Een Samsung Galaxy Watch inschakelen

Inhoudsopgave:

Een Samsung Galaxy Watch inschakelen
Een Samsung Galaxy Watch inschakelen
Anonim

Wat te weten

  • Houd de onderste knop aan de zijkant ingedrukt (Power en Home-toets) om de Galaxy Watch in te schakelen.
  • Als de Galaxy Watch niet aan gaat, controleer dan het oplaadstation, probeer het op te laden of neem contact op met het Samsung Support Center.
  • De LED van de oplader zal rood knipperen als er een oplaadfout is, en het horloge kan een bericht op het display weergeven.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een Samsung Galaxy Watch inschakelt nadat u deze hebt uitgeschakeld. In de meeste gevallen blijft het horloge ingeschakeld, tenzij de batterij leeg is of opnieuw moet worden opgestart, bijvoorbeeld tijdens het installeren van een software-update.

Hoe zet ik mijn Galaxy Watch aan?

Als dit de eerste keer is dat u de Galaxy Watch gebruikt, moet u deze inschakelen. Mogelijk moet u het ook weer inschakelen als de batterij leeg is en u het horloge niet op tijd op de oplader hebt aangesloten.

Zo zet u uw Galaxy Watch aan:

    1. Houd de onderste knop aan de zijkant een paar seconden ingedrukt (de toetsen Power en Home) totdat het Samsung-logo op de weergave.

    Als dit de eerste keer is dat u de Galaxy Watch gebruikt, moet u ook de Galaxy Wearable-app (op Android) of de respectievelijke Samsung Galaxy downloaden en installeren Bekijk deapp voor uw model (op iOS). Zo heeft de Samsung Galaxy Fit een aparte app van de Galaxy Watch.

  1. Wacht tot het horloge opstart.

Waarom gaat mijn Samsung Galaxy Watch niet aan?

Als je Samsung Galaxy Watch niet aan gaat, zelfs niet nadat je de aan/uit-toets ingedrukt hebt gehouden, moet je het apparaat mogelijk opladen. Het is mogelijk dat de batterij bijna helemaal leeg is, in welk geval je hem op het dock of een compatibele draadloze oplader kunt plaatsen.

Hier zijn enkele stappen voor probleemoplossing om u te helpen uw Galaxy Watch aan te zetten:

  1. Controleer of je een Samsung Galaxy Watch-compatibel oplaadstation of -adapter hebt. Als u geen door Samsung goedgekeurde muur- of apparaatoplader gebruikt, wordt uw Galaxy Watch mogelijk niet correct opgeladen.
  2. Probeer de Galaxy Watch op te laden met uw bestaande adapter of met een nieuwe. Als je een Wireless Charging Duo Stand of Wireless Charging Pad van Samsung gebruikt, knippert de LED rood als er een oplaadfout is. Mogelijk ziet u ook een bericht op het horloge.
  3. Reset het horloge zacht door de Power-toets en de Home-toets ingedrukt te houden totdat een herstartbericht op het display verschijnt. Als het horloge al is ingeschakeld, maar vastloopt of niet reageert, moet u het apparaat mogelijk uit en weer inschakelen of opnieuw instellen. Wacht tot het apparaat de stroomcyclus heeft voltooid en kijk of de prestaties zijn verbeterd. Als dit niet het geval is, kunt u proberen de fabrieksinstellingen te herstellen.

  4. Voer een fabrieksreset uit om de gebruikersinstellingen te wissen en terug te keren naar de fabrieksinstellingen. Om een fabrieksreset of fabrieksreset uit te voeren, moet u toegang hebben tot de apparaatinstellingen op de smartwatch. Als het is uitgeschakeld of niet kan worden ingeschakeld, kunt u helaas niet doorgaan. Als dat het geval is, kunt u alleen contact opnemen met het Samsung Support Center

    Zorg ervoor dat u een back-up maakt van alle belangrijke gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen voordat u probeert de fabrieksinstellingen te herstellen. Het zal all gebruikersinstellingen en inhoud wissen.

  5. Als al het andere fa alt, kun je het beste contact opnemen met het Samsung Support Center voor een service- of hulpverzoek.

De Galaxy Watch terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Hier leest u hoe u de Galaxy Watch terugzet naar de fabrieksinstellingen:

  1. Open de Galaxy Watch Instellingen.

    Image
    Image
  2. Navigeer naar Algemeen > Reset,

    Image
    Image
  3. Tik op Reset.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden en tik nogmaals op Reset. Je wordt gevraagd om te bevestigen, dus tik op om verder te gaan, of op X om te annuleren.

    Image
    Image
  5. Wacht tot het apparaat het resetproces voltooit en start opnieuw op.

Als geen van deze stappen voor probleemoplossing helpt en je Galaxy Watch niet kan worden ingeschakeld, moet je volgende actie zijn om het Samsung Support Center te bezoeken.

FAQ

    Hoe zet ik een Samsung Galaxy Watch 3 aan?

    Om een Samsung Galaxy Watch 3 in te schakelen, houdt u de Power-toets (ook bekend als de Home-toets) een tijdje ingedrukt. een paar seconden. Als uw Galaxy 3-horloge niet reageert, houdt u de Power-toets en Back-toets tegelijkertijd ongeveer 10 seconden ingedrukt.

    Hoe zet ik een Samsung Galaxy Watch Active 2 aan?

    Om de Galaxy Watch Active 2 in te schakelen, houdt u de Power-toets (ook wel de Home-toets genoemd) enkele seconden ingedrukt seconden. Houd de Power-toets ingedrukt en tik op Off om de Galaxy Watch Active uit te schakelen.

    Hoe schakel ik automatisch pauzeren uit op mijn Samsung Galaxy Watch?

    Als u de functie voor automatisch pauzeren op een Samsung Galaxy Watch wilt uitschakelen, drukt u op de Home-toets om uw apps te openen. Selecteer de Samsung He alth app, scrol omlaag en tik op Instellingen > Trainingsdetectie, en schakel vervolgens uit Alerts Om automatisch pauzeren alleen voor een geselecteerde activiteit uit te schakelen, ga naar Workout Detection > Activities to Detect; selecteer een activiteit en schakel Waarschuwingen uit om automatisch pauzeren voor die activiteit uit te schakelen.

Aanbevolen: