Hoe maak je een Apple Genius Bar-afspraak

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een Apple Genius Bar-afspraak
Hoe maak je een Apple Genius Bar-afspraak
Anonim

Wat te weten

  • Apple-gebruikers kunnen persoonlijke technische ondersteuning krijgen van een getrainde specialist in de Genius Bar voor iPods, iPhones, iTunes, enz.
  • De Genius Bar is alleen voor technische ondersteuning. Als je wilt leren hoe je je producten moet gebruiken, heeft Apple andere opties in de winkel.
  • Apple Stores zijn altijd zo druk dat je van tevoren een afspraak moet maken als je persoonlijke hulp nodig hebt.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een afspraak kunt maken, hoe u het probleem dat u ondervindt kunt beschrijven en hoe u een afspraak kunt verzetten of annuleren.

Een Apple Genius Bar-afspraak maken

Je kunt de app ook voor dit proces gebruiken. Als u een computer gebruikt, volgt u deze stappen om tijd te reserveren bij de Genius Bar voor ondersteuning:

  1. Begin door naar de Apple Support-website te gaan op

    Image
    Image
  2. Scroll naar beneden naar de Vertel ons hoe we kunnen helpen sectie.
  3. Klik Neem contact op met Apple Support voor hulp.

    Image
    Image
  4. Klik vervolgens op het product waarmee u hulp wilt krijgen in de Genius Bar.

    Image
    Image

Beschrijf uw probleem

Zodra je het product hebt geselecteerd waar je hulp bij nodig hebt:

  1. Er wordt een reeks algemene helponderwerpen weergegeven. Voor de iPhone ziet u bijvoorbeeld de optie om hulp te krijgen bij batterijproblemen, problemen met iTunes, problemen met apps, enz. Selecteer de categorie die het meest overeenkomt met de hulp die u zoekt nodig.

    Image
    Image
  2. Een aantal onderwerpen binnen die categorie zal verschijnen. Selecteer degene die het beste aansluit bij uw behoefte (als er geen overeenkomst is, klik dan op Het onderwerp staat niet in de lijst).

    Image
    Image
  3. Afhankelijk van de categorie en het probleem dat je hebt geselecteerd, kunnen er een aantal vervolgsuggesties verschijnen. U wordt gevraagd naar mogelijke manieren om uw probleem op te lossen zonder naar de Genius Bar te gaan. Voel je vrij om ze te proberen als je wilt; ze kunnen werken en je een reis besparen.

Voor sommige onderwerpen biedt de Apple-site geen Genius Bar-afspraak als optie. In plaats daarvan suggereert het een telefoontje of online chat met Apple-ondersteuning. U kunt deze opties gebruiken of, als u echt de voorkeur geeft aan een persoonlijke afspraak, selecteer Het onderwerp staat niet in de lijst in stap 2 hierboven.

Kies een Genius Bar-afspraak

Na het doorklikken van alle voorgestelde ondersteuningsopties van Apple:

  1. Kies hoe je hulp wilt krijgen. Er zijn een aantal opties, maar om een Genius Bar-afspraak te krijgen, kiest u Bring in for Repair (er worden verschillende opties weergegeven, afhankelijk van het soort probleem dat u aan het begin hebt geselecteerd, maar kies altijd opties voor reparatie of Genius Bar).

    Image
    Image
  2. Als je deze opties niet ziet, moet je misschien een paar stappen teruggaan en een ander ondersteuningsonderwerp selecteren dat eindigt met deze opties.
  3. Zodra je dat hebt gedaan, wordt je gevraagd om in te loggen met je Apple ID. Doe dit.

Selecteer Apple Store, datum en tijd voor Genius Bar-afspraak

  1. Om de dichtstbijzijnde Apple Store of een andere geautoriseerde serviceprovider te vinden, voert u uw postcode in (of geeft u uw browser toegang tot uw huidige locatie). Klik op Go.

  2. Als je hulp nodig hebt met een iPhone, moet je ook het telefoonbedrijf dat je gebruikt met je iPhone vermelden voor een lijst met Apple- en koerierswinkels in de buurt.

    Image
    Image
  3. Kaart geeft een lijst weer van uw Apple Stores in de buurt (u kunt de winkels sorteren op Beschikbaarheid - welke de afspraak heeft de snelste of Afstand-wat het dichtstbij is).
  4. Klik op elke winkel om deze op een kaart te zien, hoe ver het bij jou vandaan is, en om te zien op welke dagen en tijden er beschikbaar is voor Genius Bar-afspraken.
  5. Wanneer je de gewenste winkel hebt gevonden, selecteer je de gewenste dag en klik je op een tijd die beschikbaar is voor je afspraak.

    Image
    Image

Afspraakbevestiging en Annuleringsopties

Uw Genius Bar-afspraak is gemaakt voor de winkel, datum en tijd die u hebt geselecteerd.

Image
Image

Je ziet een bevestiging van je afspraak. De details van de afspraak staan daar vermeld. De bevestiging wordt ook naar u gemaild.

Als u de reservering wilt wijzigen of annuleren, kunt u op deze pagina op Reschedule of Cancel klikken. Als u later een wijziging moet aanbrengen, gaat u naar de bevestigingsmail en klikt u daar op de opties. U wordt naar de site van Apple geleid om daar wijzigingen aan te brengen.

Aanbevolen: