Pas de Apple Mail-werkbalk aan

Inhoudsopgave:

Pas de Apple Mail-werkbalk aan
Pas de Apple Mail-werkbalk aan
Anonim

De standaardwerkbalk van Apple Mail heeft alle meest gebruikte e-mailcommando's al aanwezig. Het kan ook meer doen met een beetje maatwerk. U kunt functies toevoegen zoals Omleiden, Toevoegen aan Contacten en Afdrukken, evenals Verwante berichten weergeven en verbergen.

Het aanpassen van de Apple Mail-werkbalkknoppen is slechts een beetje klikken en slepen.

Instructies in dit artikel zijn van toepassing op Mac OS X Tiger (10.4) en hoger.

De e-mailwerkbalk aanpassen

Volg deze stappen om de Mail-werkbalk te krijgen zoals u het wilt.

  1. Om de Mail-werkbalk aan te passen, klikt u met de rechtermuisknop in een leeg gebied van de werkbalk en selecteert u Customize Toolbar in het pop-upmenu.

    Image
    Image
  2. Het werkbalkmenu wordt geopend en bevat zowel individuele knoppen als groepen. Beantwoorden, Allen beantwoorden en Doorsturen zijn bijvoorbeeld afzonderlijk of gegroepeerd beschikbaar.

    Sleep de knoppen die u wilt toevoegen naar de gewenste locatie. Je kunt een lege plek of een spatie tussen bestaande commando's kiezen.

    Image
    Image
  3. Om knoppen in de werkbalk te herschikken, sleept u ze naar waar u ze wilt hebben. Om een knop te verwijderen, sleept u deze van de werkbalk. Klik op Done als je klaar bent.

    Image
    Image

U kunt items in de werkbalk ook herschikken zonder de modus Werkbalk aanpassen te hoeven openen door Command ingedrukt te houden terwijl u op de knop klikt en sleept die u wilt verplaatsen.

Je kunt met deze methode knoppen van de werkbalk verplaatsen en verwijderen, maar je kunt geen knoppen toevoegen die er nog niet zijn.

De weergave van de e-mailwerkbalk wijzigen

De e-mailwerkbalk geeft standaard pictogrammen en tekst weer, maar u kunt desgewenst alleen pictogrammen of alleen tekst gebruiken door met de rechtermuisknop op de werkbalk te klikken en een optie te selecteren. Uw keuzes zijn Pictogram en tekst, Alleen pictogram en Alleen tekst.

U kunt de weergave in het menu Werkbalk aanpassen ook wijzigen via de vervolgkeuzelijst met het label Show.

Breng de e-mailwerkbalk terug naar de standaardindeling

Om de Mail-werkbalk terug te brengen naar zijn oorspronkelijke indeling, opent u het Customize Toolbar menu en sleept u de standaardset (onderaan) naar de werkbalk. Het zal de bestaande setup vervangen.

Aanbevolen: