De 10 beste reisplanner-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De 10 beste reisplanner-apps van 2022
De 10 beste reisplanner-apps van 2022
Anonim

Het plannen van de perfecte reis kan bijna overweldigend genoeg zijn om het plezier te halen uit wat een opwindende ervaring zou moeten zijn. Gelukkig zijn er veel apps voor reisplanning beschikbaar om je te helpen bij het organiseren van je volgende uitje, tot in het kleinste detail. Hier zijn 10 van de beste.

Beste voor activiteitensuggesties: gidsen door Lonely Planet

Image
Image

Wat we leuk vinden

Veel manieren om informatie voor elke locatie te zoeken.

Wat we niet leuk vinden

Toegang is beperkt zonder abonnement.

Als je op reis gaat, download dan de gids voor je bestemming en krijg een schat aan informatie over waar je heen moet en wat je moet doen. Begin met het gedeelte Must See om de beste plekken te ontdekken. Kijk dan bij Tickets & Tours voor bijzondere ervaringen en skip-the-line gemak. Een sectie Gereedschappen biedt transportadvies, details die u moet weten en sleutelzinnen om u te helpen de weg te vinden.

Als je op zoek bent naar iets specifieks (zoals parken, tuinen of markten), scrol je omlaag naar Samengestelde collecties. Als je nog steeds niet vindt wat je zoekt, zoek dan naar koffiehuizen, musea en meer.

Beste voor het voorspellen van de laagste vlucht- en hotelprijzen: Hopper

Image
Image

Wat we leuk vinden

De Watch-functie stuurt pushmeldingen over goede deals wanneer het tijd is om vast te leggen.

Wat we niet leuk vinden

Sommige vrij grote luchtvaartmaatschappijen zijn niet opgenomen in de analyse van Hopper.

Hopper's eigen algoritme probeert te voorspellen waar de vlucht- en accommodatieprijzen in de nabije toekomst naartoe gaan, zodat u kunt wachten tot het juiste moment om in actie te komen en uw reis tegen de laagste prijs te boeken. De app analyseert miljarden prijzen per dag en beweert te voorspellen wat de goedkoopste zal zijn met een nauwkeurigheid van 95%.

Beste algemene reisplanner: kajak

Image
Image

Wat we leuk vinden

De Explore-functie helpt je bij het kiezen van een bestemming en stelt uitjes over de hele wereld voor op basis van je maximale budget.

Wat we niet leuk vinden

Toont niet altijd alle beschikbare vluchten op een specifieke route, waardoor u mogelijk de beste deal misloopt.

Een van de beste alles-in-één-apps voor het opzetten van een reis, Kayak doorzoekt honderden reissites direct om meerdere deals te bieden voor een vlucht, hotel of huurauto op dezelfde locatie. Kayak organiseert ook alles op één plek en bevat actuele details over wachttijden voor beveiliging, samen met kaarten van de luchthaventerminal.

De app meet ook je bagage met behulp van de camera van je telefoon en informeert je over mogelijke toeslagen en handbagageregels voor de meeste luchtvaartmaatschappijen.

Het beste om u te helpen de essentie te onthouden: Packing Pro

Image
Image

Wat we leuk vinden

Een indrukwekkende groep voorbeeldverpakkingslijsten biedt een goed startpunt als u er geen zelf wilt maken.

Wat we niet leuk vinden

In-app-aankopen zijn ongepast voor een app die je hebt gekocht.

Packing Pro is de prijs van $ 2,99 zeker waard als het vullen van je koffers niet je favoriete pre-trip activiteit is. De app maakt aanpasbare paklijsten die rekening houden met belangrijke factoren zoals de reisduur, bestemming, verwachte weersomstandigheden, voedselvoorkeuren en meer. De robuuste artikelcatalogus van Packing Pro zorgt ervoor dat zelfs aan de meest unieke dieet- of religieuze beperkingen wordt voldaan.

Beste voor auto- of camperreizen: Roadtrippers

Image
Image

Wat we leuk vinden

De verborgen juweeltjes die ontdekt kunnen worden met deze app.

Wat we niet leuk vinden

GPS-coördinatie is niet zo goed als in apps zoals Waze.

Als het omgaan met lange rijen op de luchthaven niet jouw idee van plezier is, dan is Roadtrippers misschien de app voor jou. Of je nu de snelweg op gaat of off-road rijdt, voer je start- en bestemmingspunt in en laat Roadtrippers je de informatie geven die je nodig hebt over alles daartussenin.

Van campings en buitenattracties tot unieke avonturen buiten de gebaande paden, deze app is de perfecte metgezel voor het plannen van een excursie, of je vervoermiddel nu een kleine huurauto of een gigantische camper is.

Een optioneel jaarabonnement ontgrendelt geavanceerde functies, waaronder live verkeersmonitoring en verschillende kaartstijlen.

Beste voor het vinden van goedkope vluchten: Skiplagged

Image
Image

Wat we leuk vinden

Veelgebruikte reizigers kunnen een aanzienlijke hoeveelheid geld besparen.

Wat we niet leuk vinden

Het beleid voor bagagekosten van luchtvaartmaatschappijen kan troebel zijn, dus lees de kleine lettertjes voordat je boekt.

Door tarieven te tonen naar aansluitende steden die soms goedkoper zijn dan een rechtstreekse vlucht naar die stad, kunt u met Skiplagged vluchten boeken waarbij u gewoon op de tussenstop (uw bestemming) blijft in plaats van door te gaan met de aansluitende vlucht. Als het werkt, geef je minder uit om op je gewenste bestemming te belanden. Met Skiplagged kun je ook last-minute hoteldeals boeken.

De beste manier om verborgen kosten te vermijden: Skyscanner

Image
Image

Wat we leuk vinden

Biedt bescherming om ervoor te zorgen dat autoverhuurders niet teveel brandstof vragen.

Wat we niet leuk vinden

In zeldzame gevallen zijn de vluchtprijzen die in de app worden weergegeven, verouderd.

Skyscanner zou moeten worden opgenomen als je kijkt naar enkele van de grotere alles-in-één planning- en boekingsapps. Skyscanner biedt betrouwbare prijswaarschuwingen, geïntegreerde frequent flyer-miles en geen extra of verborgen kosten zoals u elders zou kunnen vinden. Skyscanner komt zijn beloften meestal na en is gemakkelijk te navigeren.

Beste reisplanner: Sygic Travel

Image
Image

Wat we leuk vinden

Als je geen geplande reisroute wilt, is Sygic handig om on-the-fly attracties in de buurt te vinden.

Wat we niet leuk vinden

Toegang tot Sygic's offline kaarten vereist een betaalde upgrade naar de Premium-versie.

Sygic Travel laat je een gedetailleerd reisschema plannen voor elke dag van je reis voordat je van huis gaat, tot in het kleinste detail, zoals loopafstanden tussen attracties.

Met meer dan 50 miljoen plaatsen, waarvan vele met 360-gradenvideo's die je het gevoel geven dat je er bent, helpen de slimme zoekfilters van de app je om dingen te verfijnen tot het perfecte dagelijkse schema. Samenwerkende stadsgidsen bieden een gebruiksvriendelijke momentopname van de meest populaire locaties over de hele wereld.

Beste voor klantbeoordelingen: TripAdvisor

Image
Image

Wat we leuk vinden

De forums zijn een geweldige bron om specifieke reisgerelateerde vragen snel beantwoord te krijgen.

Wat we niet leuk vinden

Standaardrangschikkingen komen niet altijd overeen met recensies van klanten, dus je moet vaak dieper duiken om de beste waarde te ontdekken.

TripAdvisor is een vaste waarde in de reisindustrie en is niet uniek in het bieden van een one-stop-shop voor het boeken van goede deals voor vluchten, hotels en restaurants voor uw aanstaande reis, hoewel het voor elk een betrouwbaar werk doet. Waar de app zich onderscheidt, is de feedback van klanten over luchtvaartmaatschappijen, accommodatie, eten en activiteiten. Door meer dan 500 miljoen meningen te geven van echte reizigers die er zijn geweest en dat hebben gedaan, helpt TripAdvisor u weloverwogen planningsbeslissingen te nemen op basis van eerdere ervaringen van anderen.

Beste voor het organiseren van bevestigingen en reserveringen: TripIt

Image
Image

Wat we leuk vinden

Stuur handmatig informatie, stuur bevestigingsmails door of laat de app automatisch routes ophalen uit je inbox.

Wat we niet leuk vinden

De standaard meldingsinstelling is voor een irritant aantal waarschuwingen.

Als je een reis plant, is het niet ongebruikelijk om meerdere bevestigingsmails en reisschema's te ontvangen van luchtvaartmaatschappijen, hotels, autoverhuurbedrijven of andere bronnen. Het kan een hele klus zijn om al deze details georganiseerd te houden.

TripIt lost dit probleem op door al uw verspreide informatie te verwerken in een gebruiksvriendelijke hoofdroute. Deze basisfunctionaliteit is gratis beschikbaar, terwijl een jaarabonnement de mogelijkheid biedt om uw stoel op aankomende vluchten te upgraden en naast andere voordelen beloningsmijlen bij te houden.

Aanbevolen: