Hoe de koptelefoonveiligheid op de iPhone uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe de koptelefoonveiligheid op de iPhone uit te schakelen
Hoe de koptelefoonveiligheid op de iPhone uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Sound & Haptics > Headphone Safety > ToggleVerminder harde geluiden naar uit.
  • (Optioneel) Instellingen > Geluid en haptiek > Veiligheid hoofdtelefoon > SchakelenHoofdtelefoonmeldingen uit.

Dit artikel laat je zien hoe je de hoofdtelefoonbeveiliging op een iPhone uitschakelt als je wilt genieten van geluiden op een hoger volume.

Wat is hoofdtelefoonveiligheid op uw iPhone?

iPhones zijn entertainmentapparaten. Met de release van iOS 14 introduceerde Apple dus een nieuwe functie om onze oren te beschermen tegen het constante spervuur van harde geluiden via de koptelefoon of Bluetooth-luidsprekers die we gebruiken om naar alle media op de iPhone te luisteren.

Headphone Safety is standaard ingeschakeld op elke telefoon met iOS 14 en later. De functie meet automatisch de audioniveaus op je iPhone en vermindert vervolgens elk geluid dat is ingesteld boven een specifieke decibeldrempel. Het standaardniveau is 85 decibel, wat net zo luid is als zwaar stadsverkeer of een blender.

Apple heeft deze functie toegevoegd om je blootstelling aan harde geluiden te beperken. iOS sluit ook het volume van telefoongesprekken uit bij het analyseren van deze geluidsniveaus.

Image
Image

Apple raadt u aan het juiste apparaattype in te stellen in de Bluetooth-instellingen van de iPhone. Hierdoor kan iOS de optimale audioniveaus meten om de hoofdtelefoonbeveiliging in werking te laten treden. Als u bijvoorbeeld Bluetooth-luidsprekers gebruikt… Ga naar Instellingen > Bluetooth> Selecteer "i " (Informatie) > Apparaattype > Luidspreker

Hoe voorkom ik dat mijn iPhone het volume van de hoofdtelefoon lager zet?

De iPhone beheert plotselinge volumepieken met behulp van de hoofdtelefoonveiligheidsfunctie. Elk volume boven het standaardvolumeniveau of handmatig ingesteld door u op de schuifregelaar, wordt automatisch verlaagd. Maar er kunnen gevallen zijn waarin u niet wilt dat de iPhone het volume automatisch verlaagt. Bijvoorbeeld wanneer u in uw auto naar muziek luistert via Bluetooth-luidsprekers of slechthorend bent.

  1. Open Instellingen.
  2. Selecteer Geluid & Haptiek.
  3. Selecteer Headphone Safety.

    Image
    Image
  4. Tik op de schakelaar voor Reduce Loud Sounds om het uit te schakelen.

    Image
    Image

Opmerking:

Je kunt koptelefoonmeldingen ook uitschakelen als je geen gezondheidswaarschuwingen van je iPhone wilt ontvangen op de limiet van 7 dagen. Apple raadt dit echter niet aan, omdat Apple beweert dat je na verloop van tijd onherstelbaar gehoorverlies kunt veroorzaken met luide audio. Bij sommige regio- of operator-vergrendelde iPhones is het mogelijk niet toegestaan om Hoofdtelefoonveiligheid uit te schakelen.

FAQ

    Hoe sluit ik een Bose-hoofdtelefoon aan op een iPhone?

    Bose-hoofdtelefoons maken verbinding met iPhones via Bluetooth. Draai eerst de schakelaar op de rechter oortelefoon om. Open vervolgens de Bose Connect-app, die zowel je telefoon als de headset herkent. Veeg naar beneden op het Drag to Connect bericht om te koppelen. Als ze geen verbinding maken, zorg er dan voor dat Bluetooth is ingeschakeld.

    Hoe maak ik een koptelefoon luider op de iPhone?

    Als het uitschakelen van de hoofdtelefoonbeveiligingsfunctie je niet genoeg volume geeft, kun je een paar andere dingen proberen. Probeer eerst op de Volume omhoog-knop op de iPhone te drukken. Controleer anders of de hoofdtelefoon onafhankelijke volumeregelaars heeft op beide oordopjes.

Aanbevolen: