Image

Vroeg slapen en op tijd wakker worden voor die nieuwe baan is niet altijd gemakkelijk. Je afgestudeerde zal dol zijn op iHome's Zenergy combo-wekker, wake-up light, mood light, soundmachine met ontspannende geluiden en Bluetooth-luidspreker.

Amazon Echo Dot

Image
Image

Start het eerste slimme huis van je afgestudeerde met de Echo Dot, een handsfree assistent die Alexa's hulp gebruikt om alles van stroom te voorzien, van lampen tot apparaten. Bonus: ze kunnen het gebruiken om verbinding te maken met een externe luidspreker voor dag en nacht rockende deuntjes.

Aanbevolen: