Hoe de levensduur van de AirPod-batterij te controleren

Inhoudsopgave:

Hoe de levensduur van de AirPod-batterij te controleren
Hoe de levensduur van de AirPod-batterij te controleren
Anonim

Wat te weten

  • Hands-down het gemakkelijkst: plaats de AirPods in de hoes en til het deksel op om de levensduur van de batterij op uw gekoppelde iPhone weer te geven.
  • Volgende eenvoudigste: veeg omlaag in het iPhone-meldingscentrum om de widget Batterijen te zien vanuit de widget Vergrendelscherm.
  • Je kunt de batterijduur van je Apple Watch ook controleren door op het Battery Life icoon te tikken.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de batterijduur van de AirPods op verschillende manieren kunt controleren. De informatie in dit artikel is van toepassing op de originele AirPods, AirPods van de 2e generatie en AirPod Pros.

Hoe de levensduur van de batterij van AirPods te controleren met behulp van de behuizing

Op dezelfde manier waarop u uw AirPods in eerste instantie aan uw iPhone hebt gekoppeld, brengt het optillen van het deksel van de AirPod-case een display op de telefoon naar voren dat de levensduur van de batterij voor elke AirPod en de case toont.

Image
Image

Omdat de AirPods-case de oordopjes oplaadt, vergeet je gemakkelijk dat je de case af en toe moet opladen. Het controleren van de levensduur van de batterij is een goede herinnering om de case af en toe op een oplaadstation te plaatsen.

  1. Breng het hoesje dicht bij de telefoon en open het deksel.
  2. Er verschijnt een afbeelding op het startscherm of het vergrendelscherm van de iPhone, met de batterijduur voor elke AirPod afzonderlijk, als ze in gebruik zijn, of als een paar als ze in de hoes zitten.

    Image
    Image

    Het openen van het deksel van de AirPod-behuizing terwijl een app op de iPhone is geopend, activeert het pop-upscherm voor de levensduur van de batterij niet. Je iPhone moet op het startscherm of het vergrendelscherm staan wanneer je het deksel van de hoes opent.

  3. Sluit het deksel van de behuizing en het pop-upscherm verdwijnt.

Hoe de levensduur van de AirPod-batterij te zien vanuit het vergrendelscherm

U kunt de batterijduur van de AirPods ook controleren via de widget Vergrendelscherm. Als u de widget gebruikt, worden zowel de AirPods als de behuizing weergegeven, afhankelijk van welke items binnen bereik zijn. De widget verschijnt ook als de AirPods worden opgeladen.

Als u de levensduur van de batterij wilt controleren met de widget Vergrendelscherm, veegt u vanaf de bovenkant van het iPhone-scherm omlaag om het Berichtencentrum weer te geven en veegt u vervolgens om de widget Batterijen te zien. Als je telefoon is ontgrendeld en op het startscherm, veeg je naar rechts om alle ingeschakelde widgets te zien.

Als je de widget Batterijen niet ziet, scrol je naar beneden en tik je op Bewerken. Tik vervolgens op de groene + naast Batteries om de batterijen-widgets toe te voegen. De widget Batterijen toont apparaten zoals uw iPhone, Apple Watch en AirPods.

Controleer de batterijduur van AirPods op Apple Watch

U kunt niet alleen uw AirPods controleren vanaf uw iPhone, maar u kunt ook de levensduur van de batterij controleren vanaf uw Apple Watch.

Je kunt de batterijduur van je AirPods alleen zien op Apple Watch als ze zijn aangesloten op je iPhone of rechtstreeks op het horloge.

  1. Veeg omhoog op de Apple Watch-face om naar het Control Center te gaan.
  2. Tik op het battery life-pictogram van de Apple Watch. Als uw AirPods in uw oren zitten of als het deksel van de behuizing open is, wordt de levensduur van de batterij voor elk van de apparaten weergegeven op het Apple Watch-scherm.
  3. Scroll naar beneden om elk van de AirPods en de case te zien.

    Image
    Image
  4. Druk op de Digital Crown om naar huis terug te keren.

    Je kunt de batterijduur van je AirPods alleen zien op Apple Watch als ze zijn aangesloten op je iPhone of rechtstreeks op het horloge.

Aanbevolen: