De juiste iPad voor uw budget

Inhoudsopgave:

De juiste iPad voor uw budget
De juiste iPad voor uw budget
Anonim

De iPad wordt geleverd in verschillende maten en prijzen. Een gloednieuwe iPad kost slechts $ 329 voor een gewone iPad en wel $ 1.700 voor de 12,9-inch iPad Pro. Deze variëteit plaatst een iPad-model binnen het bereik van bijna elk budget, en als je kijkt naar gebruikte of opgeknapte apparaten, kan de prijs zelfs nog lager zijn.

De eerste vraag die u moet stellen, is hoeveel u wilt uitgeven aan een iPad. Over het algemeen geldt: hoe meer u uitgeeft, hoe groter de opslag, schermgrootte en rekenkracht.

Image
Image

De apparaten en prijzen in dit artikel zijn geldig vanaf de zomer van 2020.

12,9-inch iPad Pro

Image
Image

Apple introduceerde een iPad met een enorm 12,9-inch scherm om de kloof tussen tablets en laptops te overbruggen. De iPad Pro is absoluut een tablet met de rekenkracht van een pc. De A12Z-chip is ongeveer net zo krachtig als een mid-range laptop, en met 4 GB RAM voor apps die bij dat uitgebreide scherm passen, is het een multitasking-beest. Het kan ook een geweldige familie-iPad zijn, met een scherm waardoor je je HDTV niet hoeft te missen als je ernaar streamt. De iPad Pro begint bij $ 999 en kan oplopen tot $ 1.700 voor het 1 TB-model met Wi-Fi+Cellular.

11-inch iPad Pro

Image
Image

Net zo krachtig als de 12,9-inch Pro met een paar functies die hem zelfs overtreffen, de 11-inch iPad Pro is geweldig voor diegenen die een iPad op Pro-niveau willen, maar niet zoveel willen uitgeven een duurdere laptop. Het heeft een 12-megapixel camera aan de achterkant die kan concurreren met je smartphone en het heeft een scherm dat een breder scala aan kleuren kan weergeven dan eerdere iPads. Het basismodel met 64 GB opslag en Wi-Fi-connectiviteit kost $ 799.

iPad Air 5

Image
Image

De vijfde generatie iPad Air beschikt over functies op Pro-niveau, zoals de Apple M1-chip, een geüpgraded Retina-display en ondersteuning voor de Apple Pencil. Het begint bij $ 599 voor 64 GB opslag en Wi-Fi-connectiviteit en lijkt een comfortabele middenweg te vormen tussen prijs en vermogen.

iPad Mini 6

Image
Image

De iPad Mini 6 is voor iedereen die een kleinere tablet wil, maar niet wil beknibbelen op specificaties. Het is bijna net zo krachtig als een iPad Air, met een A15 Bionic-chip, 64 GB of 256 GB opslag, een verbeterd Retina-display en ondersteuning voor de Apple Pencil. De 64 GB begint bij $ 499, terwijl het 256 GB-model begint bij $ 649. Als je echter geen kleiner scherm wilt, kun je waarschijnlijk beter de extra $ 100 uitgeven voor de iPad Air.

iPad (9e generatie)

Image
Image

De iPad van de 9e generatie heeft een 10,2-inch Retina-display, een Apple A13 Bionic-chip en 64 GB of 256 GB opslagruimte. Hoewel het iets minder krachtig is dan andere modellen, maakt de betaalbare startprijs van $ 329 het een aantrekkelijke optie voor mensen die gewoon op zoek zijn naar een tablet die eenvoudige dagelijkse taken kan uitvoeren, zoals e-mail en streaming video.

Bottom Line

De hier vermelde verkoopprijzen zijn afkomstig uit de online winkel van Apple, en het is verstandig om op zoek te gaan naar een goede deal. Retailers verkopen de iPad vaak het hele jaar door, vooral tijdens de wintervakanties. Het is de moeite waard om plaatsen als Amazon, Best Buy en Fry's te bekijken.

Gebruikte en gerenoveerde iPads

Het is verleidelijk om een ouder model gebruikte iPad te kopen, maar soms kosten de kortetermijnbesparingen meer als je merkt dat je de tablet al na een paar jaar moet upgraden.

Als je wat geld wilt besparen, hebben de gereviseerde iPads van Apple dezelfde garantie van één jaar als de nieuwe. Refurbished producten met korting, ondersteund door Apple's werk, revisie en garantie is een slimme manier om een goedkopere iPad te kopen.

Aanbevolen: