Hoe munten te krijgen op TikTok

Inhoudsopgave:

Hoe munten te krijgen op TikTok
Hoe munten te krijgen op TikTok
Anonim

TikTok-munten zijn een virtuele valuta die wordt gebruikt in de populaire TikTok-apps op Android- en iOS-smartapparaten. Deze digitale munten kunnen alleen worden gekocht binnen de officiële TikTok-apps en zijn ontworpen om uitsluitend binnen het TikTok-ecosysteem te worden gebruikt.

TikTok-munten zijn geen cryptocurrency zoals Bitcoin en kunnen niet worden gedolven of worden gebruikt om iets te kopen in online of offline winkels.

Waar zijn TikTok-munten voor?

Het belangrijkste doel van TikTok-munten is dat ze worden gebruikt om andere gebruikers financieel te ondersteunen tijdens een TikTok-livestream-uitzending.

Zodra een stream start, kunnen kijkers digitale emoticons of emotes met munten kopen. Deze afbeeldingen verschijnen in de chat en kunnen worden bekeken door de TikTok-streamer. De streamer ontvangt dan 50% van de waarde van de munten die dan onmiddellijk worden omgezet in diamanten.

Image
Image

Zodra de streamer genoeg diamanten heeft met een totale waarde van ten minste $ 100, kunnen ze deze omzetten in echt geld dat op een PayPal-rekening wordt gestort.

Diamonds is een virtuele valuta die alleen wordt gebruikt door streamers op TikTok. Het enige doel is om waarde op te slaan voordat een streamer uitbetaald. Diamanten kunnen nergens anders voor worden gebruikt en kunnen niet naar andere gebruikers worden verzonden.

Voorbeelden van de emoticons die kunnen worden gekocht door TikTok livestream-kijkers zijn de panda (voor 5 munten), Italiaanse hand (5), love bang (25), zonnebrandcrème (50), regenboogkots (100), concert (500), ik ben erg rijk (1.000) en dramaqueen (5.000).

Image
Image

Coins op TikTok werken op vrijwel dezelfde manier als de valuta's op Mixer en valuta's op Twitch, die ook kunnen worden gebruikt om streamers financieel te ondersteunen.

TikTok-munten kopen

TikTok-munten kunnen alleen rechtstreeks vanuit de app worden gekocht. De prijs ligt meestal rond de 100 munten voor $ 1, maar het fluctueert wel omdat TikTok de prijzen aanpast voor inflatie en maximale winstgevendheid.

Hier leest u hoe u munten kunt kopen op TikTok.

  1. Open de officiële TikTok-app op je Android- of iOS-apparaat en tik op Me in het onderste menu.
  2. Tik op het weglatingsteken in de rechterbovenhoek.

  3. Tik op Balans.

    Image
    Image
  4. Tik op Opladen.
  5. Tik op de prijs naast het aantal TikTok-munten dat je wilt kopen.

    Je moet ouder zijn dan 18 jaar om munten te kopen op TikTok.

    Image
    Image
  6. Als je Apple Pay of Google Pay hebt ingeschakeld op je smartphone, wordt je gevraagd om ermee te betalen. Zo niet, dan krijgt u de kans om met een creditcard te betalen.
  7. Zodra de transactie is verwerkt, wordt u in de app op de hoogte gebracht van een succesvolle aankoop.

    Tik op Oké.

  8. Je nieuwe saldo aan TikTok-munten zou nu in de app moeten worden weergegeven.

    Tik meerdere keren op de pijl in de linkerbovenhoek om terug te keren naar het hoofdgedeelte van de TikTok-app.

    Image
    Image

Hoe krijg je gratis munten op TikTok

Helaas zijn er geen legitieme manieren om gratis TikTok-munten te krijgen in de TikTok-app, noch op een website of app van derden. TikTok-munten kunnen nergens worden verdiend en moeten met echt geld worden gekocht in de TikTok iOS- of Android-app.

Er zijn talloze zwendelwebsites en -apps die beweren gebruikers honderden of duizenden TikTok-munten te geven, maar het zijn meestal online zwendelpraktijken die zijn ontworpen om uw TikTok-account te hacken, persoonlijke gegevens te verzamelen of uw creditcard- en bankgegevens te verkrijgen.

TikTok is erg streng in het modereren van hun platform en het is bekend dat ze accounts waarvan ze vermoeden dat ze hacken of vals spelen volledig afsluiten en verwijderen. Zelfs als deze TikTok-muntgeneratorsystemen zouden werken, zouden ze het risico niet waard zijn.

Om munten op je TikTok-account te zetten, zou elk systeem de TikTok-database zelf moeten hacken om de balans te wijzigen en het is uiterst onwaarschijnlijk dat velen dit zouden kunnen doen.

Werkt de TikTokCoins.club Generator-website?

De TikTok Coins Club Generator is een van de meer beruchte TikTok-generatorwebsites online en, net als alle andere websites en services die beweren je gratis munten te geven, moet dit ten koste van alles worden vermeden.

Image
Image

De mogelijkheid om je gratis TikTok-munten te bezorgen is niet alleen verdacht, maar het kan er ook voor zorgen dat je TikTok-account wordt verwijderd en je persoonlijke gegevens worden gestolen.

Aanbevolen: