Hoe berichtvoorbeeld op iPhone uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe berichtvoorbeeld op iPhone uit te schakelen
Hoe berichtvoorbeeld op iPhone uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • Om de melding op het vergrendelscherm te wijzigen, opent u Settings > Notifications > Messages en, tik onder Alerts op Lock Screen.
  • Om berichtvoorbeelden uit te schakelen, opent u Settings > Notifications > Messages >Show Previews en selecteer Never of Off.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u berichtvoorbeeld op iPhones kunt uitschakelen. Instructies zijn van toepassing op apparaten met iOS 11 en hoger.

De meldingsinstellingen van het vergrendelscherm van de iPhone wijzigen

Als je sms'jes ontvangt, geeft je iPhone een pop-up weer met de naam van de afzender en het begin van het bericht. Als u zich zorgen maakt over privacy of wacht op een vertrouwelijke tekst, wijzigt u dit standaardgedrag zodat anderen de inhoud van uw berichten niet kunnen zien. Er zijn twee manieren om dit te doen: schakel berichtvoorbeelden uit of stop de weergave van meldingen van de Berichten-app op uw vergrendelingsscherm.

De instellingen van het vergrendelscherm wijzigen zodat berichtvoorbeelden zijn ingeschakeld, maar tekstmeldingen niet verschijnen op het vergrendelscherm:

  1. Open de Instellingen app.
  2. Ga naar Meldingen > Berichten.
  3. Tik onder Waarschuwingen op Lock Screen om Berichtmeldingen op het vergrendelscherm uit te schakelen. Het blauwe vinkje verandert in wit om aan te geven dat het is uitgeschakeld. Tik in iOS 11 en eerder op de knop ernaast zodat de kleur verandert van groen in wit.

    Je kunt ook voorkomen dat teksten worden weergegeven als bannermeldingen in het Berichtencentrum. Als het echter uw voornaamste zorg is om te voorkomen dat omstanders berichten kunnen zien, stop dan met het weergeven van waarschuwingen terwijl uw telefoon is vergrendeld.

    Image
    Image
  4. Verlaat de app Instellingen.

Berichtvoorbeelden uitschakelen

Als je meldingen op het vergrendelscherm wilt zien voor nieuwe teksten, maar je wilt dat de inhoud van het bericht verborgen is:

  1. Open de Instellingen app.
  2. Ga naar Meldingen > Berichten > Show Previews.
  3. Kies Never of Off om berichtvoorbeelden uit te schakelen.

    Image
    Image

    Als u alleen berichtvoorbeelden wilt zien wanneer u uw telefoon gebruikt (wanneer de toegangscode is ingevoerd), kiest u When Unlocked.

  4. Verlaat de app Instellingen.

Aanbevolen: