Hoe Reddit-zoekgeschiedenis te zien

Inhoudsopgave:

Hoe Reddit-zoekgeschiedenis te zien
Hoe Reddit-zoekgeschiedenis te zien
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer het zoekvak om uw recente Reddit-zoekgeschiedenis te bekijken.
  • Browsegeschiedenis bekijken in de app via Menu > History.
  • Vind de browsegeschiedenis van Reddit onder Recente berichten op de startpagina van de desktopsite.

Dit artikel laat zien hoe je de verschillende geschiedenislijsten in je Reddit-account kunt vinden, inclusief zoekgeschiedenis, browsegeschiedenis en andere eerdere berichten waarmee je bezig bent geweest. Deze aanwijzingen werken zowel voor een browser op de desktop als in de mobiele app.

Houdt Reddit de zoekgeschiedenis bij?

Je zoekgeschiedenis is gewoon een lijst met trefwoorden die je hebt gebruikt bij het zoeken naar Reddit. De lijst wordt opgeslagen op de website, de officiële app en waarschijnlijk uw browser. Selecteer het zoekvak bovenaan Reddit om recente zoekopdrachten te bekijken.

Image
Image

Als je de website van Reddit hebt gebruikt, maar je zoekgeschiedenis niet kunt vinden, kijk dan in de geschiedenis van je webbrowser. Dit wordt onderaan deze pagina uitgelegd.

Hoe lang blijft je geschiedenis op Reddit?

Wanneer u de desktopwebsite van Reddit gebruikt, blijven de zoekgeschiedenis en browsegeschiedenis beschikbaar totdat u deze handmatig verwijdert of totdat u uitlogt bij uw account. Het blijft niet hangen als je uitlogt, en het zal ook niet verschijnen in je account als je weer inlogt.

In tegenstelling tot de website, wordt bij afmelden de browse- en zoekgeschiedenis van de app niet gewist. Dus als u een paar zoektermen invoert en enkele berichten bezoekt en vervolgens uitlogt bij uw account, worden ze weer weergegeven wanneer u zich de volgende keer aanmeldt via de app en blijven ze staan totdat u ze handmatig verwijdert.

Of je nu de app of de website gebruikt, de geschiedenis van berichten en reacties blijft voor onbepaalde tijd beschikbaar voor het publiek. Ze worden alleen verwijderd als jij of een moderator ze verwijdert (maar zelfs dan wordt het technisch gezien gewoon gearchiveerd, dus opmerkingen van andere gebruikers blijven staan). Zelfs als u uw hele Reddit-account sluit, worden uw gegevens niet gewist, maar worden ze in plaats daarvan losgekoppeld van u, waarbij uw gebruikersnaam wordt vervangen door [verwijderd]

Hoe u uw browsegeschiedenis kunt bekijken op Reddit

Zowel de desktopversie als de mobiele app slaan een deel van je geschiedenis op.

Bekijk uw geschiedenis op de website

De desktopversie van Reddit toont de vijf berichten waarmee je het meest recent bezig was. Deze staan vermeld op de startpagina van de site, onder RECENTE POSTS in de rechterzijbalk. Als je meer dan die vijf wilt zien, moet je de geschiedenis van je browser controleren.

Image
Image

Bekijk uw geschiedenis in de Reddit mobiele app

Als u uw browsegeschiedenis in de app wilt bekijken, selecteert u het menu/profielpictogram in de rechterbovenhoek en kiest u vervolgens Geschiedenis uit de lijst met opties. Zorg ervoor dat Recent is gekozen in de linkerbovenhoek, zodat je recent bekeken berichten ziet. In tegenstelling tot de website toont de app meer dan vijf berichten.

Image
Image

Waar andere Reddit-geschiedenis te vinden

Er is veel meer dan alleen zoek- en browsegeschiedenis beschikbaar in je account. U kunt ook een record zien van al het volgende:

  • Posts die je hebt geplaatst
  • Reacties die je hebt achtergelaten
  • Berichten en opmerkingen die je hebt opgeslagen en verborgen
  • Upvoted en downvoted posts
  • Awards die je hebt ontvangen en gegeven

Extra geschiedenis op de website van Reddit

Selecteer op Reddit.com uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek en vervolgens Profile om toegang te krijgen tot al die details. Kies gewoon het juiste tabblad om de geschiedenis te zien.

Image
Image

Extra geschiedenis in de Reddit mobiele app

Tik in de app op je profielafbeeldingspictogram in de rechterbovenhoek. In dat menu zijn drie opties die je naar allerlei geschiedenislijsten leiden.

  • Kies Geschiedenis en kies vervolgens tussen Recent, Upvoted, Downvoted, en Hidden links bovenaan.
  • Mijn profiel is waar je bericht- en reactiegeschiedenis wordt opgeslagen.
  • Dingen die je hebt opgeslagen, worden opgeslagen in het Saved menu-item.
Image
Image

Uw browser slaat Reddit-geschiedenis op, ook

Uw zoekgeschiedenis, browsegeschiedenis en meer worden ook opgeslagen in de geschiedenis van de browser (afhankelijk van de browser, aangezien ze niet allemaal de geschiedenis opslaan).

Bekijk bijvoorbeeld de zoekgeschiedenis van uw browser om uw Reddit-zoekgeschiedenis te bekijken. Zoek gewoon dit:


reddit.com: zoekresultaten

Image
Image

Of pas de zoekopdracht aan om te vinden wat je nog meer op Reddit hebt opgezocht, zoals berichten of gebruikers:


reddit.com\r\

reddit.com\u\

FAQ

    Hoe verwijder ik mijn Reddit-zoekgeschiedenis?

    Tik in de app op de zoekbalk om recente dingen op te halen waarnaar je hebt gezocht. Selecteer X rechts van elk item om het te verwijderen. De Reddit-website biedt deze optie ook aan. U kunt ook uw browsergegevens wissen.

    Hoe wis ik mijn Reddit-geschiedenis?

    Het wissen van je Reddit-geschiedenis betekent dat je al je berichten en opmerkingen verwijdert. Om dit op de website te doen zonder uw volledige profiel te verwijderen, klikt u op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek en selecteert u vervolgens Profiel Gebruik dePosts en Comments tabs om alles te zien wat je hebt gepost, en klik dan op het three-dot menu en kies Verwijderen In de app zijn de aanwijzingen hetzelfde, maar je zult je profielafbeelding in de rechterbovenhoek zien in plaats van je gebruikersnaam.

Aanbevolen: