Hoe audio te delen op Zoom

Inhoudsopgave:

Hoe audio te delen op Zoom
Hoe audio te delen op Zoom
Anonim

Wat te weten

  • Neem deel aan een vergadering. Klik op Scherm delen en vink Computergeluid delen aan. Klik vervolgens op Delen.
  • Het delen van audio is een functie van het delen van je scherm op Zoom, dus kies het juiste scherm om te delen als je meerdere schermen hebt aangesloten.
  • Als je klaar bent, klik je op Stoppen met delen bovenaan je scherm dat wordt gedeeld.

Dit artikel behandelt hoe je audio met anderen kunt delen terwijl je een Zoom-gesprek voert, hoe je stopt met het delen van audio tijdens een Zoom-gesprek en aanvullende tips voor het delen van je audio.

Hoe geluid te delen op Zoom

In de functie voor het delen van schermen in Zoom is de mogelijkheid ingebouwd om ook uw computeraudio te delen.

Maak je ook geen zorgen als je in gesprek bent met mobiele gebruikers, want het delen van de audio van je computer op Zoom vereist helemaal niets van de deelnemers aan de vergadering. De eerste stap naar het delen van audio op Zoom is deelnemen aan of het opzetten van een vergadering.

  1. Neem deel aan een vergadering.
  2. Klik onderaan uw scherm op Scherm delen.
  3. Selecteer een scherm om te delen en vink Computergeluid delen aan onder aan het zojuist geopende venster. Klik vervolgens op Delen.

    Image
    Image
  4. Als u wilt stoppen met delen, klikt u op Stop met delen bovenaan het scherm dat wordt gedeeld.

Klik in de startpagina van de Zoom-app op het tandwiel Instellingen in de rechterbovenhoek van het venster. Open vervolgens het tabblad Audio. Als u Automatisch deelnemen aan audio per computer bij deelname aan een vergadering onder aan het scherm aanvinkt, wordt de audio van uw computer automatisch gedeeld wanneer u deelneemt aan een vergadering, waardoor de bovenstaande stappen overbodig zijn als u altijd van plan bent uw audio in vergaderingen.

Aanbevolen: