Hoe een iOS 11-batterij leeg te maken

Inhoudsopgave:

Hoe een iOS 11-batterij leeg te maken
Hoe een iOS 11-batterij leeg te maken
Anonim

Veel iPhone-gebruikers hebben gemeld dat iOS 11 de batterij van hun telefoon snel leegmaakt. Hier bespreken we een paar manieren om het probleem aan te pakken.

De tips in dit artikel zijn van toepassing op elk apparaat met iOS 11, inclusief de iPhone, vanaf iPhone 5S en hoger; de iPad, vanaf iPad mini 2 en de 5e generatie iPad en hoger; en de 6e generatie iPod touch.

Wat veroorzaakt het leeglopen van de batterij van iOS 11?

Er is geen eenduidige uitleg of oplossing voor problemen met het leeglopen van de iPhone-batterij. Het probleem is echter meestal het gevolg van een bug in iOS of een app. Soms is een eenvoudige instelling voldoende om de levensduur van de batterij te verkorten.

Image
Image

Een leeggelopen iOS 11-batterij repareren

Met zoveel mogelijke oorzaken is het scala aan oplossingen groot. Hier zijn er een paar om te proberen.

  1. Upgrade iOS. Controleer of je de nieuwste versie van iOS hebt. Alle nieuwe versies zijn gratis en Apple brengt meerdere keren per jaar upgrades uit. U kunt draadloos upgraden of iTunes gebruiken.

    Wilt u het besturingssysteem van de iPhone upgraden, maar krijgt u een foutmelding dat er onvoldoende vrije ruimte is? Leer hoe je een iPhone bijwerkt als er niet genoeg ruimte is.

  2. Controleer de batterijgebruiksstatistieken. Kijk wat de afgelopen dagen het meeste stroom verbruikt op Settings > Battery. Overweeg om onnodige of weinig gebruikte apps te verwijderen die het meeste stroom verbruiken.
  3. Update apps. Net zoals bugs in het besturingssysteem problemen met de batterij van de iPhone kunnen veroorzaken, kunnen er ook storingen in de apps optreden. App-ontwikkelaars brengen regelmatig nieuwe versies uit om deze problemen aan te pakken, dus het is een goede strategie om de apps up-to-date te houden. Ga naar Updates in de App Store
  4. Controleer de batterijstatus. Na de controverse over Apple die de snelheid van de telefoons van gebruikers verlaagt om de levensduur van de batterij te verlengen, heeft het bedrijf een functie Batterijgezondheid aan iOS toegevoegd die laat zien hoe gezond de batterij is. Zoek het in Instellingen > Battery > Battery He alth Dat scherm geeft aan of de batterij in goede staat is en, op sommige modellen, kunt u instellingen wijzigen om de telefoonsnelheid en batterijduur aan te passen.

  5. Vernieuwen van achtergrondgegevens uitschakelen. Ga naar Instellingen > Algemeen > Achtergrond-app vernieuwen > Achtergrond-app vernieuwen> Off iOS leert uw gewoonten, bijvoorbeeld wanneer u uw e-mail of sociale media wilt checken, en vernieuwt apps op de achtergrond zodat de laatste informatie op u wacht. Dit is slim, maar het kan ook bijdragen aan problemen met de batterij van iOS 11.
  6. Stel Mail in om op te halen in plaats van te pushen. Dit is nog een voorbeeld van een iPhone die achter de schermen iets slims doet waardoor de batterij leeg kan raken. Als uw iPhone is ingesteld om e-mail van de server te pushen wanneer er nieuwe berichten verschijnen, kan de batterij snel leeg raken. Ga naar Instellingen > Wachtwoorden en accounts > Nieuwe gegevens ophalen en kies Handmatig , Per uur, Elke 30 Minuten of Elke 15 Minuten

  7. Start de iPhone opnieuw op. Batterijproblemen met iOS 11 worden bijna altijd veroorzaakt door softwareproblemen en een eenvoudige herstart kan veel van deze problemen oplossen.
  8. Herstel de iPhone naar de fabrieksinstellingen. Hierdoor keert de iPhone terug naar de staat waarin deze zich bevond toen u hem voor het eerst uit de doos haalde.

    Herstellen naar de fabrieksinstellingen verwijdert alles van de iPhone. Maak een back-up van uw iPhone zodat u geen gegevens verliest.

  9. Maak een Apple Genius Bar-afspraak. De technische ondersteuning van Apple kan bepalen of het probleem in de hardware ligt en, zo ja, hoe dit op te lossen.

Nu je hebt ontdekt wat de oorzaak was van het leeglopen van de batterij, ontdek je hoe je in de toekomst meer gebruik kunt maken van een iPhone-batterij en overweeg je om een externe batterij aan te schaffen om ervoor te zorgen dat je nooit zonder stroom komt te zitten als je onderweg bent. onderweg.

Aanbevolen: