De 2 beste slimme airconditioners

Inhoudsopgave:

De 2 beste slimme airconditioners
De 2 beste slimme airconditioners
Anonim

Het beste budget: beste slimme airconditioning:

Beste budget: LG Smart Window-airconditioner

Image
Image

Met het aantal opties dat nog vrij beperkt is, zul je geen enorme variatie in de prijs van slimme airco's vinden. Maar LG biedt raam-airconditioners met slimme functies die de klus klaren zonder veel extra kosten. Wi-Fi-compatibele versies zijn beschikbaar voor hun modellen van 8.000, 10.000 en 12.000 BTU, zodat u kunt kiezen welke hoeveelheid koelvermogen het meest geschikt is voor uw kamer. Alle modellen zijn Energy Star-gecertificeerd en beschikken over een automatische herstartfunctie om alles weer aan de gang te krijgen na een stroomstoring.

De ingebouwde Wi-Fi-verbinding van het LG-apparaat vertoont enige neiging tot problemen, maar dit kan in principe elke slimme airconditioning overkomen, en voor de meeste huizen werkt het prima. Als onderdeel van de LG SmartThinQ-lijn van slimme apparaten voor thuisgebruik, bestuurt dezelfde gratis app ook de airconditioner. Het behandelt alle basisfuncties van de airconditioning, zoals de belangrijkste om uw huis af te koelen voordat u thuiskomt. Google Home en Amazon Alexa virtuele assistenten worden ook ondersteund.

Beste slimme airconditioning: Sensibo Sky

Image
Image

Als u uw bestaande airconditioner wilt behouden of geen Wi-Fi-versie kunt vinden die aan uw behoeften voldoet, zijn er manieren om slimme functies toe te voegen aan een "domme" airconditioning. Door hem op een slimme stekker aan te sluiten, krijgt u de meest elementaire controle. Maar voor meer geavanceerde airconditioning-specifieke tools, wil je een slim A / C-bedieningsapparaat zoals de Sensibo Sky, een betaalbare manier om heel veel slimme koelfunctionaliteit te krijgen.

Het instellen van het kleine Sensibo Sky-apparaat is eenvoudig. Je steekt hem in het stopcontact en kunt hem aan de muur plakken als je wilt. Je koppelt hem via de infraroodsensor van je airconditioner, wat betekent dat je unit een afstandsbediening moet ondersteunen om te werken. Vervolgens verbind je de Sensibo Sky met je wifi-thuisnetwerk en download je de Sensibo-app, beschikbaar voor iOS of Android (en als webapp als je niet op een mobiel apparaat zit). De app is rijk aan functies - naast de basisbediening van de airconditioning, kunt u schema's maken en temperatuuraanpassingen instellen op basis van de locatie van uw telefoon of het weer rond uw huis.

De Sensibo Sky is compatibel met Alexa en Google Home, maar daar stopt het niet. De open API maakt een aantal door de gemeenschap gebouwde integraties mogelijk met services die niet officieel worden ondersteund, zoals Samsung's SmartThings en, indirect, Apple's HomeKit. U kunt ook uw eigen geautomatiseerde taken instellen via IFTTT.

Aanbevolen: