Hoe krijg je bellen in Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Hoe krijg je bellen in Animal Crossing
Hoe krijg je bellen in Animal Crossing
Anonim

Net als in het echte leven is geld de brandstof die de wereld van Animal Crossing aan het sjouwen houdt. Bellen zijn de belangrijkste vorm van valuta in Animal Crossing: New Horizons op Nintendo Switch, en er zijn verschillende manieren om ze te verdienen. Als je eenmaal genoeg Bells in je portemonnee hebt, kun je kleding en versieringen voor je dorpsbewoner kopen, maar het praktischer gebruik van je Bells zijn betalingen aan je huis.

Wissel Nook Miles in voor Belvouchers

Tijdens je speeltijd met New Horizons verdien je Nook Miles voor het uitvoeren van verschillende en diverse in-game taken. Deze hebben op zichzelf geen geldelijke waarde, maar u kunt deze Nook Miles meenemen naar de Nook Stop-automaat in Resident Services.

In de rechterbenedenhoek van Resident Services bevindt zich een terminal. In het terminalmenu kunt u uw Nook Miles inwisselen voor een aantal beloningen, waaronder een Bell Voucher. U kunt zoveel van deze Bell Vouchers kopen als u kunt voor 500 Nook Miles per stuk. Breng ze naar de Nook's Cranny-winkel om ze in te wisselen voor Bells. één Bell Voucher levert u 3.000 Bells op.

Image
Image

Items verkopen in Animal Crossing

Er is genoeg te koop van Timmy en Tommy Nook in de winkel Nook's Cranny, maar je kunt bijna alles wat je bezit aan deze twee verkopen voor Bells. Om dit te maximaliseren, vraagt u Timmy of Tommy wat het Hot Item van de dag is. Wat voor item het ook is, het zal zeker iets zijn dat je kunt maken. Deze items zullen voor meer Bells verkopen dan ze gewoonlijk doen, dus maak zoveel mogelijk van deze items en verkoop ze voordat de winkel aan het eind van de dag sluit.

Image
Image

Je zult waarschijnlijk een verscheidenheid aan vissen en insecten vangen op je eiland; sommige van deze wezens zijn van grote waarde in Nook's Cranny, ongeacht de dag, zoals vogelspinnen, keizervlinders of grote vissen zoals steuren. Je gaat ook fossielen opgraven rond je eiland, en je kunt fossielen die Blathers in je museum heeft beoordeeld voor een flinke prijs verkopen aan Nook's Cranny.

Een aantal bezoekers en niet-speelbare personages op je eiland zullen ook bepaalde items meenemen. Planten- en bloemenverkoper Leif neemt bijvoorbeeld je onkruid en verkoopt het voor een hogere prijs dan Nook's Cranny. Evenzo zal C. J. hetzelfde doen voor vissen en Flick voor insecten, beide kopen hun respectievelijke soorten items voor 50% meer dan de prijs die Nook's Cranny biedt.

Geldbomen planten

Eilanden in Animal Crossing zijn bevolkt met fruitbomen, maar je kunt een fantasie vervullen door ook geldbomen te planten. Elke dag op je eiland vind je ergens willekeurig een gouden gloeiende plek op je eiland. Gebruik je schop en graaf een gat op die plek, en je krijgt een zak met 1.000 Bells. Dit zal echter een gloeiend gat in de grond achterlaten. Hier kun je een Bell Tree planten.

Image
Image

Neem een willekeurig aantal Bells uit je portemonnee en begraaf ze in dit gloeiende gat. Als je een hoeveelheid Bells begraaft gelijk aan of minder dan 10.000, krijg je gegarandeerd een boom die drie keer zoveel Bells laat vallen. Na 10.000 Bells wordt uw rendement echter overgelaten aan de waarschijnlijkheid. Er is een kans dat je een veel hoger bedrag dan 10.000 kunt begraven, maar het is meer dan waarschijnlijk dat je een boom zult laten groeien die je drie zakken van 10.000 Bells elk zal geven.

Bellen op je eiland vinden

Veel Animal Crossing-spelers hebben de dagelijkse gewoonte om rotsen en bomen rond hun eiland te raken, met de kans om knutselmateriaal te delven en items te vinden. Het schudden van bomen kan ook een klein aantal klokken laten vallen. Echter, elke dag zal een van de vele rotsen op je eiland Bells bevatten in plaats van de gebruikelijke rotsen en ijzeren klompjes.

Image
Image

Zodra je die steen hebt gevonden, sla je er in totaal acht keer snel achter elkaar op met een schop of bijl. Als je dit doet, verdien je ongeveer 20.000 Bells.

Bottom Line

Elke zondag voor 12.00 uur zal een reizende verkoper genaamd Daisy Mae rapen verkopen. Deze prijzen zullen in de loop van de tijd variëren en hun verkoopprijs bij Nook's Cranny zal op dezelfde manier door de week fluctueren. Dit is in wezen de aandelenmarkt van New Horizons, en wachten op de juiste gelegenheid wanneer de waarde van rapen zo hoog is als maar kan, kan u een groot aantal klokken opleveren. Neem contact op met je vrienden om te zien wat de raapprijzen zijn op hun eilanden.

Waar moet je bellen voor gebruiken

Bellen worden overal in Animal Crossing: New Horizons gebruikt om verschillende goederen te kopen. Naast items in Nook's Cranny kun je kleding kopen in de Able Sisters-winkel. Reizende verkopers stoppen ook bij je eiland en verkopen hun waren.

Wat nog belangrijker is, u kunt Bells gebruiken om uw hypotheek af te lossen via de terminal in Resident Services. Je kunt ook met Tom Nook praten en Bells uitgeven aan upgrades van je huis en het toevoegen van infrastructuur aan je eiland, zoals bruggen en hellingen.

Aanbevolen: