De 8 beste Alexa Hue-opdrachten

Inhoudsopgave:

De 8 beste Alexa Hue-opdrachten
De 8 beste Alexa Hue-opdrachten
Anonim

Nadat je je Philips Hue-lampen hebt aangesloten op je Amazon Echo, ben je klaar om enkele handige spraak- en IFTTT-commando's te verkennen die beschikbaar zijn voor de twee smart home-producten.

Deze Alexa Hue-commando's werken verder dan je standaard Echo en zouden moeten werken met je Echo Dot, Echo Show en andere Alexa-compatibele apparaten zoals de Fire TV en Fire TV Stick. Hoewel sommige van deze opdrachten werken met Hue-hubs van de eerste generatie en niet-gekleurde lampen, zal de nieuwste hardware zeker het beste werken.

Doe de lichten aan/uit in je hele huis

Image
Image

"Alexa, schakel alle lichten uit."

Het is gebruikelijk om alle lichten in een enkele kamer, zoals de keuken of woonkamer, uit te doen, maar je kunt Alexa eenvoudig vragen om al je lichten aan en uit te doen. Dit is 's avonds handig als je naar bed gaat en niet meer weet in welke kamers het licht aan is.

Dim elk tintlicht zonder schuifregelaar

Image
Image

"Alexa, lager [naam kamer] helderheid 60 procent."

We hebben de neiging om lichten als binair te beschouwen, door ze aan of uit te zetten. Het is gemakkelijk om te vergeten dat alle Hue-lampen dimbaar zijn. Zelfs als u niet over de van kleur veranderende lampen beschikt, kunt u de lichten altijd dimmen of feller maken om aan uw context en behoeften te voldoen.

Controleer de visuele temperatuur

Image
Image

"Alexa, make [naam kamer] licht warmer."

Hoewel het aanpassen van de helderheid handig is, wist je dat je de temperatuur ook snel kunt aanpassen met behulp van Alexa? Het aanpassen van de temperatuur is perfect voor verschillende activiteiten in een ruimte. De koele blauwe tinten van licht stimuleren bijvoorbeeld onze ogen meer dan een warme oranje gloed. Overdag is perfect voor een meer stimulerende temperatuur, terwijl je 's nachts een amberkleurige sfeer kunt activeren.

Maak je lampen een heel specifieke kleur

Image
Image

Alexa, turn the lights Tomato.”

Als je lampen met kleurfunctie hebt, heb je waarschijnlijk geprobeerd de kleur te veranderen, maar wist je dat je Alexa om specifieke kleuren kunt vragen? Philips heeft enkele suggesties die op het eerste gezicht misschien raar lijken, maar het bedrijf is een expert op het gebied van kleur.

Alexa gebruiken om je Hue-kleurlampen te vervangen, werkt alleen als je een Hue Bright van de tweede generatie hebt. Het werkt niet met de eerste generatie bruggen.

Ga je gang en vraag Alexa om enkele van deze kleuren te activeren:

  • Zeg "Alexa, turn the lights Peru" om een mooie champagnekleur thuis te krijgen.
  • Zeg "Alexa, draai de lichten Firebrick" om getrakteerd te worden op een donkerrode, warme kleurenscène.
  • Zeg "Alexa, draai de lichten LightSalmon" om te veranderen in een warme, lichte, rozerode kleur.
  • Zeg "Alexa, turn the lights Dark Khaki" voor een eenvoudige donkergroene kleur.

Start direct een feestje met deze lichtshow

Image
Image

Om het meeste uit uw Echo- en Hue-kleurenlampen te halen, wilt u zich waarschijnlijk aanmelden of verbinding maken met IFTTT. De eerste applet die u moet proberen, is een kleurenshow. Dit is een leuke manier om uw gasten het assortiment en de voordelen van aangesloten gloeilampen te laten zien.

Knipperlicht wanneer een echo-timer afgaat

Image
Image

Deze is niet spraakgestuurd, maar maakt nog steeds gebruik van je Echo- en Hue-lampen. Als deze applet is ingeschakeld, kun je Alexa vragen een timer in te stellen, en als het klaar is, knipperen je Hue-lampen. Dit betekent dat je in een ander deel van het huis kunt zijn en toch de melding kunt krijgen, zelfs buiten gehoorbereik.

Flits slaapkamer licht rood met een alarm in de ochtend

Image
Image

Activeer deze IFTTT-applet om rode Hue-lampen in je slaapkamer te laten knipperen wanneer je Echo-alarm afgaat; je hebt niet alleen het geluid, maar ook het visuele erbij.

Sluit de nacht af met sexy tijd

Image
Image

Niets zegt zo "sexy time" als je lichten op 75 procent helderheid en felroze zetten. Als je er klaar voor bent, is deze applet op IFTTT misschien wel de smart home-trigger waar je naar op zoek was.

Aanbevolen: