De 15 beste iPhone-hacks & Tips voor 2022

Inhoudsopgave:

De 15 beste iPhone-hacks & Tips voor 2022
De 15 beste iPhone-hacks & Tips voor 2022
Anonim

De iPhone heeft veel geweldige functies, maar je kunt hem nog krachtiger maken door de iPhone-hacks en -trucs te ontgrendelen die zich op je smartphone verbergen. Er zijn honderden van deze geheime functies, maar hier zijn onze keuzes voor de beste iPhone-hacks.

Laad uw batterij sneller op in de vliegtuigmodus

Image
Image

Wilt u de batterij van uw iPhone zo snel mogelijk opladen? Zet hem eerst in de vliegtuigmodus. In de vliegtuigmodus worden veel functies van de telefoon uitgeschakeld, waaronder mobiele netwerken en wifi-netwerken, zodat de batterij minder hoeft te doen en hij sneller oplaadt. Vergeet niet om de vliegtuigmodus uit te schakelen als je klaar bent met opladen.

Vliegtuigmodus gebruiken: Open Control Center (veeg naar beneden vanaf de rechterbovenhoek op iPhone X en omhoog of omhoog vanaf de onderkant op andere modellen) en tik op het vliegtuigpictogram.

Deze hack werkt op alle iPhone-modellen.

Apps sluiten bespaart batterijduur niet

Image
Image

Je hebt misschien gehoord dat het stoppen van apps ervoor zorgt dat de batterij van je iPhone langer meegaat. Hoeveel mensen het ook zeggen, het is gewoon niet waar. Het stoppen van apps kan er zelfs voor zorgen dat uw batterij eerder moet worden opgeladen. Sluit apps die u niet gebruikt dus niet af, maar laat ze op de achtergrond.

Deze hack werkt op alle iPhone-modellen.

Vind het sterkste mobiele signaal in de buurt

Image
Image

Praat over een verborgen functie! Vergeet je telefoon in de lucht te zwaaien en rond te lopen om het sterkste mobiele signaal te vinden. Gebruik gewoon deze truc en je krijgt een duidelijke indicatie van de signaalsterkte:

  1. Open de Telefoon app.
  2. Kiezen 300112345.
  3. Tik op de belknop.
  4. In iOS 6 tot en met 10 laadt dit het Field Test-scherm en kunt u doorgaan naar stap 7. Op iOS 11 en hoger laadt het het Dashboard.
  5. Tik op LTE.
  6. Tik op Serving Cell Meas en zoek naar de regels rsrp0 (uw huidige zendmast) en rsrp1(de dichtstbijzijnde reservetoren).
  7. Tik op de signaalsterkte-indicator in de linkerbovenhoek.
  8. Hoe lager het getal, hoe beter het signaal. Dus -90 is een geweldig signaal, -110 is OK en -125 is helemaal geen signaal. Loop rond om te zien hoe de signaalsterkte verandert en gebruik je telefoon waar je een laag nummer hebt.

Deze hack werkt op iPhones met iOS 6 tot en met iOS 10. Op telefoons met iOS 11 moet je telefoon een Intel-modem bevatten. Modellen die dat wel doen zijn de iPhone 11 en 11 Pro, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X: (A1901), iPhone 8: (A1905), iPhone 8 Plus: (A1897), iPhone 7: (A1778) en iPhone 7 Plus: (A1784).

Licht knipperen als melding

Image
Image

Wilt u meldingen ontvangen van nieuwe sms-berichten, inkomende oproepen of andere nuttige informatie zonder naar uw iPhone-scherm te kijken of naar geluiden te luisteren? Bij deze hack knippert de cameraflitser aan de achterkant van de telefoon als je een nieuwe melding hebt. Volg gewoon deze stappen:

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Algemeen (sla deze stap over op iOS 13 en hoger).
  3. Tik op Toegankelijkheid.
  4. Tik op Audio/Visueel.
  5. Tik op LED-flitser voor waarschuwingen.
  6. Verplaats de schuifregelaar naar aan/groen. Verplaats ook de Flash op Stil schuifregelaar naar aan/groen.

Deze hack werkt op alle iPhone-modellen met een cameraflitser.

Foto's maken met de volumeknop

Image
Image

Wist je dat het tikken op de cameraknop op het scherm niet de enige manier is om foto's te maken? Er is eigenlijk een veel eenvoudigere manier om snel foto's te maken, zonder naar het scherm te kijken of erop te tikken. Zodra de Camera-app is geopend, klikt u op de knop Volume omhoog en maakt uw telefoon een foto. Dit werkt zelfs met koptelefoons met inline afstandsbedieningen.

Deze hack werkt op alle iPhone-modellen. Sommige modellen kunnen ook foto's maken met de knop Volume omlaag.

Laat Siri je helpen foto's te maken

Image
Image

Iedereen weet dat ze Siri vragen kunnen stellen, maar wist je dat Siri het maken van foto's sneller kan maken? Hoewel het de foto niet echt kan maken, kan Siri de Camera-app openen voor de instelling waar je om vraagt, dus je hoeft alleen maar op de cameraknop te tikken (of op de volumeknop te klikken). Dit is wat je moet doen:

Activeer Siri (houd de Home- of Side-knop ingedrukt, afhankelijk van je model) en vraag Siri om een foto of video te maken. Uw opties zijn:

"Hé Siri, maak een foto" (je kunt ook "foto" zeggen")

"Hé Siri, maak een vierkante foto"

"Hé Siri, maak een panoramische foto"

"Hé Siri, maak een video"

"Hé Siri, maak een slow-motionvideo"

"Hé Siri, maak een tap-lapse-video"

"Hé Siri, maak een selfie."

Als je de gewenste afbeelding hebt, tik je op de camera of de volumeknop.

Deze hack werkt op alle iPhone-modellen. De selfie-functie vereist iOS 10 en hoger.

Typ uw opdrachten aan Siri in plaats van ze uit te spreken

Image
Image

Siri is geweldig, maar je kunt niet in elke situatie met Siri praten en hardop antwoorden krijgen (en voor sommige mensen met een handicap is spreken misschien geen optie). In die gevallen kun je Siri gebruiken als Type naar Siri is ingeschakeld. Met deze truc kun je Siri openen en opdrachten geven door te typen. Dit is wat je moet doen:

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Algemeen (sla deze stap over op iOS 13 en hoger).
  3. Tik op Toegankelijkheid.
  4. Tik op Siri.
  5. Verplaats de Type naar Siri schuifregelaar naar aan/groen.
  6. Activeer nu Siri en er verschijnt een toetsenbord waarmee u uw opdracht kunt typen. U kunt ook spreken met het microfoonpictogram.

Deze hack werkt op alle iPhone-modellen met iOS 11 en hoger.

Gebruik een verborgen donkere modus

Image
Image

Met de release van iOS 13 is er een officiële donkere modus aan de iPhone toegevoegd. Leer hoe u het kunt gebruiken door te lezen Hoe u de donkere modus op iPhone en iPad kunt inschakelen.

Donkere modi zijn een populaire functie voor mensen die hun apparaten vaak in het donker gebruiken. Als de donkere modus is ingeschakeld, schakelt uw heldere iPhone-interface over naar donkere kleuren die prettiger zijn voor de ogen in situaties met weinig licht (ze zijn ook handig voor mensen met kleurenblindheid). Hoewel de iPhone geen echte donkere modus biedt, brengt deze truc je heel dichtbij:

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Algemeen.
  3. Tik op Toegankelijkheid.
  4. Tik op Toon Accommodaties.
  5. Tik op Kleuren om.
  6. Kies Smart Invert (waarmee sommige kleuren op het scherm in de donkere modus worden gezet) of Classic Invert (waarmee alle kleuren worden omgeschakeld).

Je kunt de donkere modus gemakkelijk in- en uitschakelen.

Deze hack werkt op alle iPhone-modellen met iOS 11 en hoger.

Voeg een virtuele startknop toe aan je scherm

Image
Image

Als je een iPhone X of nieuwer hebt, mis je misschien de oude hardware-startknop. Zelfs als je een ander model hebt, wil je misschien de opties en functionaliteit van het toevoegen van een virtuele Home-knop aan je scherm. Dit is een geweldige hack omdat het snelle toegang biedt tot functies waarvoor anders gebaren of meerdere tikken nodig zijn. Om deze virtuele Home-knop in te schakelen:

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Algemeen (sla deze stap over op iOS 13 en hoger).
  3. Tik op Toegankelijkheid.
  4. Tik op Touch (doe dit alleen op iOS 13 en hoger).
  5. Tik AssistiveTouch.
  6. Verplaats de schuifregelaar naar aan/groen.

Deze hack werkt op alle iPhone-modellen.

Verborgen snelkoppelingen voor uw favoriete apps

Image
Image

Als je een iPhone hebt met een 3D-aanraakscherm of een iPhone 11 en hoger, zijn er snelkoppelingen naar veelvoorkomende functies van sommige van je favoriete apps verborgen in de app-pictogrammen. Om ze te openen, drukt u hard op een app-pictogram. Als de app deze functie ondersteunt, verschijnt er een menu uit het pictogram met een reeks snelkoppelingen. Tik op degene die je wilt en je springt in de app en in die actie.

Deze hack werkt op de iPhone 6S-serie, 7-serie, 8-serie, X, XS, XR en 11-serie.

Maak pictogrammen op afstand gemakkelijker te bereiken

Image
Image

Naarmate iPhone-schermen groter worden, wordt het moeilijker om pictogrammen in de verre hoek tegenover je hand te bereiken. Niet als je deze truc kent. De iOS bevat een functie genaamd Bereikbaarheid die de bovenste pictogrammen naar de onderkant van het scherm trekt om ze gemakkelijker te kunnen tikken. Hier is hoe:

  1. Op iPhones met een Home-knop, dubbeltik voorzichtig (maar klik niet) op de Home-knop.
  2. Veeg op de iPhone X en omhoog vanaf de indicatorlijn onder aan het scherm.
  3. De inhoud van het scherm gaat naar beneden.
  4. Tik op het gewenste item en het scherm keert terug naar normaal. Als je van gedachten bent veranderd, tik je ergens anders op het scherm om te annuleren.

Deze hack werkt op de iPhone 6-serie, 6S-serie, 7-serie, 8-serie, evenals de iPhone X, XS-serie, XR en 11-serie.

Vervang je toetsenbord door een trackpad

Image
Image

Het is zo vervelend om de kleine vergrootglascursor over het scherm te bewegen wanneer je een specifiek stuk tekst probeert te selecteren. We hebben een truc voor je die het plaatsen van de cursor in tekst veel eenvoudiger maakt. Het werkt door uw toetsenbord in een trackpad te veranderen, zoals een muis op een laptop. Dit is wat je moet doen:

  1. Open een app waarin je de tekst kunt bewerken met het standaard iPhone-toetsenbord (sommige toetsenborden van derden ondersteunen deze functie ook).
  2. Tik op een willekeurige toets op het toetsenbord en houd deze ingedrukt.
  3. De letters op de toetsen verdwijnen. Sleep uw vinger over het toetsenbord alsof u een muis op een trackpad bestuurt.
  4. Bekijk de cursor op het scherm en laat los wanneer de cursor is waar u hem wilt hebben.

Deze hack werkt op iPhone-modellen met een 3D-aanraakscherm met iOS 9 en hoger, en op alle andere modellen met iOS 12. Op iOS 13 kun je de cursor gewoon overal op het scherm slepen; het is niet nodig om hard op het toetsenbord te drukken.

Schud om typen ongedaan te maken

Image
Image

Als je een notitie, een sms-bericht of een andere tekst typt en besluit dat je wilt wissen wat je zojuist hebt geschreven, hoef je de verwijderknop op het toetsenbord niet te gebruiken. Als je deze hack hebt ingeschakeld, hoef je alleen maar je iPhone te schudden om je schrijven te verwijderen. Dit is wat je moet doen:

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Toegankelijkheid.
  3. Tik op Touch (alleen op iOS 13 en hoger).
  4. Tik in het gedeelte Interactie op Schud om ongedaan te maken.
  5. Verplaats de schuifregelaar naar aan/groen.

Als je net iets hebt getypt waar je vanaf wilt, schud je je telefoon en tik je op Ongedaan maken in het pop-upvenster.

Deze hack werkt op alle iPhone-modellen.

Muziekvolume gelijkmaken met één aanraking

Image
Image

Is het ooit opgevallen dat de muziek op je telefoon op verschillende volumes is opgenomen? Oude nummers zijn meestal stiller, nieuwere nummers luider. Dit kan betekenen dat u de hele tijd het volume moet wijzigen. Welnu, we hebben een truc die ervoor zorgt dat al je muziek op hetzelfde niveau wordt afgespeeld. Het heet Sound Check en het is ingebouwd in de iOS. Het controleert het volume van al je muziek, vindt een gemiddelde en past dat vervolgens standaard toe op al je muziek. Ga als volgt te werk om het in te schakelen:

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Muziek.
  3. Scroll omlaag naar Playback.
  4. Verplaats de Sound Check schuifregelaar naar aan/groen.

Deze hack werkt op alle iPhone-modellen.

Meetruimten met behulp van augmented reality

Image
Image

Je weet misschien dat je iPhone een ingebouwd niveau heeft dat je kunt gebruiken om afbeeldingen of planken recht te zetten, maar wist je dat het ook een app heeft met de naam Meten die Augmented Reality gebruikt om je te helpen afstanden te meten? Dit is wat u moet doen:

  1. Tik op de Measure app om deze te openen.
  2. Plaats uw iPhone-camera zodat deze naar een plat oppervlak is gericht.
  3. Tik op het + icoon om te beginnen met meten.
  4. Verplaats de iPhone zodat de meting op het scherm ook beweegt.
  5. Als je de ruimte hebt gemeten, tik je nogmaals op + om de gemeten afstand weer te geven.

De Measure-app kan veel meer dan dit.

Deze hack werkt op de iPhone SE- en 6S-serie en hoger, met iOS 12 en hoger.

Aanbevolen: