Top iPad film- en tv-streaming-apps

Inhoudsopgave:

Top iPad film- en tv-streaming-apps
Top iPad film- en tv-streaming-apps
Anonim

Er zijn veel geweldige toepassingen voor de iPad, en voor activiteiten zoals het lezen van boeken, tijdschriften en kranten en het spelen van games van consolekwaliteit is het uitzonderlijk. Het is echter in zijn vermogen om video te streamen dat de iPad echt schittert. Maar voordat u volledig kunt profiteren van de streamingmogelijkheden van de iPad, moet u de beste apps downloaden voor het streamen van films en televisieprogramma's waarvan u kunt genieten.

Sony Crackle

Image
Image

Crackle is misschien wel de beste app waarvan de meeste mensen zich niet bewust zijn. Het is misschien niet echt Netflix in termen van het enorme aantal films en tv-programma's dat je kunt streamen, maar het heeft wel één groot voordeel ten opzichte van de meest herkenbare streamingdienst: het is gratis.

Crackle gebruikt een advertentie-ondersteund model, wat betekent dat je een advertentie ziet voordat de show begint en een paar tijdens de film of tv-show, maar lang niet zoveel als je zou zien als je naar televisie-uitzendingen kijkt. Crackle heeft een goede reeks films en zelfs een paar originelen die je alleen op Crackle kunt zien. Het is een gratis download zonder abonnement.

Netflix

Image
Image

Inmiddels heeft bijna iedereen wel van Netflix gehoord. Wat begon als een filmverhuur-per-mailservice, is uitgegroeid tot een titaan die de streaming-videobusiness domineert. Wat je je misschien niet realiseert, behalve films, is hoeveel geweldige originele programmering Netflix tegenwoordig produceert.

Originele programmering is een centraal verkoopargument geworden in de streaming-business. HBO, Starz en de andere premiumnetwerken begonnen ernaartoe te verhuizen toen Netflix de streaming-industrie begon over te nemen, en nu ze bovenaan staan, is Netflix met wraak op de originele content-trein gesprongen. Dit omvat tophits als "Stranger Things" en "The O. C." naast Marvel Cinematic Universe (MCU) content zoals "Daredevil" en "Jessica Jones."

Er zijn een paar abonnementsopties om uit te kiezen voor Netflix, waaronder een die inhoud van 4K-kwaliteit streamt.

Amazon Prime Video

Image
Image

Amazon Prime heeft een lange weg afgelegd sinds het simpelweg een gratis tweedaagse verzendservice is die wordt aangeboden door 's werelds grootste online winkel. Nu geven je Amazon Prime-abonnementen je toegang tot Amazon Prime Video, dat een verzameling films en streaming-televisie bevat die op de tweede plaats komt na Netflix.

Net als bij Netflix produceert Amazon zijn eigen originele inhoud. Ze produceren niet zoveel originele inhoud als Netflix, maar de kwaliteit van shows zoals "Man in the High Castle" wedijvert met het beste van Netflix. Als bijkomend voordeel kun je je abonneren op premium kabelkanalen zoals HBO en Starz via je Amazon Prime-abonnement, wat geweldig is voor degenen die het snoer hebben doorgesneden.

Amazon Prime-abonnement kan een betere deal zijn dan sommige andere streamingdiensten, vooral wanneer het jaarlijks wordt betaald. En natuurlijk krijg je ook gratis verzending binnen twee dagen, plus tal van andere diensten.

Hulu

Image
Image

Hulu past heel goed bij Netflix, Amazon Prime Video of beide. Terwijl Netflix en Amazon zich concentreren op streamingrechten voor films en televisie op ongeveer hetzelfde moment dat ze op dvd en Blu-ray uitkomen, richt Hulu zich voornamelijk op het aanbieden van enkele van de meest populaire huidige televisieprogramma's.

Hoewel Hulu niet alles op televisie dekt, bevat het wel een breed scala aan shows van verschillende netwerken. Bovendien kun je nieuwe afleveringen van programma's meestal de dag nadat ze zijn uitgezonden streamen, hoewel sommige netwerken het verschijnen van een programma op Hulu tot een week of langer kunnen vertragen.

Hulu is bijna alsof je een DVR voor kabeltelevisie hebt zonder een abonnement op kabeltelevisie, en daarom is het populair bij zowel snoersnijders als niet-snoersnijders.

Het eerste niveau van Hulu-abonnementen is een door advertenties ondersteund model, wat betekent dat je aan het begin en tijdens de shows reclame krijgt. Er is een hogere service die advertenties elimineert, waardoor u een ononderbroken kijkervaring krijgt die u niet op tv-uitzendingen kunt krijgen. Hulu heeft ook een live televisiepakket dat begint bij $ 40 per maand en je kabelabonnement kan vervangen.

YouTube

Image
Image

Als je het hebt over video die via internet wordt aangeboden, kun je YouTube niet weglaten. Maar u hoeft geen webbrowser op te starten om van uw favoriete YouTube-kanalen te genieten. Als je regelmatig video's van YouTube streamt, moet je de YouTube-app downloaden, die een gelikte interface heeft en je toegang geeft tot alles wat je op de website kunt zien.

Hou je van muziek? Haat advertenties? VEEL YouTube kijken? YouTube Red is een abonnementsservice die advertenties elimineert en gratis muziekstreaming biedt naast advertentievrije YouTube-video's en originele inhoud die niet beschikbaar is voor de rest van YouTube.

FunnyOrDie.com

Image
Image

Je hoeft geen app te gebruiken om een uitstekende streaming videoservice op de iPad te krijgen, en FunnyOrDie.com bewijst dit. Dezelfde geweldige komedie die op de website te vinden is, kan gemakkelijk worden bekeken met de iPad, en omdat de website iPad-video ondersteunt, ondersteunt deze de video-outmogelijkheden van de iPad via AirPlay. FunnyOrDie.com biedt ook een HD-versie van hun video's, dus als je ze naar je tv streamt, zien ze er fantastisch uit.

TED

Image
Image

Er is voor elk wat wils in TED, waar toespraken en presentaties worden gehouden van 's werelds meest fascinerende mensen. Van Stephen Hawking tot Steve Jobs tot Tony Robbins tot wonderen van tienerjongens die bluegrass spelen, TED is een geweldige educatieve app die een breed scala aan onderwerpen diepgaand onderzoekt en helpt bij het vereenvoudigen van complexe problemen.

Google Play

Image
Image

Google Play lijkt misschien een vreemde keuze voor een verzameling filmstreaming-apps voor de iPad, maar voor degenen die zijn overgestapt van Android en die al een Google Play-bibliotheek hebben opgebouwd, is dit een must-have app. In feite zijn veel iPad- en iPhone-gebruikers overgestapt van iTunes om grote inhoudsdiensten zoals Amazon of Google hun favoriete streamingbron te maken. Zelfs als u nog nooit een Android-apparaat heeft gehad, is het bouwen van een bibliotheek in Google Play een haalbare optie als u overgaat naar het streamen van inhoud.

Kabelnetwerken en tv-uitzendingen

Image
Image

Naast premiumdiensten zoals Netflix en Hulu, en gratis films van Crackle en gratis video van plaatsen zoals YouTube en TED, kun je ook uitzendingen en kabelnetwerk-apps downloaden, waaronder ABC, CBS en NBC, evenals SyFy en ESPN.

Deze apps werken het beste met een kabelabonnement, waarmee je de meest recente afleveringen kunt streamen en (voor sommigen) zelfs live televisie kunt kijken via de app. Als u zich aanmeldt met uw kabelprovideraccount, kunt u uw kabelabonnement in wezen gebruiken als een pas voor ondersteunde apps.

Bij uitzendingen en kabel-tv is de tv-app van de iPad een grote hulp. Het kan inhoud van deze apps samenvoegen, evenals van abonnementsstreamingservices zoals Hulu en Netflix, waarbij al uw inhoud op één plek wordt samengebracht, zodat u kunt vinden wat u vervolgens wilt bekijken zonder elke afzonderlijke streaming-app te hoeven openen terwijl u jaagt voor films en tv-programma's.

Kabeltelevisie-over-internet

Image
Image

De nieuwste trend in het knippen van kabels doet de voordelen van kabeltelevisie niet weg. Als je grootste probleem ligt bij de kabelmaatschappijen zelf of bij de tweejarige contracten waarmee ze klanten proberen te binden, kan kabel-over-internet een goede oplossing voor je zijn.

Deze diensten zijn precies hoe ze klinken: kabeltelevisie die wordt geleverd via uw internetservice in plaats van kabelspecifieke dozen en bedrading die nodig is van het kabelbedrijf. Sterker nog, het zijn maandelijkse services waarmee u op elk moment kunt stoppen zonder boetes. En de meeste bieden "magere" pakketten aan om de kabelrekening te verlagen.

  • Sling TV. Misschien wel de goedkoopste manier om live televisie te krijgen zonder een kabelaanbieder, Sling TV was een van de eerste kabel-over-internet-oplossingen.
  • PlayStation Vue. Laat je niet misleiden door de naam. PlayStation Vue is beschikbaar op een breed scala aan apparaten buiten een PlayStation-console. Het is misschien ook de beste algemene kabel-over-internet-service.
  • DirectTV Nu. Ja, de grote jongens doen mee. DirecTV Now is een beetje een puzzel. De website vertelt je er weinig over. De interface van de apps is op zijn best verwarrend. Maar als het zijn satellietdienst kan inhalen, kan het uiteindelijk concurreren met de beste van het stel.

Verbind je iPad met je HDTV

De iPad is een geweldige draagbare televisie als je hem met al deze apps laadt, maar wat als je ze op je grote televisie wilt bekijken? Er zijn een aantal. van eenvoudige manieren waarop u het scherm van uw iPad op uw HDTV kunt weergeven.

Aanbevolen: