De beste kaart-apps voor de iPad

Inhoudsopgave:

De beste kaart-apps voor de iPad
De beste kaart-apps voor de iPad
Anonim

Het grote, heldere touchscreen met hoge resolutie van de iPad, de grote geheugencapaciteit en de connectiviteit maken het een ideaal apparaat voor reis- en kaartapps. Hier presenteren we onze topkeuzes voor een reeks typen iPad-kaartapps, waaronder topografische kaarten, bestemmingskaarten en servicekaarten.

Nationale geografische wereldatlas HD

Image
Image

In de World Atlas HD-app voor de iPad stelt National Geographic dat het "onze drukklare afbeeldingen met de hoogste resolutie gebruikt, waardoor je dezelfde rijke details, nauwkeurigheid en artistieke schoonheid krijgt als op onze bekroonde muur kaarten en gebonden atlassen." De kaartenset, die prachtig op het heldere scherm met hoge resolutie van de iPad verschijnt, bevat een wereldbol (die je kunt draaien!) en een resolutie op landniveau voor de hele planeet. Wanneer u met internet bent verbonden, kunt u inzoomen (via Bing Maps) tot op straatniveau. Deze kaarten-app is een geweldig educatief hulpmiddel voor kinderen. Elke natie heeft een pop-upvlag en feiten. Zorg ervoor dat u de HD-versie voor de iPad aanschaft.

My Topo Maps Pro van Trimble Outdoors

Image
Image

Als je een buitenmens bent en graag droomt en reizen plant met behulp van topografische kaarten, is My Topo Maps Pro van Trimble Outdoors voor de iPad een geweldige oplossing. Met deze app kun je topokaarten beheren, downloaden en archiveren. De app bevat 68.000 kaarten van de VS en Canada, waarvan 14.000 digitaal verbeterd en bijgewerkt. Met deze app kun je vijf verschillende kaarttypen bekijken: topo natuurlijk, plus straten, hybride satellietweergave, luchtfoto en terrein. Je mag naar je iPad downloaden en zoveel kaarten opslaan als het geheugen van je iPad toelaat, dus je hebt geen internetverbinding nodig om de kaarten in het veld te gebruiken.

De app bevat ook handige plannings- en navigatiehulpmiddelen, waaronder een multifunctioneel digitaal kompas, een zoekfunctie voor 10 miljoen nuttige punten en een liniaal om de afstand tussen twee punten te meten.

U kunt zich ook registreren voor een gratis account om reizen naar de Trimble Trip Cloud op te slaan voor opslag en voor synchronisatie tussen apparaten.

Disney World Magic Guide (VersaEdge-software)

Image
Image

Er zijn talloze Disney World-apps, dus het is de kunst om de beste te vinden. Ik rangschik Disney World Magic Guide (VersaEdge Software) aan de top van de klas, net als veel gebruikers, die dit beoordelen met vier en vijf sterren. Deze app bevat interactieve kaarten, eetinformatie, menu's, re altime wachttijdstatistieken, parkuren, attractie-informatie, zoeken, GPS en kompas.

Met de eetfunctie kun je bijvoorbeeld volledige menu's voor alle restaurants (250 ervan) bekijken, naar soorten eten zoeken, reserveringen maken en meer. Met de functie wachttijden kun je wachttijdstatistieken voor elke rit bekijken en indienen. De functie Uren en evenementen maakt het gemakkelijk om activiteiten te plannen en naar activiteiten te gaan waar uw gezin van zal genieten.

Google Earth

Image
Image

Het eerste dat u moet weten over de Google Earth-app, is dat het geen Google Maps is. Google Earth is een wereldwijde verkennings- en visualisatietool en is niet bedoeld voor stapsgewijze navigatie. Zoals Google stelt, kun je met de Google Earth-app "rond de planeet vliegen" met een veeg van de vinger. Google breidt zijn inventaris van 3D-beelden en luchtfotografie voortdurend uit, zodat u de meeste belangrijke wereldwijde oriëntatiepunten in 3D, pan-and-sweep-glorie kunt bekijken. Een gidsfunctie neemt je mee door een voorgeprogrammeerde virtuele rondleiding langs locaties en reizen. Geweldig voor de fauteuil-ontdekkingsreiziger en voor het plannen van reizen.

New York Subway Map (mxData Ltd.)

Image
Image

The New York Subway Map door mxData is nog een ander voorbeeld van een kaart-app die prachtig geschikt is voor de iPad. Je krijgt een mooi breed beeld van de officiële kaarten van de Metropolitan Transportation Authority van de app, plus een routeplanner die de snelste route identificeert, of degene met de minste treinwisselingen. U kunt ook favoriete routes opslaan, naar een metrostation zoeken (of naar het station dat nu het dichtst bij u in de buurt is), een routevoorbeeld en routewaarschuwingen. Gebruikers beoordelen het met 4+.

AAA Mobiel

Image
Image

Als je gaat betalen voor een AAA-lidmaatschap, kun je er net zo goed het beste van maken met de gratis AAA Mobile iPad-app. Deze app bevat alle nieuwste beschikbare AAA-kortingen, kaarten, gasprijzen en routebeschrijvingen. Informatie omvat TripTik-reisplanning, AAA-kantoorlocaties, AAA-goedgekeurde autoreparatielocaties, AAA-hotelbeoordelingen en meer.

Aanbevolen: