Een Samsung-tablet inschakelen

Inhoudsopgave:

Een Samsung-tablet inschakelen
Een Samsung-tablet inschakelen
Anonim

Wat te weten

  • De meeste Samsung Galaxy-tablets worden ingeschakeld door de aan/uit-knop ten minste drie seconden ingedrukt te houden.
  • Als u uw tablet geforceerd opnieuw moet opstarten, houdt u voor de meeste Galaxy-modellen de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop tegelijkertijd ongeveer 15 seconden ingedrukt.
  • Als uw tablet niet kan worden ingeschakeld, niet kan worden opgeladen en niet reageert op een gedwongen herstartmethode, moet deze waarschijnlijk worden gerepareerd.

Dit artikel legt uit hoe je een Samsung Galaxy-tablet aanzet en wat je moet doen als de gebruikelijke stappen niet werken.

Een Samsung Galaxy-tablet inschakelen, normaal gesproken

Hoewel er veel versies van Samsung Galaxy-tablets zijn (van de betaalbare Tab A-serie tot de vlaggenschip Tab S-serie), zullen de meeste op dezelfde manier opstarten. Elke Samsung-tablet heeft een dunne knop aan de boven- of zijkant van het chassis; dit is de knop die je gebruikt om hem aan te zetten.

Als uw tablet knoppen aan de voorkant heeft, zijn dit niet de belangrijkste aan / uit-knoppen; je kunt ze voor dit doel negeren.

Als uw tablet voldoende is opgeladen of is aangesloten, houdt u de aan/uit-knop aan de boven- of zijkant van de tablet enkele seconden ingedrukt. U zou dan het hoofdscherm van Samsung moeten zien. Zodra de opstartcyclus is voltooid, ziet u het hoofdvergrendelscherm van Samsung. Vanaf hier gebruikt u de ontgrendelingsmethode die u heeft ingeschakeld om de tablet te ontgrendelen.

Hoe reset u uw Samsung-tablet als deze niet kan worden ingeschakeld?

Als je de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt houdt en je ziet nog steeds het zwarte scherm, dan zijn er een paar methoden om te proberen:

  • Steek de tablet in en laat hem minimaal 15 minuten op de oplader staan. Mogelijk ziet u een oplaadindicator. Probeer het dan aan te zetten zoals je normaal zou doen.
  • Als u weet dat de tablet is opgeladen en nog steeds niet kan worden ingeschakeld, is de standaardmethode voor het resetten van Samsung-tablets de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag ingedrukt te houden totdat de opstartcyclus begint (ongeveer 10-15 seconden). Laat vervolgens de knoppen los.
  • Als u weet dat de tablet is opgeladen en de combinatie Power + Volume-Down niet werkt, houdt u de aan/uit-knop ten minste twee minuten ingedrukt. Als u dit doet, wordt soms een bevroren tablet uitgeschakeld die op een zwart scherm "aan" is vergrendeld.
  • Het laatste redmiddel is om te wachten tot de batterij volledig leeg is en de tablet vervolgens 30 minuten uit te laten. Sluit hem vervolgens minimaal 15 minuten aan en probeer de bovenstaande methoden.

Als geen van deze methoden werkt, moet u de tablet waarschijnlijk naar een gecertificeerd servicecentrum brengen of naar Samsung sturen voor reparatie.

Image
Image

Waarom gaat uw Samsung Galaxy-tablet niet aan of laadt hij niet op?

Er zijn veel redenen waarom uw tablet niet wordt ingeschakeld of zelfs niet wordt opgeladen; hier zijn de waarschijnlijke boosdoeners:

  • De batterij is niet volledig opgeladen en u moet de tablet aansluiten.
  • De batterij is niet volledig opgeladen en je hebt je tablet aangesloten met een incompatibele of beschadigde oplaadkabel of -steen.
  • De software van uw tablet is vastgelopen op een zwart scherm en u moet het opnieuw opstarten forceren door zowel op de aan/uit-knop als op de volume-omlaagknop te drukken.
  • De batterij van uw tablet kan niet langer worden opgeladen en moet worden gerepareerd of vervangen.
  • Uw tablet staat niet uit, maar heeft een kapot scherm en moet worden gerepareerd of vervangen.

FAQ

    Hoe zet ik sms aan voor mijn Samsung-tablet?

    Als u wilt sms'en op uw Samsung-tablet, moet u hetzelfde Samsung-account dat u op uw telefoon gebruikt, toevoegen aan uw Samsung-tablet. Open vervolgens op zowel uw telefoon als tablet het paneel Snelle instellingen en tik op Bellen en sms'en op andere apparaten Uw apparaten zijn nu verbonden en u kunt sms'en (en bellen) vanaf uw tablet.

    Hoe schakel ik de veilige modus in op mijn Samsung-tablet?

    Als uw apparaat reageert, houdt u de Power-knop ingedrukt totdat u Power Off ziet. Houd Power ingedrukt Uit totdat je de melding Veilige modus ziet en tik vervolgens op Veilige modus om te bevestigen. Als het apparaat niet reageert, houdt u de knoppen Power en Volume omlaag ingedrukt en laat u de aan/uit-knop los wanneer het scherm verschijnt. Blijf de knop Volume omlaag ingedrukt houden totdat u de Veilige modus-indicator onder aan het scherm ziet.

    Hoe schakel ik de veilige modus uit op mijn Samsung-tablet?

    Houd de Power-knop ingedrukt om naar Device Options te gaan en druk vervolgens op Restart > OK om het apparaat uit te schakelen. Start uw apparaat zoals gewoonlijk en de veilige modus moet worden uitgeschakeld.

    Hoe schakel ik Voice uit op mijn Samsung-tablet?

    Als u de stemassistent wilt uitschakelen, gaat u naar Instellingen > Toegankelijkheid > Schermlezer en schakel Spraakassistent uit. Tik op OK om te bevestigen.

    Hoe schakel ik tekstvoorspelling uit op mijn Samsung-tablet?

    Tik in het startscherm op Apps > Instellingen Zoek Systeem en tik vervolgens op Taal en invoer Tik onder Toetsenborden en invoermethoden op Samsung-toetsenbord Onder Slim typen , tik op Voorspellende tekst en schakel vervolgens uit Voorspellende tekst

    Hoe zet ik autocorrectie aan op een Samsung-tablet?

    Tik in het startscherm op Apps > Instellingen. Zoek Systeem, tik vervolgens op Taal en voer in. Selecteer het toetsenbord dat u gebruikt, selecteer vervolgens Tekstcorrectie en schakel Autocorrectie. in

    Hoe zet ik autocorrectie uit op een Samsung-tablet?

    Tik in het startscherm op Apps > Instellingen. Zoek Systeem, tik vervolgens op Taal en voer in. Selecteer het toetsenbord dat u gebruikt, selecteer vervolgens Tekstcorrectie en schakel Autocorrectie. uit

Aanbevolen: