Maak van jezelf een betere Diner Dash-speler

Inhoudsopgave:

Maak van jezelf een betere Diner Dash-speler
Maak van jezelf een betere Diner Dash-speler
Anonim

Glu Mobile heeft de klassieke Diner Dash volledig vernieuwd toen het als een mobiel spel werd uitgebracht, en het is tijd om in te grijpen om zoveel mogelijk hongerige klanten te bedienen! Het is de originele Diner Dash die je kent en waar je van houdt, met veel nieuwe trucs, hier en daar gestrooid, zoals verschillende combo's en een waanzinnige nieuwe setup. Met onze tips en trucs kunt u uw spel verbeteren en uw klanten tevreden houden.

Deze gids is specifiek voor de mobiele versie van Diner Dash, nu Diner Dash Adventures genoemd, hoewel de tips ook van toepassing kunnen zijn op andere versies.

Houd dineergasten in de gaten om kleurbonussen te verdienen

Als er nieuwe klanten binnenkomen, doe dan je best om ze tafels te geven die passen bij de kleur van de kleding die ze dragen. Op deze manier verdien je een kleurbonus. Ook is het misschien makkelijker om bij te houden wie waar zit als het moeilijk wordt. Maak er een gewoonte van om dit te doen en het zal je op de lange termijn ten goede komen.

Image
Image

Bottom Line

Ga niet zitten wachten tot slechts één set eters je hun bestelling geeft of tot ze je een teken geven als je meerdere tafels hebt. Wacht in plaats daarvan een fractie van een seconde langer en verzamel meerdere bestellingen of cheques tegelijk om een combo aan elkaar te koppelen. Op deze manier scoor je meer punten en zul je merken dat het een stuk makkelijker is om iedereen bij te houden in plaats van te klauteren om één persoon te helpen en er niet in te slagen.

Laat elke ronde tellen

Het nieuwe Diner Dash-model is gebaseerd op microtransacties en een energiesysteem om in bedrijf te blijven, maar u hoeft er niet voor te bezwijken. Koop geen energiesegmenten tenzij je ze absoluut nodig hebt om op dit moment te blijven spelen. Zolang je het goed doet in elk level, word je beloond met genoeg energie om door te gaan. U hoeft geen geld uit te geven als u op uw beste niveau presteert, totdat u de hoogste moeilijkheidsgraden bereikt.

Bottom Line

Je hebt verschillende tools tot je beschikking om de klanten die nog niet helemaal klaar zijn om te vertrekken tevreden te houden, zoals koffie en andere keuzes die later in het spel worden geopend. Alleen omdat ze klaar zijn met eten, betekent dat niet dat je klaar bent met serveren, dus zorg ervoor dat je de harten onder elke klant in de gaten houdt en zorg ervoor dat je ze bereikt wanneer je kunt - vooral verschillende soorten klanten die veel ongeduldiger worden dan andere.

Blijf Flo rondrennen

Je kunt zonder je zorgen te maken op meerdere gebieden tikken die Flo tegelijk kan bedekken. Acties staan in de rij terwijl ze door het restaurant rent terwijl ze haar werk doet. Hierdoor kun je enorme kettingbonussen creëren die je uiteindelijk een groot aantal punten opleveren aan het einde van het level, evenals de driesterrenclassificaties waarnaar je zou moeten streven, die zijn gekoppeld aan de missies die je moet voltooien voordat je klaar bent het peil.

Aanbevolen: