Hoe de beperkte modus op YouTube uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe de beperkte modus op YouTube uit te schakelen
Hoe de beperkte modus op YouTube uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • Browser: Selecteer je profielafbeelding en vervolgens Beperkte modus: Aan om de optie voor uitschakelen te vinden.
  • App: schakel het uit via je profielafbeelding, dan Settings > General (Android) of gewoon Settings(iOS).
  • Het uitschakelen van de beperkte modus is alleen van toepassing op het apparaat waarop u de instelling hebt bewerkt.

Dit artikel beschrijft hoe je de beperkte modus van YouTube uitschakelt op een computer, telefoon of tablet, iets wat je mogelijk moet doen als reacties verborgen zijn of als je sommige video's niet kunt bekijken. De instructies zijn van toepassing op desktopgebruikers in elke webbrowser en mobiele gebruikers op de officiële YouTube-app.

Beperkte modus uitschakelen op YouTube.com

  1. Selecteer op de YouTube-website rechtsboven je profielfoto.

    Als je niet bent ingelogd, kun je de beperkte modus nog steeds uitschakelen, maar kies in plaats daarvan het menu met drie stippen naast de knop Aanmelden.

  2. Selecteer Beperkte modus: Aan onderaan het menu.

    Image
    Image
  3. Selecteer de knop naast ACTIVATE BEPERKTE MODUS zodat deze van blauw in grijs verandert. YouTube wordt automatisch vernieuwd om aan te geven dat de instellingen zijn gewijzigd.

    Image
    Image

Beperkte modus uitschakelen vanuit de app

  1. Tik op je profielfoto in de rechterbovenhoek, of op het gezichtsloze pictogram als je niet bent ingelogd.
  2. Ga op Android naar Instellingen > Algemeen. Ga op iOS naar Instellingen.

  3. Selecteer de knop naast Beperkte modus om deze uit te schakelen (deze wordt grijs).

    Image
    Image

Als je YouTube via een mobiele browser gebruikt, lijken de stappen erg op elkaar, maar na het openen van de instellingen, vouw je het Account gedeelte uit om de schakelaar te zien.

Beperkte modus kan niet worden uitgeschakeld?

Je weet dat de beperkte modus nog steeds is ingeschakeld als je een zwart scherm krijgt met dit bericht wanneer je video's probeert te bekijken:

Deze video is niet beschikbaar als de beperkte modus is ingeschakeld.

Of deze in de comments:

Beperkte modus heeft verborgen reacties voor deze video.

In de meeste gevallen, en voor de meeste mensen, zou het uitschakelen moeten werken door de bovenstaande stappen te volgen. Als deze aanwijzingen het apparaat niet lijken uit te schakelen, wordt uw apparaat mogelijk door iemand anders bestuurd. In dat geval heeft u eerst hun toestemming nodig.

Een situatie is als je apparaat deel uitmaakt van Family Link. Als een ouder deze functie beheert, kunnen kinderaccounts deze niet uitschakelen. Je enige optie is om te vragen dat het ouderaccount de beperkte modus voor je uitschakelt.

Hetzelfde scenario is mogelijk in een zakelijke omgeving. Beheerders van scholen en bibliotheken kunnen bijvoorbeeld de beperkte modus beheren op netwerkniveau, zodat u er weinig tot geen andere mogelijkheid toe heeft dan contact op te nemen met de beheerders.

Iets anders om in gedachten te houden is dat als je de beperkte modus wilt uitschakelen op al je platforms - elke telefoon, tablet en computer die je gebruikt - en je Google Family Link niet gebruikt, je moet gaan in elk van hen afzonderlijk en schakel het uit. Als u bijvoorbeeld de beperkte modus op uw telefoon uitschakelt, heeft dit geen invloed op uw computer en vice versa.

Aanbevolen: