De 15 beste iPhone X-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De 15 beste iPhone X-apps van 2022
De 15 beste iPhone X-apps van 2022
Anonim

De iPhone X, XS en XS Max zijn prachtige apparaten. Ze lijken ook de toekomst van de iPhone te vertegenwoordigen. Dit zijn de beste iPhone X-apps die goed werken op het trio van iPhones.

Spark: beste e-mailapp voor iPhone X

Image
Image

Als je aandacht besteedt aan iOS-apps, weet je dat e-mail in de wereld van iOS zoiets als een antagonist heeft aangenomen. App-ontwerpers lijken te geloven dat iedereen hun e-mail haat en ze willen een app om hun problemen met e-mail op te lossen.

E-mail beheren is iets minder pijnlijk als je Spark gebruikt. Er zijn functies voor gepland verzenden, snoozen van e-mails en een slimme inbox die u alleen op de hoogte stelt van belangrijke e-mails.

Wat we leuk vinden

  • Maakt een inherent irritant systeem gemakkelijker te gebruiken.
  • Swipe-gebaseerde interactie maakt bediening met één hand mogelijk.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen filters voor het automatisch sorteren van e-mails.
  • Geen methode voor batchverwerking van berichten.

Spark downloaden voor iOS

Dingen: de beste iPhone X-taak-app voor de meeste mensen

Image
Image

To-do manager-apps zijn een druk veld, en Things is niet de enige goede. Het is ook niet de enige to-do-manager op deze lijst, maar het is een zorgvuldig uitgebalanceerd hulpmiddel dat op de goede plek zit tussen controle en complexiteit. De app biedt precies de juiste hoeveelheden van elk, zonder gebruikers te overweldigen om te bellen en zonder belangrijke functies te verliezen.

Wat we leuk vinden

  • Vereenvoudigde interface vermindert wrijving bij het toevoegen en voltooien van taken.
  • Taken kunnen overal op iOS worden toegevoegd met de extensie voor het delen van een blad.

Wat we niet leuk vinden

  • Herhaalde taken en deadlines kunnen fouten bevatten.
  • Taken kunnen niet automatisch aan de agenda worden toegevoegd.

Dingen downloaden voor iOS

OmniFocus: beste GTD-compatibele taak-app voor iPhone X

Image
Image

Net als dingen is OmniFocus een populaire en goed ontworpen takenmanager. Het heeft echter een andere reeks prioriteiten. Waar Things eenvoudig en duidelijk probeert te blijven, is OmniFocus rijk aan functies en robuust.

De app integreert volledig met de "Getting Things Done"-methode voor taakbeheer. Deze methode, kortweg GTD genoemd, moedigt gebruikers aan om alle taken die ze hebben op te schrijven, evenals alle bijbehorende informatie en planning. GTD-gebruikers zullen uiteindelijk veel tijd besteden aan het organiseren van de front-end.

Als gevolg hiervan vereist de software een robuuste functieset om alle aspecten van het GTD-proces volledig te implementeren. Als dat je favoriete methode is, komt OmniFocus zo dicht mogelijk bij een officiële iPhone X GTD-app als je maar kunt krijgen.

Wat we leuk vinden

  • Meest krachtige takenlijstmanager die beschikbaar is.
  • Kan in vrijwel elke stijl van taakbeheer passen.

Wat we niet leuk vinden

Opoffering van eenvoud en bruikbaarheid voor kracht en flexibiliteit.

Download OmniFocus voor iOS

Agenda: beste iPhone X-app voor drukke notulisten

Image
Image

Agenda neemt een andere draai aan een notities-app dan de meeste andere applicaties; het noemt zichzelf een 'datumgerichte app voor het maken van aantekeningen'. Notities zijn geordend op project en datum, en de datums vormen een groot deel van Agenda. In plaats van simpelweg uw aantekeningen in een bibliotheek te verzamelen, maakt Agenda een takenlijst van de items. Met strakke datumintegratie maakt Agenda een functionele dagboek-app, evenals een capabele takenmanager en een algemene iPhone X-app voor het maken van aantekeningen. De combinatie van datum en notitie lijkt voor de hand liggend, maar Agenda is de eerste iOS-app voor het maken van notities die de combinatie effectief uitvoert.

Het is een takenmanager plus een app voor het maken van aantekeningen met in wezen enkele kalenderfuncties. En dat is een soort heilige graal, al die informatie op één plek bekijken met één perspectief en slechts één app. De app is ook zeer functioneel in de vrije vorm, wat zeldzaam kan zijn in vlaggenschip-apps. Agenda blinkt vooral uit met Pencil-ondersteuning, maar voorlopig moeten we voor die functie naar de iPad Pro kijken.

Wat we leuk vinden

  • Kleine aanpassingen aan het maken van aantekeningen kunnen veel workflows verbeteren.
  • De op tijd gebaseerde organisatie komt overeen met de mentale modellen van informatieorganisatie van de meeste gebruikers.

Wat we niet leuk vinden

Langzaam starten van apps kan beperken hoe snel je een notitie kunt maken.

Download Agenda voor iOS

1Password: beste iPhone X-app voor wachtwoordbeheer

Image
Image

Iedereen heeft een wachtwoordbeheerder nodig. Met unieke wachtwoorden die u niet hoeft te onthouden, zal uw online veiligheid omhoogschieten.

Met het automatisch invullen in iOS 12 is 1Password zo perfect als we hebben in een wachtwoordmanager. De Face ID-authenticatie is niet meer uniek voor de iPhone X, maar toegang tot Face ID maakt de app veiliger en gebruiksvriendelijker, wat een zeldzame combinatie van prestaties is die tegelijkertijd bereikt kan worden.

Wat we leuk vinden

  • Het vinden en kopiëren van accountinformatie is extreem vloeiend.
  • Beveiligde documentopslag betekent dat 1Password al uw beveiligde informatie op één plek kan verzamelen.
  • Ondersteuning voor automatisch aanvullen maakt wachtwoordbeheer eindelijk net zo eenvoudig als het typen van uw wachtwoord.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen gratis versie.
  • De betaalde versie gebruikt abonnementsprijzen.

Download 1Password voor iOS

Twitterific: beste Twitter-app voor iPhone X

Image
Image

Twitter is misschien niet het beste sociale-mediaplatform, maar het is nog steeds een van de meest populaire sociale netwerken die er zijn. En zoals veel sociale netwerken is de standaardapp van Twitter teleurstellend slecht.

Helaas heeft Twitter onlangs Twitter-clients van derden nerf. Apps van derden ontvangen geen re altime streammeldingen meer, waardoor de bruikbaarheid van de applicaties aanzienlijk wordt verminderd. Deze stap lijkt bedoeld om gebruikers te dwingen naar de eigen app van Twitter te gaan, maar gezien de vele gebreken zijn Twitterific en soortgelijke apps nog steeds beter.

Wat we leuk vinden

  • Verbetert de visuele presentatie van Twitter drastisch.
  • Bevat slimme en krachtige functies die Twitter gebruiksvriendelijker maken.

Wat we niet leuk vinden

  • Sommige organisatorische keuzes zijn aanvankelijk niet intuïtief.
  • Twitter heeft doelbewust apps van derden afgekapt en Twitterific is niet immuun voor die effecten.

Download Twitterific voor iOS

Bewolkt: beste iPhone X-app voor podcasts

Image
Image

Overcast is de beste app die je kunt gebruiken om naar podcasts te luisteren. De interface van de app is zorgvuldig doordacht voor maximale gebruikerseffectiviteit. Functies zoals Smart Speed beheren op intelligente wijze de afspeelsnelheid van een podcast om stiltes in te korten zonder de spraak te versnellen, terwijl Voice Boost een vooraf gebouwde EQ-curve biedt die is ontworpen om stemmen te versterken, wat geweldig is voor een luide luisteromgeving.

Wat we leuk vinden

  • Doordacht ontworpen interface voor het sorteren en beluisteren van podcasts.
  • Functies zoals Smart Speed en Queue-afspeellijsten zijn van onschatbare waarde als je er eenmaal aan gewend bent.
  • Actieve ontwikkelaar zet zich in om een slechte gebruikerservaring te vermijden omwille van het genereren van inkomsten.

Wat we niet leuk vinden

Speelt niet altijd goed af met het iOS-vergrendelingsscherm.

Download Overcast voor iOS

Apollo: beste iPhone X-app voor Reddit

Image
Image

Als je geïnteresseerd bent in Reddit, wil je de website buiten de first-party app lezen. De app is zeker verbeterd, maar hij loopt nog steeds mijlenver achter op aanbiedingen van derden.

Apollo is de beste van het stel als het gaat om Reddit-klanten en verslaat voormalige kampioenen zoals Narwhal. De ontwikkeling is constant en aan de gang, met veel updates van de ontwikkelaar in de subreddit van de app.

De op swipe gebaseerde navigatie werkt natuurlijk op elke iPhone, maar het sluit goed aan bij het app-schakelgedrag van de iPhone X. De puur zwarte modus is ook een traktatie voor OLED-schermen.

Wat we leuk vinden

  • Verwerkt moeiteloos een grote verscheidenheid aan media.
  • Goed gebouwde gebruikersinterface maakt navigatie eenvoudig.
  • Geen advertenties in enige versie van de app.

Wat we niet leuk vinden

Heeft soms last van vervelende en aanhoudende bugs.

Download Apollo voor iOS

Focos: beste iPhone X-app voor het bewerken van portretfoto's

Image
Image

De portretmodus van de iPhone X is standaard een eenmalig proces. Je maakt de foto, de vervaging wordt toegepast, en dat is dat. iOS biedt geen ingebouwde methode om het Picture Mode-effect achteraf te bewerken.

Focos vult de leemte en bouwt een tool om zowel het niveau van vervaging als het vervagingsmasker aan te passen. Het bootst het effect na dat u zou zien bij het aanpassen van het fysieke diafragma van een lens. Meer magisch: je kunt het brandpunt na de opname ook wijzigen door het vervagingsmasker op een ander object opnieuw te maken of de effecten op het dieptemasker van de afbeelding in re altime handmatig aan te passen.

Dit zijn slechts de gratis functies. Betaalde gebruikers krijgen toegang tot een hele reeks beeldbewerkingstools bovenop de focusaanpassingen.

Wat we leuk vinden

  • De krachtigste methode om het scherptediepte-effect van de portretmodus te manipuleren.
  • Dieptekaart is een unieke functie om vervaging te visualiseren.

Wat we niet leuk vinden

  • Makkelijk om afbeeldingen er oververwerkt uit te laten zien.
  • Slechts de middelste 50% van het vervagingsbereik ziet er natuurlijk uit.

Download Focos voor iOS

Halide: beste iPhone X-app voor RAW-foto's

Image
Image

De iPhone X-camera is krachtiger dan hij in eerste instantie lijkt, met meer functies dan de ingebouwde camera blootlegt.

Uniek is dat Halide belangrijke informatie in de "oren" van de iPhone X steekt. Het bevat een live histogram voor beeldanalyse. Is het extreem waardevol? Niet precies, maar Halide is een bijna perfecte fotografie-applicatie naast die verkoopfunctie.

De bedieningselementen zijn ideaal geplaatst en geconfigureerd, RAW-opname is pixel-perfect en navigatie binnen de app is soepel en onmiddellijk begrijpelijk. Als je serieus foto's wilt maken op je iPhone X, is Halide de beste camera-app voor iOS.

Wat we leuk vinden

  • Grote verwerkingskracht voor iPhone-foto's.
  • Breedste toolset van alle iOS-app voor beeldbewerking.

Wat we niet leuk vinden

Kan nieuwe gebruikers overweldigen met zijn controleniveau.

Download Halide voor iOS

Euclidische landen: het beste AR-puzzelspel voor iPhone X

Image
Image

Augmented reality-apps hebben hun geweldige gebruik nog niet gevonden. Maar AR-gaming maakt veel gebruik van veel van de functies van de iPhone X.

Euclidische Lands is een korte, leuke puzzelgame die het potentieel van AR volledig benut. Net als Monument Valley ervoor, manipuleren spelers de speelruimte om nieuwe paden te creëren door middel van puzzellay-outs en hun avatar naar het einde van het doolhof te leiden. Het spel begint gemakkelijk, maar tegen het einde krab je misschien een beetje op je hoofd.

Wat we leuk vinden

Uitdagende en aantrekkelijke puzzelniveaus die profiteren van de unieke eigenschappen van AR.

Wat we niet leuk vinden

  • Teleurstellend kort.
  • Core game mechanic voelt heel vertrouwd.

Download Euclidische landen voor iOS

Giphy World: beste AR Messaging-app voor iPhone X

Image
Image

Veel apps hebben geprobeerd Snapchat als AR-berichtenplatform toe te eigenen. Hoewel Snapchat misschien in een verzwakte staat verkeert dankzij zelf toegebrachte schade, is het nog niet helemaal weg. Maar als het toch uitv alt, is Giphy World een leuke vervanging.

Wat we leuk vinden

  • Makkelijk om leuke en grappige afbeeldingen te maken van verstrekte middelen.
  • Content is niet vergrendeld in de Giphy-app.

Wat we niet leuk vinden

Objectset en verwerkingssnelheid zijn inferieur aan die van Snapchat.

Download Giphy World voor iOS

Jig Space: optimaal gebruik van AR voor onderwijs op iPhone X

Image
Image

Leren met hologrammen is een van die dingen die je constant ziet in sciencefictionfilms. Met Jig Space en augmented reality wordt dat soort dingen mogelijk in ons dagelijks leven. Je kunt de app gebruiken om meer te weten te komen over verschillende onderwerpen, waaronder hoe een slot werkt, elk onderdeel van het mechanisme te manipuleren en het vanuit verschillende hoeken te bekijken. Jig Space maakt met succes gebruik van de drie dimensies van AR, en de low-poly-modellen van AR zijn beperkt om de kwaliteit van de visualisaties niet te schaden.

Wat we leuk vinden

  • Maakt gebruik van de sterke punten van AR voor een goed doel.
  • Een sterke verzameling "mallen" die u gratis kunt bekijken.

Wat we niet leuk vinden

Bijschriften zijn soms teleurstellend oppervlakkig.

Download Jig Space voor iOS

Night Sky: de beste app voor de late nacht buitenshuis

Image
Image

Het aanwijzen van sterrenbeelden is veel leuker als je ze niet gaandeweg verzint.

Night Sky was een van de eerste apps in augmented-realitystijl die op iOS verscheen. Het heeft anderen op het platform de weg gewezen die het succes ervan willen nabootsen, maar het is desalniettemin dominant gebleven.

Wat we leuk vinden

  • Verbetert de natuurlijke wereld met technologie.
  • Verbetert de sterrenkijkervaring voor zowel kinderen als volwassenen.

Wat we niet leuk vinden

Grote beeldsets betekenen dat grote camerabewegingen stijf en schokkerig zijn.

Nachthemel downloaden voor iOS

Inkhunter: meest bruikbare AR-gimmick op iOS

Image
Image

Er is iets unieks exotisch aan het uitproberen van nieuwe tatoeages op je eigen lichaam. Inkhunter gebruikt de kracht van augmented reality om digitale tijdelijke tatoeages te maken die je op je lichaam en screenshot kunt plaatsen. U kunt de ingebouwde flitser gebruiken, uw eigen ontwerpen tekenen of items van elders importeren om op uw huid te projecteren.

Wat we leuk vinden

Leuk en nieuw app-idee dat echt nuttig is.

Wat we niet leuk vinden

Lijdt aan de bestaande beperkingen van AR bij het matchen van oppervlakken.

Download Inkhunter voor iOS

Aanbevolen: