ProMotion Display iMac: nieuws en verwachte prijs, releasedatum, specificaties; en meer geruchten

Inhoudsopgave:

ProMotion Display iMac: nieuws en verwachte prijs, releasedatum, specificaties; en meer geruchten
ProMotion Display iMac: nieuws en verwachte prijs, releasedatum, specificaties; en meer geruchten
Anonim

Na het uitbrengen van de 24-inch 4,5K Retina-display iMac in 2021, verwachten we dat Apple in 2022 een vergelijkbaar ontworpen 27-inch Mini-LED iMac met ProMotion-display zal onthullen.

ProMotion is de marketingterm van Apple voor een monitor met een hoge verversingssnelheid. Vanaf publicatie betekent dat tot 120Hz.

Wanneer wordt de ProMotion Display iMac uitgebracht?

Onze bron voor dit iMac-nieuws is Ross Young, CEO van Display Supply Chain Consultants (DSCC). We vertrouwen deze bron omdat Young een vlekkeloos trackrecord heeft met Apple-geruchten. Young geloofde ooit dat Apple deze iMac in het eerste kwartaal van 2022 zou uitbrengen, maar het laatste rapport verschuift het naar de zomer.

Releasedatum schatting

Ross Young is momenteel onze beste bron, dus we gaan verder met zijn voorspelling van een release in 2022. Zoek dit najaar naar een Apple-evenement om de 27-inch ProMotion-display iMac te introduceren. We hebben ook gehoord dat het mogelijk wordt uitgesteld tot 2023. Alleen de tijd zal goed…

ProMotion Display iMac-prijsgeruchten

Deze iMac zal een update zijn van de 27-inch Retina 5K-display iMac, die een basisprijs had van $ 1.799. De andere twee modellen hebben meer opslagruimte en de duurste van het stel was bij de lancering $2, 299.

Volgens Apple-analist @dylandkt is er volgens Apple-analist @dylandkt een gerucht dat de startprijs voor de ProMotion-display iMac iets meer dan $ 2.000 zal bedragen. Maar het zou ook logisch zijn, gezien de Mini-LED-component, voor de startprijs veel hoger, zoals $ 3.000, zoals geschat door Daniel van ZONEofTECH.

Bottom Line

Je kunt de ProMotion-display-iMac vooraf bestellen op de website van Apple. De pre-ordering begint ergens na de onthulling van de computer.

ProMotion Display iMac-functies

Het belangrijkste nieuws hier is dat de iMac ProMotion-technologie zal hebben. Voor het eerst geïntroduceerd in de iPad Pro in 2017, en vervolgens in latere producten zoals de 2021 iPad Pro en 2021 MacBook Pro, zo beschrijft Apple het:

…een nieuwe technologie die verversingssnelheden tot 120 Hz levert voor vloeiend scrollen, grotere responsiviteit en vloeiendere bewegende inhoud.

En dit is wat we van Young horen, dat de iMac 2022/2023 een variabele verversingssnelheid van 24Hz–120Hz en mini-LED-achtergrondverlichting zal hebben. Als u niet bekend bent, betekent een dynamische verversingsfrequentie dat de verversingsfrequentie van het scherm naadloos kan veranderen, wat een beter energiebeheer en vloeiendere schermbewegingen mogelijk maakt.

ProMotion Display iMac-specificaties en hardware

Volgens NotebookCheck.net wordt de iMac geleverd met de M1 Max Duo, een SoC met 20 CPU- en 64 GPU-kernen, een prestatie die mogelijk is door twee M1 Max-chips op één chip te combineren.

Renders By Ian pronkt met verschillende concepten voor hoe deze iMac eruit zou kunnen zien.

Image
Image
iMac 27-inch render.

Renders door Ian

Er is nog weinig bekend over de specificaties van deze iMac, dus hieronder de verwachte specificaties op basis van de huidige 27-inch en 24-inch iMacs:

iMac 27-inch ProMotion-schermspecificaties (geruchten)
Weergave: 27-inch (diagonaal) mini-LED-achtergrondverlichting / ProMotion-technologie / 24Hz–120Hz variabele verversingssnelheid
Geheugen: 16 GB / 32 GB / 128 GB
Opslag: 512 GB / 1–8 TB
Video/Camera: 1080p FaceTime HD-camera / Native DisplayPort-uitgang via USB‑C
Audio: Stereoluidsprekers / Array met drie microfoons van studiokwaliteit met hoge signaal-ruisverhouding en directionele beamforming / 3,5 mm koptelefoonaansluiting / Ondersteuning voor "Hey Siri"
Verbindingen: 3,5 mm koptelefoonaansluiting / SDXC-kaartsleuf / drie Thunderbolt 4 / 1 HDMI 2.0 / 10 GB Ethernet
Invoer: Magisch toetsenbord / magische muis
Wi-Fi: 802.11ac Wi-Fi draadloos netwerk / IEEE 802.11a/b/g/n compatibel

Je kunt meer bijgewerkt computergerelateerd nieuws krijgen van Lifewire. Hieronder staan geruchten en andere verhalen over deze iMac.

Aanbevolen: