Hoe krijg je een katapult in Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Hoe krijg je een katapult in Animal Crossing
Hoe krijg je een katapult in Animal Crossing
Anonim

Zonder de katapult in Animal Crossing: New Horizons, zullen al die kleurrijke ballonnen die boven je hoofd zweven voor altijd ongeopend blijven. Bovendien gaan de items die ze bij zich hebben ook verloren. Gelukkig is het verkrijgen van een katapult gemakkelijk, en zelfs als je niet veel van het spel hebt gespeeld en maar een paar belletjes over hebt.

Een katapult krijgen in Animal Crossing

Je hebt twee opties om een katapult te bemachtigen: je kunt ofwel een katapult kopen bij Timmy voor 900 bells of een zelfgemaakt katapultrecept van Timmy kopen voor 300 bells craft één. Maar als dit je eerste katapult is, moet je eerst het recept oppikken.

Hoewel het doe-het-zelf-recept goedkoper is en handig zal zijn om je katapult te vervangen zodra deze kapot is, heb je vijf hardhouten hout nodig om elke katapult te maken.

  1. Ga naar Timmy en kijk wat hij te koop heeft.
  2. Je vindt een Slingshot te koop voor 900 belletjes en een Slingshot DIY Recipe te koop voor 300 bells in deDiversen tabblad. Als dit je eerste katapult is, moet je het doe-het-zelfrecept kopen en een katapult maken.

    Image
    Image
  3. Als je een katapult rechtstreeks hebt gekocht, selecteer je de katapult zoals elk ander gereedschap om het uit te rusten, en als je het recept hebt gekocht, raak je een werkbank om een katapult voor jezelf te maken. Rust het dan uit.

Opmerking

Je hebt vijf hardhout nodig om een katapult te maken. Hardhout is anders dan hout en naaldhout, maar wordt op dezelfde manier verkregen. Sla een boom met een dunne bijl en er is een kans dat er wat hardhout uit v alt, wat zeldzamer is dan normaal hout, net als zachthout.

Een katapult gebruiken in Animal Crossing

Zodra je een katapult hebt, rust je deze uit zoals je zou doen met elk ander gereedschap, zoals de bijl die je moet gebruiken om hardhout te oogsten om zelf katapulten te maken. Om je katapult te gebruiken, ga je onder een ballon staan en druk je op A om te schieten.

Animal Crossing Ballonkleuren

Ballonnen in Animal Crossing: New Horizons zijn er in verschillende kleuren. Er is geen garantie voor wat elke ballon zal laten vallen nadat hij is gesprongen, maar er zijn enkele trends.

  • Rode ballonnen laten meubels sneller vallen.
  • Gele ballonnen laten sneller belletjes vallen.
  • Blauwe ballonnen laten eerder knutselmaterialen vallen.
  • Groene ballonnen zijn veel willekeuriger met hun druppels.

Animal Crossing's Golden Slingshot

Nadat je 300 ballonnen hebt neergeschoten in Animal Crossing: New Horizons, kun je het Golden Slingshot-recept verkrijgen, en dat is precies hoe het klinkt: een doe-het-zelfrecept voor een gouden katapult. Zoek na 300 ballonnen naar een gouden ballon, die het recept laat vallen als je hem laat knappen.

De gouden katapult gaat echter niet eeuwig mee, hoewel hij veel langer meegaat dan de gewone katapult en er zijn twee goudklompjes en een katapult nodig om te maken.

Aanbevolen: