De 8 beste workoutmuziekspelers van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste workoutmuziekspelers van 2022
De 8 beste workoutmuziekspelers van 2022
Anonim

De beste workoutmuziekspelers zijn ontworpen voor gebruik tijdens het hardlopen of in de sportschool. Er zijn er genoeg, maar ze zijn niet allemaal speciaal gemaakt voor zware activiteiten. Muziekspelers voor trainingen zijn meestal ontworpen om lichtgewicht, waterbestendig en gemakkelijk te bedienen te zijn terwijl je je ergens anders op richt.

Gemak zoals een touchscreen is niet per se zo belangrijk, omdat zweterige vingers en touchscreens niet echt samengaan. De beste muziekspelers voor workouts leggen de nadruk op bruikbaarheid en duurzaamheid boven toeters en bellen, zodat ze de tijd in de sportschool kunnen verdragen, laten vallen tijdens het hardlopen of op de grond kunnen gooien.

Workout-muziekspelers zijn ideaal voor iedereen die regelmatig wandelt, rent of andere oefeningen doet, zoals gewichtheffen of fietsen. Ze zijn ook handig in buitenomstandigheden, omdat ze duurzamer zijn en ergonomische kenmerken bevatten, zoals clips die aan je kleding kunnen worden bevestigd. Hier zijn enkele van onze beste keuzes.

Beste algemeen: SanDisk Clip Sport Plus MP3-speler

Image
Image

De SanDisk Clip Sport Plus heeft een batterij die ongeveer 20 uur meegaat op een enkele lading, en hij ondersteunt zowel lossy als lossless audiobestanden. Hij is klein, lichtgewicht, IPX5 waterbestendig en kan met de meegeleverde stevige clip aan je kleding of je uitrustingstas worden vastgemaakt.

De knoppen en het scherm zijn ook erg klein en moeilijk te bereiken als je in de zone bent. Maar als u het gewoon wilt instellen en het wilt vergeten, bent u klaar om te gaan. De 16 GB aan opslag aan boord levert je ongeveer 4.000 nummers op, hoewel het ontbreken van een MicroSD-slot een domper is. Als de muziek die u op de speler hebt geladen niet is wat u zoekt, heeft de meegeleverde FM-radio misschien iets dat u leuk vindt.

Over het algemeen is dit een solide keuze vanwege de grootte en extra functies. Recensent Erika Rawes waardeerde het kleurenscherm en ze zag het van een afstand ondanks zijn kleine formaat. Erika nam deze muziekspeler mee op een wandeling en de clip bleef stevig aan haar kleding vastgemaakt terwijl ze luisterde naar een audioboek van "The Lord of the Rings: The Two Towers."

Display: 1,44 inch | Audio-indelingen: MP3, WMA (geen DRM), AAC, (DRM-vrije iTunes) WAV, FLAC | Batterijlevensduur: 20 uur | Waterbestendigheid: IPX5

"De SanDisk Clip Sport Plus MP3-speler heeft enkele voordelen, zoals waterbestendigheid, een duurzaam ontwerp en ondersteuning voor verschillende bestandsindelingen, maar het ontbreken van een MicroSD-kaartsleuf is een grote tekortkoming." - Erika Rawes, producttester

Image
Image

Beste smartapparaat: Apple iPod touch (7e generatie)

Image
Image

De Apple iPod touch is in feite een iPhone van de oudere generatie zonder telefoonverbinding. Dit betekent dat je verbinding kunt maken met internet via wifi, berichten kunt verzenden, games kunt spelen op Apple Arcade en verschillende iOS-functies kunt gebruiken, maar je kunt niet bellen.

Afgezien daarvan krijg je in wezen een 4-inch iPhone waarop het volledige pakket App Store-apps draait, waaronder Netflix, Facebook, Twitter en WhatsApp. Dat is erg krachtig voor een pakket dat veel minder kost dan een moderne iPhone.

Het is echter vrij groot voor een workout-speler. Zelfs met een 4-inch scherm is het de grootste op onze lijst. Het heeft geen SD-kaartuitbreiding, maar het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en opslagopties tot 256 GB. Over het algemeen is dit een geweldige speler voor meerdere doeleinden die u veel van dezelfde functionaliteit biedt als uw smartphone voor een fractie van de prijs.

Onze recensent Jason Schneider waardeerde het ontwerp en de veelzijdigheid van dit apparaat, waarbij hij opmerkte dat de metalen achterkant voor extra duurzaamheid zorgde en dat er een scala aan functies beschikbaar is die verder gaan dan die van een traditionele MP3-speler.

Display: 4 inch | Audio-indelingen: AAC-LC, AAX, AAX+, Apple Lossless, Audible 2, Audible 3, Audible 4, Audible Enhanced Audio, FLAC, H.264, HE-AAC, Linear PCM, M-JPEG, MP3, beveiligde AAC | Batterijlevensduur: 40 uur | Waterdichtheid: N/A

“De hele achterkant is gemaakt van aluminium, terwijl de voorkant volledig van glas is. Dit geeft je een veel meer premium gevoel dan zelfs een andere smartphone op dit prijsniveau. - Jason Schneider, Product Tester

Image
Image

Beste om te zwemmen: H20 Audio Stream waterdichte MP3-speler

Image
Image

De H20 Audio Stream 2 heeft een goede naam omdat hij volledig waterdicht is, waardoor hij geschikt is voor zwemmen en watersporten. Het is klein, zonder scherm en fysieke knoppen voor bedieningselementen. Het heeft een IPX8-certificering, wat betekent dat het waterdicht is tot drie meter (of ongeveer 10 voet) onder water.

Die certificering omvat ook de meegeleverde oordopjes, dus je kunt dit apparaat echt meenemen tijdens het zwemmen. Je krijgt ongeveer 10 uur afspeeltijd voor de 2.000 nummers die het bevat (via de 8 GB opslagruimte). Het kleine apparaat heeft ook een 360-graden draaibare clip, wat betekent dat je het bijna overal kunt bevestigen.

Omdat er geen scherm op deze kleine man is en de knoppen een beetje kleiner zijn dan we normaal willen, werkt het beter voor continu afspelen dan voor het individueel selecteren van nummers uit je afspeellijst. Maar dat zijn prima compromissen als je bedenkt dat deze muziekspeler overal mee naartoe kan, inclusief het zwembad.

Onze recensent William Harrison merkte op dat de waterdichte oordopjes enkele van de meest comfortabele waren die hij ooit was tegengekomen, en toen hij de geluidskwaliteit onder water testte, was de audio helder en levendig. Uit de tests van William bleek echter ook dat de Stream 2 niet erg luid werd, zelfs niet op vol volume.

Display: Nvt | Audio-indelingen: MP3, WMA, FLAC, APE | Batterijlevensduur: 10 uur speeltijd | Waterbestendigheid: IPX8

"De H20 Audio Stream MP3-speler is een mooi apparaat dat zijn stempel drukt door licht, gebruiksvriendelijk en vooral waterdicht te zijn." - William Harrison, producttester

Image
Image

Beste geavanceerde functies: Apple Watch Series 6

Image
Image

De Apple Watch Series 6 zit boordevol robuuste fitness- en gezondheidstrackingfuncties, waaronder een bloedzuurstofsensor, ECG en valdetectie. Je krijgt ook slaapregistratie, stappenregistratie en GPS-functionaliteit om je runs en routes vast te leggen wanneer je onderweg bent.

Met zijn focus op algeheel welzijn, is de Series 6 een ideale optie voor diegenen die meer willen dan alleen fitness-trackingfuncties. Er worden tal van apps van derden ondersteund, een solide besturingssysteem met betrouwbare updates en opties voor muziekbediening en -meldingen. U kunt inhoud van uw iPhone synchroniseren met de Apple Watch en vervolgens naar muziek en audioboeken luisteren met een paar Bluetooth-oordopjes wanneer u niet bij uw telefoon bent.

Hardware is niet drastisch veranderd sinds de vorige versie, maar je hebt een aantal nieuwe kleur- en stijlopties. Het scherm is net zo helder en kleurrijk als altijd en de prestaties zijn iets verbeterd met de dual-core S6-chip. Als je echter de oudere Series 5 hebt, is de upgrade waarschijnlijk niet groot genoeg om de uitgave te rechtvaardigen.

Maar verder is de Series 6 voor iPhone-gebruikers een van de beste beschikbare accessoires. Onze recensent Andrew Hayward had nog 40-50% batterijcapaciteit over nadat hij het apparaat de hele dag had gebruikt, dus dit is een goede keuze voor diegenen die een draadloze optie willen met een lange batterijduur en extra fitnessfuncties.

Display: 40 tot 44 millimeter | Audioformaten: N.v.t. | Batterijlevensduur: tot 18 uur | Waterdichtheid: tot 50 meter

"Ik vind het geweldig hoe het automatisch begint met volgen zodra ik een stevige wandeling van ongeveer 10 minuten heb gemaakt, wat betekent dat ik het proces niet eens handmatig hoef te starten om mijn activiteit bij te houden. " - Andrew Hayward, producttester

Image
Image

Beste Compact: Mighty Vibe draagbare muziekspeler

Image
Image

De Mighty Vibe MP3-speler geeft je de vrijheid om muziek te streamen zonder je te beperken tot een telefoon of een internetverbinding. Het slaat ongeveer 1.000 nummers op, en het is slechts 1,5 centimeter lang en 1,5 centimeter breed. De muziek wordt gesynchroniseerd met het vierkante apparaat, zodat het offline kan worden afgespeeld, en een "Stay Fresh"-functie werkt je muziek bij wanneer je verbonden bent, zodat je je afspeellijst up-to-date kunt houden.

Aan de andere kant komt zo'n klein pakketje met compromissen. Duizend nummers is niet veel voor een moderne muziekspeler, net zo min als de vijf uur speeltijd die het apparaat biedt op een enkele batterijlading.

Bovendien zijn Spotify en Amazon Music goed aangeschreven diensten, maar het apparaat laat andere populaire streamingplatforms zoals YouTube Music, Tidal en Apple Music achterwege. Omdat dit apparaat echter microscopisch klein is, aan kleding kan worden vastgeklikt, offline werkt en bestand is tegen vallen en water, denken we dat het nog steeds een solide trainingspartner is.

Display: Nvt | Audioformaten: Offline streamen | Batterijlevensduur: 5+ uur | Waterbestendigheid: IPX4

Beste budget: AGPTEK Clip MP3-speler

Image
Image

De Agptek Clip biedt veel in een redelijk betaalbaar pakket. Het wordt geleverd met de MP3-speler, oordopjes, een zweetbestendige siliconen hoes en een armband om de speler op te klikken terwijl je aan het trainen bent. Uit de doos bevat het 8 GB aan opslagruimte, maar je kunt het uitbreiden tot 64 GB via het MicroSD-slot.

Het ondersteunt lossy en lossless formaten, en er is een klein scherm voor het weergeven van songteksten. Het scherm is echter monotoon en onze recensent Erika merkte op dat het vrij moeilijk is om het kleine scherm van een afstand te zien.

Aan de positieve kant, de batterij gaat tot 30 uur mee, wat indrukwekkend is voor een mp3-speler in deze prijsklasse. Tijdens het testen kon Erika 14,5 uur rechtstreeks muziek afspelen voordat de batterij leeg was. De Agptek-clip ondersteunt Bluetooth 4.0, FM-radio en e-books in het.txt-formaat. Dit is een ideale keuze voor iemand die een goedkoop apparaat wil dat ze kunnen gebruiken tijdens het hardlopen of in de sportschool, aangezien het minder dan $ 30 kost en verschillende accessoires bevat.

Image
Image

Display: 2 inch | Audio-indelingen: MP3, WMA, APE, FLAC, WAV, AAC | Batterijlevensduur: Tot 30 uur | Waterdichtheid: zweetbestendige behuizing

"De Agptek kan van volumeniveaus 0 tot 31 gaan, maar verliest de helderheid van het geluid na niveau 22 wanneer je de meegeleverde oordopjes gebruikt. Ik zag ook geen equalizer in een van de menu's. " - Erika Rawes, producttester

Beste waarde: Sony Walkman MP3-speler van 8 GB

Image
Image

De Sony Walkman NWE394/R is relatief klein en meet slechts 3.6 centimeter lang en minder dan twee centimeter breed, maar het slaagt er nog steeds in om een TFT-kleurenscherm ingebouwd te hebben, wat het navigeren door muziek gemakkelijker maakt. Bovendien kan de speler tot 35 uur ononderbroken afspelen en duurt het opladen slechts ongeveer twee uur.

De besturing is even wennen. Er is een vijf-weg rocker voor navigatie, samen met knoppen voor thuis en opties. Aan de zijkant zitten ook schakelaars voor het volume en het vergrendelen van de speler (zodat je een training niet onderbreekt). Al deze knoppen op zo'n klein frame kunnen deze speler een beetje onpraktisch maken. Maar dat betekent ook dat de speler veel functionaliteit heeft, dus er is zeker een afweging.

Deze speler wordt geleverd met oordopjes, en ze klinken eigenlijk goed, maar de Walkman kan niet gemakkelijk op kleding worden geklikt zoals sommige van de andere modellen op deze lijst, dus dit is misschien een betere keuze voor wandelen of lichte oefeningen.

Display: 1,77 inch | Audio-indelingen: PCM, AAC, WMA en MP3 | Batterijlevensduur: 35 uur | Waterdichtheid: N/A

Beste hoofdtelefoon: Sony Walkman 4GB-hoofdtelefoon

Image
Image

De Sony Walkman-hoofdtelefoon van 4 GB fungeert in feite als een draagbare mp3-speler, omdat ze een lokale opslag hebben waarmee je je muziek kunt afspelen terwijl je je telefoon thuis laat. Ze zijn een alles-in-één, op zichzelf staande eenheid met 4 GB aan opslagruimte. Dit is genoeg voor ongeveer 1.000 nummers, en een enkele lading geeft je ongeveer 12 uur afspeeltijd.

De koptelefoon is waterdicht, wat betekent dat je hem mee kunt nemen in het zwembad tot twee meter diep. Je kunt ze ook in zout water meenemen, wat geruststellend is voor degenen die graag surfen of sporten op het strand. Het nadeel is dat deze hoofdtelefoon geen Bluetooth-connectiviteit heeft zoals veel van de andere op de lijst. Wat je op de koptelefoon opslaat, is waar je uit moet kiezen. Dat is een begrijpelijk compromis, maar we missen het nog steeds. Maar over het algemeen, als je weet naar welke muziek je graag traint, kunnen deze goed bij je passen.

Display: Nvt | Audio-indelingen: MP3, WMA, Linear PCM, AAC | Batterijlevensduur: tot 12 uur | Waterdichtheid: tot 2 meter

Alles bij elkaar genomen, moet onze beste keuze de SanDisk Clip Sport Plus zijn (bekijk op Amazon). Het is een kleine, veelzijdige speler met een scherm dat aan je kleding vastklikt en niet in de weg zit. Plus, de prijs is goed, en 16 GB slaat een hoop muziek op voor je training.

Als je op zoek bent naar een apparaat dat veel meer doet dan muziek streamen, dan is de Apple iPod touch (bekijk op Amazon) in feite een iPhone die niet kan bellen. Je kunt naar muziek luisteren, berichten verzenden, games spelen en nog veel meer.

Waar u op moet letten bij een workout-muziekspeler

Waterbestendigheid

Workouts hebben de neiging om vocht in een of andere vorm te betrekken. Meestal is dat zweet, maar dit kan ook sporten als zwemmen zijn. Afhankelijk van je trainingen, wil je eigenschappen zoeken zoals 'zweetbestendig', 'waterbestendig' of het beste, 'waterdicht'."

Image
Image

Fysieke controles

Als je aan het sporten bent en zweet, zijn touchscreens vaak moeilijk te gebruiken. Fysieke bediening is belangrijk omdat zweethanden moeite kunnen hebben met het bedienen van een touchscreen.

Opslag

Dit verwijst naar hoeveel nummers je op het apparaat kunt bewaren. Hoe langer je training, hoe meer nummers je zult beluisteren. Variatie is het kruid van het leven, dus qua opslag is hoger altijd beter. Als het apparaat weinig opslagruimte heeft, kijk dan of het MicroSD-uitbreiding ondersteunt.

Image
Image

FAQ

    Hoe verschillen workout-muziekspelers van normale muziekspelers?

    Muziekspelers die zijn ontworpen om te sporten, hebben ontwerpelementen die een actieve levensstijl ondersteunen, zoals de mogelijkheid om aan kleding te knippen, een zekere mate van duurzaamheid en waterbestendigheid. Mensen die aan het sporten zijn, raken bezweet en hebben de neiging om hun apparaten in onzekere posities te plaatsen, dus de muziekspeler zal aan die omstandigheden moeten voldoen.

    Kun je niet gewoon je telefoon gebruiken?

    Ja, dat kan! Een speciale muziekspeler zal echter bijna altijd kleiner, lichter, duurzamer en goedkoper zijn dan uw smartphone. Dat is belangrijk als je aan het sporten bent. Smartphones kunnen onhandig zijn wanneer u probeert te rennen, gewichten op te tillen of zelfs maar te rekken. Een workout-muziekspeler geeft je een beetje extra vrijheid, terwijl je telefoon ook beschermd is tegen vocht en vallen.

    Wat voor koptelefoon kun je gebruiken?

    Dat hangt ervan af. De meeste muziekspelers hebben nog steeds de hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm, terwijl andere afhankelijk zijn van Bluetooth-connectiviteit. Veel worden geleverd met oordopjes, terwijl andere een koptelefoon op zich zijn. U wilt uw specificaties controleren.

Over onze vertrouwde experts

Erika Rawes schrijft al meer dan tien jaar professioneel en de afgelopen vijf jaar heeft ze over consumententechnologie geschreven. Erika heeft ongeveer 150 gadgets beoordeeld, waaronder die op deze lijst. Ze is een expert in consumenten- en smarthome-technologie en schrijft momenteel voor Digital Trends en Lifewire.

Jason Schneider is een schrijver, redacteur, copywriter en muzikant met bijna tien jaar ervaring in het schrijven voor technologie- en mediabedrijven. Zijn expertisegebieden omvatten Apple iPhones, iPods en accessoires, en hij beoordeelde de iPod Touch op deze lijst.

William Harrison schrijft sinds januari 2019 voor Lifewire en is een expert in draagbare audioapparatuur. Hij heeft verschillende producten op deze lijst beoordeeld.

Andrew Hayward is een in Chicago wonende schrijver die sinds 2006 verslag doet van technologie en videogames. Zijn expertisegebieden zijn smartphones, draagbare gadgets, slimme apparaten voor thuisgebruik, videogames en esports. Hij beoordeelde de Apple Watch Series 6 op deze lijst.

Aanbevolen: