Hoe een training op Apple Watch te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe een training op Apple Watch te verwijderen
Hoe een training op Apple Watch te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Fitness-app: Meer weergeven > veeg van rechts naar links op training > Verwijderen > kies Verwijder training en gegevens of Alleen training verwijderen.
  • Gezondheidsapp: Toon alle gezondheidsgegevens > Workouts > Toon alle gegevens.
  • Zoek de training die je wilt verwijderen: Veeg van rechts naar links op training > Delete > Delete Workout & Data ofAlleen training verwijderen.

Dit artikel legt twee manieren uit om een training van Apple Watch te verwijderen.

Wilt u het tegenovergestelde doen en handmatig trainingsgegevens toevoegen? Zo voeg je een training toe aan je Apple Watch.

Hoe verwijder ik een Apple Watch-workout?

Je kunt de training niet verwijderen op de Apple Watch zelf. Het horloge heeft geen functie om dat te doen.

Als je horloge echter is gekoppeld aan een iPhone, worden alle trainingsgegevens opgeslagen in de Fitness-app (voorheen Activiteit) op je iPhone en kun je de training daar verwijderen. Hier is hoe:

  1. Op de iPhone, open de Fitness-app.
  2. Tik op Meer weergeven om door trainingen per maand en per type te bladeren totdat je degene vindt die je wilt verwijderen.
  3. Wanneer u de training vindt die u wilt verwijderen, veegt u van rechts naar links over de training om de Delete-knop weer te geven (u kunt ook gewoon blijven vegen en de volgende stap overslaan).
  4. Tik op Verwijderen.
  5. Een pop-upmenu vraagt u om te bevestigen wat u wilt verwijderen:

    • Delete Workout & Data: Dit verwijdert zowel het record van de training van je iPhone als alle gegevens die zijn opgeslagen in de Gezondheid-app die door de training zijn gegenereerd.
    • Alleen training verwijderen: Hiermee wordt alleen de training verwijderd en blijft alle gezondheidsinformatie, zoals gegevens om uw activiteitsdoelen te behalen, ongewijzigd.

    Je kunt ook op Annuleren tikken en niets verwijderen.

    Image
    Image
  6. Zodra je op je keuze hebt getikt, wordt de training verwijderd.

Hoe verwijder en bewerk je trainingen op Apple Watch?

Naast het verwijderen van trainingen direct op de Apple Watch, is een ander ding dat u misschien wilt doen, maar niet kunt, het bewerken van een training. Dat heeft enige zin. Immers, als je dat zou kunnen doen, zou het record van een langzame, 10 minuten durende jog met slechts een paar tikken kunnen worden getransformeerd tot een recordbrekend marathontempo.

Je kunt echter trainingen verwijderen uit de vooraf geïnstalleerde iPhone He alth-app. Het is beter en gemakkelijker om trainingen in Fitness te verwijderen als je kunt, maar als die app om de een of andere reden niet werkt, kun je als volgt een Apple Watch-training verwijderen in de Gezondheid-app:

  1. Open de Gezondheid-app.
  2. Tik op het tabblad Samenvatting op Toon alle gezondheidsgegevens.
  3. Tik op Workouts, ongeveer halverwege het scherm.
  4. Scroll naar beneden en tik op Toon alle gegevens.

    Image
    Image
  5. Dit scherm toont elke training die is geregistreerd in de Gezondheid-app. Blader erdoor om de training(en) te vinden die u wilt verwijderen.
  6. Als u een training wilt verwijderen, veegt u van rechts naar links om de knop Delete weer te geven. Tik op Verwijderen. (Je kunt ook op Bewerken tikken en dan op het rode - icoon.)

  7. Een pop-upmenu vraagt u om te bevestigen wat u wilt verwijderen:

    • Delete Workout & Data: Dit verwijdert zowel het record van de training van je iPhone als de gegevens die zijn opgeslagen in de Gezondheid-app die door de training is gegenereerd.
    • Alleen training verwijderen: Hiermee wordt alleen de training verwijderd en blijven alle gezondheidsgegevens ongewijzigd.

    Je kunt ook op Annuleren tikken en niets verwijderen.

    Image
    Image
  8. Zodra je op je keuze hebt getikt, wordt de training verwijderd.

FAQ

    Hoe wijzig ik een trainingsdoel op Apple Watch?

    Helaas kun je een trainingsdoel niet updaten naar een lopende sessie. U kunt het doel echter aanpassen voordat u begint door op het menu Meer (drie horizontale stippen) in de rechterbovenhoek van de workouttegel te tikken voordat deze begint. Selecteer vervolgens Calorieën of Tijd en gebruik vervolgens de Digital Crown om de limiet in te stellen. Tik vervolgens op Start om aan de slag te gaan.

    Hoe voeg ik handmatig een training toe aan Apple Watch?

    Als u bent vergeten uw Apple Watch in te schakelen voor een trainingssessie, kunt u enkele geschatte cijfers toevoegen via de Gezondheid-app op uw iPhone. Ga naar het tabblad Bladeren en selecteer vervolgens Activiteit Op het volgende scherm kunt u gegevens toevoegen voor Actieve Energie, Rustgevende energie, Steps of Loop-/hardloopafstand

    Waarom pauzeert Apple Watch mijn training steeds?

    Als je tijdens het sporten veel wordt onderbroken met de vraag of je training klaar is, komt dat waarschijnlijk omdat de Apple Watch niets detecteert dat suggereert dat je nog steeds aan het trainen bent, zoals beweging of een verhoogde hartslag. In sommige gevallen kunt u het probleem oplossen door de pasvorm of locatie van uw Apple Watch op uw pols aan te passen. Als je tijdens het sporten valse invoer krijgt, kan het zijn dat je op de pauzeknop drukt. Schakel Water Lock in door omhoog te vegen op de wijzerplaat en het pictogram in de vorm van een regendruppel te selecteren. Deze instelling blokkeert alle scherminvoer totdat u aan de Digital Crown draait.

Aanbevolen: