De 6 beste tablets onder $ 200 in 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste tablets onder $ 200 in 2022
De 6 beste tablets onder $ 200 in 2022
Anonim

De beste tablets onder de $200 bieden veel waar voor je geld. Onze topkeuze, de Amazon Fire HD 8-tablet heeft misschien duidelijke compromissen, maar biedt uitstekende functionaliteit voor een spotprijs. Hoewel duurdere voorbeelden van de beste tablets superieure ervaringen kunnen bieden, kosten ze doorgaans minstens het dubbele van de prijs van elke tablet op deze lijst.

De vraag komt er eigenlijk op neer met welke compromissen je bereid bent te leven? Sommige goedkopere tablets bouwen advertenties in het apparaat zelf, andere bevatten minder opslagruimte of RAM, en andere gebruiken schermen met een lagere resolutie. Ongeacht hoe beperkt uw budget ook is, we hebben deze lijst samengesteld om u te helpen de beste tablet onder de $ 200 voor u te kiezen.

Beste algemeen: Amazon Fire HD 8-tablet

Image
Image

De Amazon Fire HD 8-tablet is de beste algemene positie, niet omdat het goed is afgerond en uiterst competent voor zijn prijs. Het biedt een geweldige gebruikerservaring met enkele compromissen, en werkt goed waar het telt, van vitaal belang voor een budgetgerichte tablet. Het scherm is misschien niet volledig 1080p, maar het is geweldig voor het streamen van video. De interface en het ontwerp zijn gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor kinderen, en handsfree Alexa-spraakbesturing is handig om te hebben.

De Fire HD 8 is lekker licht met een gewicht van slechts 12,8 gram, en het 8-inch scherm is de ideale mix van bruikbaarheid en draagbaarheid, waardoor hij comfortabel in de hand ligt en je een scherm biedt dat groter is dan dat van je smartphone. Het grote compromis is dat het er maar 1 is.5 GB RAM wat multitasking beperkt. Over het algemeen is dit een meer competente tablet dan je zou verwachten voor minder dan honderd dollar, waardoor het gemakkelijk aan te bevelen is.

Image
Image

Beste Android: Lenovo Tab M10 FHD Plus (2e generatie)

Image
Image

Een duurder, maar krachtiger en minder beperkt alternatief voor een Amazon Fire-tablet is de Lenovo Tab M10 Plus. Deze Android-tablet heeft iets meer RAM en zijn octa-coreprocessor is veel krachtiger dan de Fire HD 8, dus hij is beter in multitasking. Het heeft een groot 10,3-inch scherm en biedt uitstekende ouderlijk toezicht. Het Android-besturingssysteem is perfect als je al bekend bent met een Android-smartphone. Het goedkopere basismodel van deze tablet wordt geleverd met 32 GB ingebouwd geheugen, dat kan worden uitgebreid met een MicroSD-kaart. Het grote scherm heeft wel de prijs van gewicht en draagbaarheid, omdat dit een ietwat zware tablet is.

Beste budget: Amazon Fire 7-tablet

Image
Image

Er zijn niet veel tablets goedkoper dan de Kindle Fire 7, en geen enkele is zo competent. Het is opmerkelijk goed voor een apparaat dat slechts $ 50 kost. Het is een zeer eenvoudige tablet met slechts een 1,3 GHz-processor, 1 GB RAM en een scherm met een relatief lage resolutie. Voor de goedkoopste versie zul je ook te maken krijgen met die vervelende ingebouwde Amazon-advertenties, maar het biedt een gestroomlijnde manier om te genieten van Amazon-services zoals Prime Video, en het is duurzaam genoeg om het gebruik door kinderen te overleven. Als u op zoek bent naar een functionele tablet voor de laagste prijs die mogelijk is, is dit de beste optie.

Beste weergave: Amazon Fire HD 10

Image
Image

Met zijn ruime 10-inch 1080P Full HD-scherm biedt de Amazon Fire HD 10 een uitstekende kijkervaring voor het streamen van video en andere media. Het is ook gemakkelijk om door de interface te navigeren op dat grote, heldere scherm, dankzij een quad-core 2.0 GHz CPU en 2 GB RAM. Het basismodel wordt geleverd met 32 GB opslagruimte en is uitbreidbaar via een MicroSD-kaart.

Het nadeel is dat de audio van de ingebouwde luidsprekers niet helemaal overeenkomt met de kwaliteit van het scherm, en de Amazon-software kan enigszins beperkend aanvoelen voor gebruikers van Apple- of Android-apparaten (hoewel je dat natuurlijk wel kunt, jailbreak de tablet voor een meer volwaardige Android-ervaring). Hoe dan ook, deze competente en betaalbare tablet is over het algemeen een zeer goed koopje.

Image
Image

Runner-Up, Beste Android: Samsung Galaxy Tab A (2019)

Image
Image

De Galaxy Tab A is een geweldige 8-inch tablet met het veelzijdige Android-besturingssysteem. Het 8-inch scherm maakt het minder zwaar en omvangrijk dan de meer omslachtige 10-inch tablets. Deze tablet ligt comfortabel in de hand en heeft het belangrijke voordeel van een indrukwekkende batterijduur van 13 uur, wat genoeg zou moeten zijn om de meeste mensen een hele dag van intensief gebruik te helpen.

De waarschuwingen hier zijn de energiezuinige processor en het scherm met lage resolutie. Het gebrek aan rekenkracht betekent dat je moeite zult hebben met multitasken of het gebruik van meer energie-intensieve apps. De schermresolutie is helaas lager dan Full HD, maar is prima bruikbaar. Over het algemeen is dit een goed alternatief voor een Amazon-apparaat.

Beste voor kinderen: Amazon Fire HD 10 Kids Edition

Image
Image

Het overhandigen van een tablet aan een kind kan een riskante onderneming zijn, zowel voor het fysieke welzijn van de tablet als gezien de problemen die kinderen kunnen krijgen op zo'n apparaat. De Fire HD 10 Kids Editions lost het duurzaamheidsprobleem op door een veelzijdige en duurzame, kindveilige hoes toe te voegen met een aantrekkelijk en vriendelijk helderblauw ontwerp.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over ongeschikte inhoud, want de Kids Edition van de Fire HD 10 bevat eenvoudig te gebruiken ouderlijk toezicht, zodat je educatieve doelen kunt stellen en inhoud kunt beheren, naast andere functies voor maximaal 4 kinderen profielen. Er is ook Amazon Kids+, een abonnementsservice waarmee je toegang krijgt tot meer dan 20.000 e-boeken, audioboeken, films, tv-programma's, apps en games die zijn samengesteld voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar.

Technisch gezien heeft de Fire HD 10 Kids Edition een 10-inch 1080p-scherm, een snelle processor, 32 GB opslagruimte en een indrukwekkende batterijduur van 12 uur. Het enige voorbehoud bij deze tablet is dat de prijs van $ 199 het de duurste tablet op deze lijst maakt. Amazon heeft echter een zorgeloze garantie van 2 jaar. Als het kapot gaat, stuur het dan gewoon terug en ze zullen het gratis vervangen.

De Amazon Fire HD 8-tablet wint de eerste plaats vanwege de combinatie van algehele geschiktheid en bodemprijs. Als u iets krachtigers wilt met een minder beperkend besturingssysteem, is de door Android aangedreven Lenovo Tab M10 Plus misschien de extra kosten waard.

Hoe we hebben getest

Om de beste tablets onder een bepaalde prijsklasse te testen, gebruiken onze deskundige reviewers en testers verschillende methoden. Ten eerste kijken we naar ontwerp, gewicht en draagbaarheid om te zien hoe gemakkelijk een tablet is om mee te sjouwen. We evalueren ook de schermgrootte en resolutie met het oog op het streamen van video, het bekijken van afbeeldingen en het browsen op webpagina's. Audio en connectiviteit spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de multimediakwaliteit.

Voor objectieve prestatiemetingen gebruiken we veelvoorkomende tests zoals PCMark, Geekbench en 3DMark, en proberen we ook enkele veeleisende games te downloaden om te zien of het dit aankan. Om de levensduur van de batterij te testen, streamen we video met maximale helderheid om de runtime te meten, samen met het algemene gebruik in de loop van een dag. Ten slotte kijken we naar de waardepropositie en concurrentie, om te zien hoe de tablet zich verhoudt tot rivalen in een vergelijkbare prijsklasse. Alle tablets die we testen zijn door ons ingekocht; geen van de beoordelingseenheden wordt geleverd door een fabrikant.

Over onze vertrouwde experts:

Andy Zahn schrijft sinds 2019 voor Lifewire. Andy heeft een diepe fascinatie voor technologie en heeft een breed scala aan gadgets getest en beoordeeld, van tablets tot camera's tot desktopcomputers.

Waar u op moet letten bij de beste tablets onder de $200

Schermgrootte - De gemiddelde tablet is ongeveer 10 inch, diagonaal gemeten, maar ze kunnen zo klein zijn als 8 inch en oplopen tot 13,5. De schermgrootte is echt een persoonlijke voorkeur, maar voor productiviteitsdoeleinden is het vaak hoe groter hoe beter. Als je alleen een programma streamt of een boek leest, zou een kleiner scherm voldoende moeten zijn.

Prestaties - Let op het RAM-geheugen en de CPU die uw tablet gebruikt als u van plan bent deze te gebruiken voor zware gaming of veeleisende apps. Maar deze specificaties vereisen doorgaans een hoger prijskaartje.

Opslag - Sommige tablets bieden extra opslagruimte via een MicroSD-kaart, zodat u tot 512 GB aan bestanden, foto's en apps kunt opslaan. Als je van plan bent heel veel media op je tablet op te slaan, is dit iets dat de moeite waard is om te onderzoeken.

FAQ

    Is het de moeite waard om een tablet te kopen?

    Tablets bieden een perfecte hybride van de draagbaarheid van een smartphone en de functionaliteit van een laptop/desktop-pc. Ze zijn een goedkope manier om onderweg wat werk gedaan te krijgen (of wanneer je gewoon op de bank wilt loungen), en zijn geweldig voor het vermaken van kinderen, gemakkelijk te gebruiken voor ouderen en een geweldige manier om boeken/strips te lezen.

    Welke apps zijn beschikbaar op een tablet?

    Over het algemeen hebben Apple-tablets volledige toegang tot de App Store, terwijl Android-tablets apps uit de Google Play Store kunnen halen. Bepaalde tablets, zoals Amazon's Fire-serie, moeten echter mogelijk worden gejailbreakt voordat volledige toegang tot de Store beschikbaar is.

    Hoe kies ik een tablet?

    Begin met het bepalen van het formaat dat je wilt: iets groters voor games of het lezen van strips in het bereik van 10 inch, of een kleiner, meer draagbaar model dat dichter bij 7 inch ligt. Overweeg dan specificaties, zaken als schermresolutie, batterijduur en processor, om er zeker van te zijn dat het goed zal presteren in de rollen waarvoor je het nodig hebt. Houd ook rekening met zaken als de kwaliteit van de camera en opslag als die eigenschappen belangrijk voor je zijn.

Aanbevolen: