Hoe het toetsenbord op een Fire-tablet te veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe het toetsenbord op een Fire-tablet te veranderen
Hoe het toetsenbord op een Fire-tablet te veranderen
Anonim

Wat te weten

  • Een toetsenbord downloaden en vervolgens: Instellingen > Apparaatopties > Toetsenbord en taal > Toon/Verberg toetsenborden.
  • Schakel onder Toetsenbord van derden de app in, ga terug naar Toetsenbord en taal en tik op Huidig toetsenbord.
  • Kies het standaardtoetsenbord van uw voorkeur. Tik nogmaals op Huidig toetsenbord en tik vervolgens op Toetsenbordinstellingen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het toetsenbord op een Fire-tablet kunt wijzigen. De instructies zijn van toepassing op alle Amazon Fire-tabletmodellen.

Hoe verander ik het toetsenbord op mijn Fire Tablet?

Volg deze stappen om het standaard Amazon-toetsenbord op een Fire-tablet te vervangen:

  1. Ga naar de Amazon Appstore op je apparaat en download een toetsenbord-app van derden. Een zoekopdracht naar "toetsenbord" levert tientallen gratis apps op.

    Sommige toetsenbord-apps worden automatisch geïnstalleerd nadat je ze hebt gedownload, terwijl andere vereisen dat je de app opent om deze te installeren. Misschien wil je er een paar pakken, zodat je verschillende kunt uitproberen.

    Je kunt Google Play op je Fire-tablet installeren om nog meer app-opties te zien.

    Image
    Image
  2. Open de Settings app op je Fire-tablet.
  3. Scroll naar beneden en tik op Apparaatopties.
  4. Tik op Toetsenbord en taal.

    Image
    Image
  5. Tik op Toon/Verberg toetsenborden.

  6. Scroll omlaag naar het gedeelte Third-Party Keyboard en tik op elk van de toetsenbord-apps die je hebt gedownload om ze in te schakelen.
  7. Ga terug naar het scherm Toetsenbord en taal en tik op Huidig toetsenbord.

    Image
    Image
  8. Kies het standaardtoetsenbord van uw voorkeur.
  9. Wanneer u terugkeert naar het vorige scherm, tikt u nogmaals op Huidig toetsenbord en tikt u vervolgens op Toetsenbordinstellingen.
  10. De instellingen die je ziet, zijn afhankelijk van de toetsenbord-app die je gebruikt. Sommige zullen u doorverwijzen naar de standaard toetsenbordinstellingen van het apparaat, terwijl andere geavanceerde aanpassingsopties bieden.

    Image
    Image
  11. Als u tussen toetsenborden wilt schakelen, tikt u op een tekstveld om het toetsenbord te openen en tikt u vervolgens op het Toetsenbord pictogram in de navigatiebalk.

    Image
    Image

Beste Fire Tablet-toetsenborden

Je Fire-tablet heeft een ingebouwd toetsenbord, maar als je de voorkeur geeft aan een andere lay-out en thema, probeer dan deze populaire toetsenbord-apps:

  • Go Keyboard Lite
  • FancyKey-toetsenbord
  • Roze toetsenbord
  • Smart Keyboard (toetsenbord voor alle talen)

Als je meer emoji's wilt, download dan een emoji-toetsenbord zoals Kika Emoji Keyboard.

Bluetooth-toetsenborden voor Fire-tablets

Als je wilt, kun je een Bluetooth-toetsenbord voor Fire-tablets van Amazon krijgen. Het toetsenbord is voorzien van een dock, zodat je het kunt gebruiken alsof het een laptop is. Er zijn toetsenborden van derden die beweren Fire-tablets te ondersteunen, maar u kunt het beste rechtstreeks bij Amazon kopen.

Niet alle Fire-tablets zijn compatibel met Bluetooth-toetsenborden. Controleer bij het kopen van toetsenborden welke tablets het toetsenbord ondersteunt.

FAQ

    Hoe bevestig ik een draadloos toetsenbord aan een Amazon Fire-tablet?

    Zet eerst je toetsenbord in de koppelingsmodus volgens de instructies van de fabrikant. Schakel vervolgens Bluetooth in op uw tablet: Ga naar Instellingen > Wireless > Bluetooth en activeer de functie. Kies ten slotte Een Bluetooth-apparaat koppelen en selecteer uw toetsenbord wanneer het verschijnt.

    Hoe sluit ik een toetsenbord aan op een Amazon Fire-tablet?

    Een bedraad toetsenbord moet een USB-C-kabel (of een adapter) hebben om verbinding te maken met een Fire-tablet. Meestal gebruik je die poort om de Fire op te laden, maar je kunt er ook accessoires op aansluiten. Zorg ervoor dat elk toetsenbord dat u krijgt compatibel is met de Amazon Fire.

Aanbevolen: