Hoe de automatische slaapmodus en wachtwoordvergrendeling op de iPad uit te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe de automatische slaapmodus en wachtwoordvergrendeling op de iPad uit te stellen
Hoe de automatische slaapmodus en wachtwoordvergrendeling op de iPad uit te stellen
Anonim

Wat te weten

  • Op het iPad-startscherm opent u Instellingen en tikt u op Weergave en helderheid > Auto-Lock. Kies 2, 5, 10 of 15 minuten , of Nooit.
  • Als je een Smart Cover hebt die de iPad automatisch in de slaapstand zet wanneer de klep wordt gesloten, probeer dan de instelling van 10 of 15 minuten.
  • Een timer voor het invoeren van een toegangscode instellen: Kies in Instellingen Passcode en tik vervolgens op Require Passcode. Selecteer een instelling van Onmiddellijk tot 4 uur.

Dit artikel legt uit hoe je de Auto-Lock-modus van je iPad kunt uitstellen en hoe vaak de toegangscode nodig is. De iPad gaat standaard in de slaapstand na twee minuten inactiviteit om de batterij te sparen, maar misschien geeft u de voorkeur aan een langere periode van inactiviteit. Instructies hebben betrekking op iPads met iOS 11 of hoger.

Hoe de Auto-Lock-modus op iPad te vertragen

Om de tijd te verlengen voordat uw iPad in de slaapstand gaat:

  1. Op het iPad-startscherm opent u Instellingen.
  2. Tik in het linkerdeelvenster op Weergave en helderheid.
  3. In het Display & Brightness scherm tikt u op Auto-Lock.

    Image
    Image
  4. Selecteer de gewenste optie. Keuzes zijn 2, 5, 10 of 15 minuten. U kunt ook kiezen voor Nooit.

    Image
    Image

Kiezen voor Never betekent dat de iPad nooit automatisch in de slaapstand gaat. Als je je iPad neerlegt en vergeet hem in de slaapstand te zetten, blijft hij actief totdat de batterij leeg is.

Welke instelling voor automatisch vergrendelen is geschikt voor u?

Als de iPad in de slaapstand gaat terwijl u hem gebruikt, stelt u de vertraging in op 5 minuten. Hoewel drie extra minuten niet veel klinkt, verdubbelt het de standaardinstelling meer dan.

Als je een Smart Cover hebt die de iPad automatisch in de slaapstand zet wanneer de klep wordt gesloten, gebruik dan de instelling van 10 minuten of 15 minuten. Als je goed bent in het sluiten van de klep als je klaar bent met de iPad, verlies je geen batterijvermogen, en de langere instelling zorgt ervoor dat de iPad niet in slaap v alt wanneer je hem gebruikt.

Hoe te vertragen wanneer de toegangscode vereist is

Als je iPad geen Touch ID of Face ID heeft, wil je misschien niet elke keer dat je je iPad uit de slaapstand ha alt de toegangscode invoeren. Als het Touch ID of Face ID heeft, kun je de iPad ontgrendelen en een paar andere handige trucjes doen, maar je hebt Touch ID of Face ID niet nodig om het invoeren van de toegangscode over te slaan. Stel in plaats daarvan een timer in voor hoe vaak de toegangscode vereist is.

  1. Open Instellingen.
  2. Tik in het linkerdeelvenster op Passcode, Touch ID & Passcode of Face ID & Passcode, afhankelijk van het iPad-model.

  3. Voer de toegangscode in.

    Image
    Image
  4. In het Passcode Lock scherm tikt u op Require Passcode.

    Image
    Image

    Zie je deze instellingen niet op het scherm? Als u iPad Unlock hebt ingeschakeld voor Touch ID of Face ID, kunt u de interval. Leg in plaats daarvan uw vinger op de Home-knop of til de telefoon op en kijk ernaar om de iPad te ontgrendelen.

  5. Selecteer in het scherm Passcode vereisen een instelling van Onmiddellijk tot 4 uur.

    Image
    Image

Aanbevolen: