De 7 beste Dell-laptops van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste Dell-laptops van 2022
De 7 beste Dell-laptops van 2022
Anonim

Dell staat bekend om het leveren van een breed scala aan verschillende laptops die geschikt zijn voor verschillende behoeften. Het kan echter moeilijk zijn om de optie te vinden die bij u past. We hebben verzameld wat volgens ons de beste beschikbare opties zijn uit het Dell-repertoire voor verschillende situaties. Of je nu een stevige notebook nodig hebt die zich thuis voelt op een bouwplaats of een budgetvriendelijke optie voor studeren aan de universiteit, Dell heeft voor elk wat wils.

Maar lees verder voor onze selecties van de beste Dell-laptops die u vandaag kunt kopen. Dell is niet erg creatief in hun naamgevingsschema's en het kan moeilijk zijn om de alfabetsoep te doorzoeken. Daarom hebben we onze keuzes voor je op een rijtje gezet in een mooie, overzichtelijke lijst.

Beste algemeen: Dell XPS 13 9360

Image
Image

Dell's XPS-lijn is lange tijd een van de beste op de Dell-laptopafdeling geweest, en de Dell XPS 13 9360 is daar een goed voorbeeld van. Alles aan het ontwerp is gewoon prachtig, vooral met het Infinity Edge-display dat de rand aan de boven- en zijkant van het scherm vrijwel elimineert. Het is een zeer meeslepende ervaring, maar het betekent ook dat de webcam in de onderste rand onder het scherm wordt geplaatst. Het resultaat is een ongelukkige hoek voor videoconferenties. Zorg ervoor dat u uw neusharen trimt.

Maar verder heeft deze laptop een luxueus toetsenbord dat geweldig is om te typen. De rest van het lichaam is bedekt met een zacht aanvoelend koolstofmateriaal dat gewoon geweldig aanvoelt. De laptop is niet te zwaar en weegt minder dan 3 pond, maar het is ook niet de lichtste die er is. Toch maken het geweldige toetsenbord en scherm dit echt de beste keuze voor een Dell-laptop. Ze zijn gewoon zo goed.

Beste voor bedrijven: Dell Inspiron 15.6"

Image
Image

De Dell Inspiron is verkrijgbaar in een aantal verschillende configuraties, maar deze is vooral goed voor bedrijven. Het is niet erg krachtig, met een redelijk low-end Intel Celeron-processor en Windows 10S, maar dat kan juist goed zijn voor zakelijke toepassingen. Windows 10 S installeert geen apps van buiten de Windows 10 app store, die gelijk staat met zakelijke applicaties. Windows 10 S is vanwege die beperkingen ook bestand tegen veel verschillende malware. Maar de Celeron zelf is ondermaats en zal echt alleen werken voor wat surfen op het web en het maken van documenten, wat perfect is voor bedrijven.

Aan de positieve kant biedt deze laptop veel van al het andere. Er is 16 GB RAM en 512 GB opslagruimte waar je lang mee door kunt gaan. Er zijn ook verschillende poorten op deze computer, waaronder een SD-kaartlezer, HDMI-uitgang, drie USB Type-A-poorten en een koptelefoonaansluiting. Er is hier veel om van te houden, maar ben niet van plan iets meer te doen dan de basis op deze laptop.

Beste robuuste: Dell Latitude 5420 robuuste extreme tablet

Image
Image

Als je een robuuste laptop nodig hebt, heeft de Dell Latitude 5420 Rugged-laptop zelfs "robuust" in de naam. Het is gebouwd als een tank om alles te weerstaan wat het buitenleven erop zou kunnen gooien. Het heeft een ingebouwde slagvastheid en is bestand tegen vallen tot 3 voet. Zoals elk apparaat dat is ontworpen om buiten te werken, wordt deze laptop geleverd met een helder scherm dat u in direct zonlicht kunt lezen. Het toetsenbord voelt goed aan met een mooie toonhoogte en een veerweg van 1,5 millimeter.

De basisconfiguratie bevat geen touchscreen, maar met een kleine upgrade krijgt u een multi-touchdisplay. Misschien wil je het echter niet, omdat het touchscreen niet erg nauwkeurig is. Naast die hoofdpijn kan de stylus, die een eigen vak heeft in de behuizing van de laptop, moeilijk zijn om eruit te komen. Deze kunnen echter onder de categorie eerste wereldproblemen vallen. Als je het basismodel hebt, of niet van plan bent het touchscreen te gebruiken, is dit een stevige laptop met een ingebouwde handgreep die gemakkelijk te dragen is en bestand is tegen de elementen.

Beste gaming: Alienware m17 R4

Image
Image

Alienware is Dell's gaming-lijn van laptops, en ze komen eerlijk door hun reputatie. De Alienware M17 R4 is een absoluut beest van een machine met een verbazingwekkende grafische verwerkingseenheid (GPU) die door gaming, videobewerking en meer zal slaan. Je kunt kiezen tussen NVidia's Geforce 3070 en 3080, die beide meer kracht hebben dan je weet wat je ermee moet doen. Dit alles wordt geleverd met een snel, soepel 360 Hz-scherm dat het volgende niveau zal zijn voor gaming.

Maar met veel kracht komt een grote uitputting van de batterij. Deze laptop gaat niet lang mee als hij wordt losgekoppeld van het netsnoer - een ongelukkige realiteit met deze GPU's. Onderste luidsprekers zijn ook een keuze die ik niet zou hebben gemaakt bij het ontwerpen van deze laptop. Het geluid wordt gedempt en een beetje vervormd als de laptop op een bureau staat. Je zult je gaming-koptelefoon samen met deze laptop willen inpakken.

Beste budgetgaming: Dell G3 15

Image
Image

Als u een gamer bent met een beperkt budget, heeft Dell ook voor u gezorgd. De Dell G3 15 is een goedkope gaming-laptop met een mid-range GTX 1650 GPU. De positieve kant hiervan is dat de laptop een goede batterijduur krijgt als je je kabel thuis laat. De laptop wordt geleverd met 8 GB RAM en 256 GB SSD. Houd er rekening mee dat je misschien een externe harde schijf wilt aanschaffen als je van plan bent veel games te installeren.

Maar over het algemeen geven de Intel Core i5 en GPU je echt goede spelprestaties in een vrij slank pakket. Het scherm is echter een beetje saai, dus je krijgt misschien niet de beste grafische weergave voor je gaming. Het is een compromis dat Dell hier heeft gemaakt. Maar als je daar voorbij kunt kijken, geeft dit je alle kracht die je nodig hebt om sommige games uit te werken waar en wanneer je maar wilt.

Beste 2-in-1: Dell XPS 13 2-in-1 laptop

Image
Image

Een van onze favoriete soorten laptops is de 2-in-1 omdat je zowel de laptop- als de tabletervaring krijgt. De Dell XPS 13 2-in-1 is een geweldig voorbeeld, met een geweldige constructie die erg licht is. Het komt op minder dan 3 pond, wat geweldig is om vast te houden in tabletmodus. Het toetsenbord is even wennen. Het heeft een MagLev-ontwerp, wat resulteert in een diktevermindering van 24 procent.

Maar als je eraan kunt wennen, heb je een geweldige laptop met geweldige prestaties en een geweldige batterijduur die ook in een tablet kan veranderen. Dat is allemaal een behoorlijk aanlokkelijk pakket, daarom is de XPS-lijn een van onze favorieten. Het is een veelzijdige en krachtige laptop die alles doet wat je nodig hebt. Het is een goede alleskunner.

"De Dell XPS 13 2-in-1 laptop is een indrukwekkende concurrent op het gebied van laptops. Hij is mooi ontworpen, licht van gewicht en heeft een groot touchscreen met hoge resolutie. " - Nick Jaynes, producttester

Image
Image

Beste uitgave: Dell Latitude 7420

Image
Image

Als u het beste wilt van alles wat Dell te bieden heeft, dan is dit de laptop voor u. De Latitude 7420 heeft een geweldig beeldscherm, een goede batterijduur en topspecificaties in bijna elke categorie. Er is geen aparte GPU, maar de Intel Core i7 en 32 GB RAM zouden zowat alles aankunnen. Bovendien zorgt het ontbreken van een GPU voor een langere levensduur van de batterij, wat geweldig is.

De laptop is aan de zwaardere kant, tenminste in vergelijking met concurrenten in het veld, maar het v alt mee. Het rechtvaardigt elke dollar van het prijskaartje van bijna $ 3.000, maar het zou geen "uitspatting" zijn als het niet duur was. Kortom, als je een laptop wilt die elk randapparaat aankan dat je hebt zonder donglelife, dan is dit een solide optie, en zijn kracht is ongeëvenaard. Dit is een geweldige laptop die jarenlang mee zal gaan.

De Dell XPS 13 9360 (bekijk bij Amazon) is een gemakkelijke keuze voor het beste in het algemeen. Je krijgt echt een geweldige balans tussen kracht en prijs. Deze laptop kan alles aan, inclusief wat lichte gaming voor een prijs die de bank niet kapot maakt. Er staan betere laptops op deze lijst, maar deze biedt de beste kwaliteit voor de beste prijs. Dat is een makkelijk gesprek.

Over onze vertrouwde experts

Adam Doud schrijft al bijna tien jaar in de technische ruimte. Hij heeft verschillende Dell-laptops gebruikt en wordt er elke keer verliefd op. Kerel, hij heeft een Dell.

Nick Jaynes is een technisch schrijver wiens werk is gepubliceerd door onder andere Mashable, Digital Trends, Cool Hunting en Travel+Leisure.

FAQ

    Kunt u uw laptop upgraden?

    Soms. Laptops zijn meestal moeilijker te upgraden dan desktopcomputers vanwege de ruimte. Om een zo slank mogelijk profiel te hebben, worden laptops meestal ontworpen met specifieke componenten die in en rond andere specifieke componenten passen. Ruimte vrijhouden voor upgrades is geen erg ruimtebesparend ontwerp. Meestal wilt u in het begin de hoogste specificaties hebben die u zich kunt veroorloven.

    Waarom wordt je laptop zo heet?

    Laptops zijn afhankelijk van luchtkoeling om te voorkomen dat ze oververhit raken. Een van de meest voorkomende redenen waarom een laptop oververhit raakt, is een gebrek aan luchtstroom. Dit gebeurt vaak wanneer de laptop op een bed of bank of andere zachte stoffen oppervlakken wordt neergezet die de lucht niet goed laten stromen. Een schootbureau of koelkussen is een geweldige oplossing om dit te voorkomen.

    Wat is het garantiebeleid van Dell?

    Dell dekt al zijn laptops met een beperkte garantie van 2 jaar. Dat dekt u over het algemeen in termen van hardwarestoringen die optreden buiten schade als gevolg van verkeerd gebruik of misbruik. Als er onderdelen defect raken of als u softwareproblemen heeft, zou Dell u moeten helpen.

Image
Image

Waar u op moet letten bij een Dell-laptop

Batterijlevensduur

De levensduur van de batterij is van cruciaal belang in een laptop vanwege de draagbaarheid. Het laatste dat u wilt doen, is samen met uw laptop een oplader meesjouwen en op zoek gaan naar stopcontacten in uw plaatselijke coffeeshop. De levensduur van de batterij wordt meestal gemeten in uren, en zes uur is een gemiddelde maatstaf om naar te zoeken, maar natuurlijk is langer beter.

Schermgrootte

Een onderdeel dat niet kan worden geüpgraded, is uiteraard het scherm. Natuurlijk zal de schermgrootte uiteindelijk de grootte van de laptop zelf bepalen, dus je wilt zo groot gaan als je prettig vindt, maar niet zo groot dat het hele apparaat onpraktisch wordt. 13 tot 15 inch is een goede marge.

Image
Image

Specificaties

De andere specificaties in de laptop zullen uiteindelijk de prestaties bepalen. U wilt hoge cijfers zien voor RAM, harde schijf, batterijcapaciteit, enz. Aangezien laptops moeilijk te upgraden zijn, wilt u over het algemeen zoveel krijgen als u zich kunt veroorloven wanneer u uw aankoop voor het eerst doet.

Aanbevolen: