Uw iPad op afstand wissen

Inhoudsopgave:

Uw iPad op afstand wissen
Uw iPad op afstand wissen
Anonim

Wat te weten

  • Mac of pc: Ga naar www.icloud.com >select Find iPhone > All Devices > iPad > Wis iPad.
  • iOS: Open Find My iPhone app > selecteer iPad > Actions >Wis iPad.

Dit artikel legt uit hoe u uw iPad op afstand kunt wissen met een Mac, pc of iOS-apparaat. U moet de optie Zoek mijn iPad hebben ingeschakeld voordat u uw iPad op afstand kunt verwijderen. Ga naar Instellingen en tik bovenaan op je naam en ga vervolgens naar iCloud > Find My iPad en tik op de schakelaar om deze te activeren.

Hoe u uw iPad kunt wissen met een Mac of Windows-pc

Wissen van uw iPad op een Mac of Windows-pc:

  1. Bezoek www.icloud.com in een webbrowser en meld u aan met uw Apple ID en wachtwoord.

    Als je je voor de eerste keer aanmeldt op je computer, ontvang je meldingen op je apparaten om het verzoek goed te keuren.

    Image
    Image
  2. Klik op Zoek iPhone.

    Image
    Image
  3. Voer uw wachtwoord opnieuw in als de site een aanmelding vereist.

    Image
    Image
  4. Er wordt een kaart weergegeven met al uw iOS- en Mac OS-apparaten weergegeven met groene cirkels. Klik op Alle apparaten bovenaan het scherm en kies uw iPad uit de lijst.

    Image
    Image
  5. Er verschijnt een venster in de rechterbovenhoek van de browser. Dit venster heeft drie knoppen: Geluid afspelen, Verloren modus en iPad wissen.

    Image
    Image
  6. Geluid afspelen vertelt je iPad om een waarschuwingsgeluid te maken om je te helpen hem te vinden als je op de algemene locatie bent, maar niet precies weet waar hij is.

    Image
    Image
  7. Lost Mode vergrendelt je apparaat zonder het te wissen. U kunt ook een bericht op het scherm weergeven met uw telefoonnummer, zodat de persoon die het vindt contact met u kan opnemen.

    Image
    Image
  8. Klik op Wis iPad. om uw apparaat terug te zetten naar dezelfde staat als toen u het kocht met al uw gegevens gewist

    Image
    Image
  9. Nadat je je keuze hebt bevestigd, wordt de iPad de volgende keer dat hij verbinding maakt met internet opnieuw ingesteld, als dat nog niet het geval is.

Hoe u uw iPad kunt wissen met een iPhone of een andere iPad

Zorg ervoor dat het apparaat dat je gebruikt en de iPad die je wilt resetten zijn aangemeld bij dezelfde Apple ID en volg dan deze stappen:

  1. Start de Find iPhone app en voer uw Apple ID-wachtwoord in. Kies uw iPad uit de lijst met apparaten die op het scherm wordt weergegeven.

    Image
    Image
  2. Tik op Acties onderaan het scherm en tik vervolgens op Wis iPad en bevestig uw verzoek.

    Image
    Image
  3. De iPad wordt gereset als deze toegang heeft tot internet. Anders wordt het de volgende keer dat het verbinding maakt opnieuw ingesteld.

Aanbevolen: