Waarom Twitter een abonnementsdienst voor weernieuws aanbiedt

Inhoudsopgave:

Waarom Twitter een abonnementsdienst voor weernieuws aanbiedt
Waarom Twitter een abonnementsdienst voor weernieuws aanbiedt
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Twitter werkt samen met de weernieuwsdienst van meteoroloog Eric Holthaus, Tomorrow.
  • Tomorrow gebruikt de betaalde abonnementstools van Twitter: Spaces, Ticket Spaces en Revue.
  • Twitter kan een vertrouwde nieuwsbron worden.
Image
Image

Twitter's Tomorrow is een nieuwe betaalde dienst voor nieuws over… plaatselijk weer?

Op het eerste gezicht lijkt dit tegelijkertijd zowel raar als volkomen logisch. En bij nader onderzoek is lokaal weernieuws de perfecte manier voor Twitter om zijn nieuwe betaalde publicatie- en abonnementstools te presenteren.terwijl het zijn voorsprong uitdaagt als de plek voor het laatste nieuws en discussie.

"Twitter wil zijn inkomsten gaan diversifiëren met diensten voor inkomsten uit abonnementen, en weersinhoud is zeer verkoopbaar", vertelde Dennis Hancock, de president en CEO van Mountain Valley MD, via e-mail aan Lifewire.

"Tv-stations schrappen traditionele weerbanen omdat hun geld opraakt, waardoor er een gat in de meteorologie overblijft en er is veel talent om het te vullen. Het nieuwe weermodel omvat contractuele inhuur van weerexperts voor drop-in weerchats en Vraag en als."

Wat is morgen?

Morgen is een plek om nieuws te krijgen over je lokale weer. Het is een samenwerking tussen Twitter en meteoroloog Eric Holthaus en is geen Twitter-functie. Morgen is eerder de weerdienst van Holthaus, gebouwd met de nieuwe tools van Twitter.

Twitter krijgt geloofwaardigheid en een showcase voor zijn betaalde abonnementsfuncties.

Het zal worden gepubliceerd op Revue, de betaalde nieuwsbriefservice die Twitter onlangs heeft gekocht. Daarna kun je zoals gewoonlijk het weer op Twitter bespreken en vragen stellen aan de meteorologen die Tomorrow creëren. In eerste instantie zullen vragen van leden via e-mail worden gesteld.

Er zullen gratis berichten zijn, maar het echte punt hier is dat je $ 10 per maand beta alt om je te abonneren. Dit abonnement omvat de bovengenoemde directe toegang tot de makers, evenals toegang tot Spaces. Spaces is Twitter's antwoord op Clubhouse, een vergaderruimte met live audio.

Omdat al deze betaalde publicatietools nieuw zijn voor Twitter, lijkt het aanbod op dit moment een beetje verwarrend. Maar echt, het is een reguliere weernieuwsdienst, alleen is het interactief en draait het op Twitter.

Eén vertrouwde bron

Dus, wat zit hierin voor Twitter? Waarom is het een samenwerking aangegaan met Tomorrow? Nou, ten eerste is het niet ongebruikelijk dat een platformaanbieder samenwerkt met spraakmakende makers. Spotify gaf een kick aan het aanbod van audioprogramma's door podcaster Joe Rogan te betalen om over te stappen naar het platform. De nieuwsbriefservice Substack heeft verschillende schrijvers betaald om lid te worden, waaronder een deal van $ 250.000 met voormalig Vox-schrijver Matt Yglesias.

Image
Image

Laten we eens kijken waar mensen Twitter voor gebruiken. Dingen delen en er dan over praten. Dat is het, min of meer. Mensen zijn ook geneigd om over het weer te praten. Het weerkanaal van Morgen heeft dan ook een universele aantrekkingskracht, direct uit de poort.

Twitter heeft, samen met Facebook, ook een vertrouwensprobleem. Dit zijn de plaatsen waar nepnieuws zich verspreidt, en geen van deze dominante sociale netwerken wordt door velen vertrouwd of zelfs maar als geloofwaardig beschouwd.

En toch gaan we nog steeds rechtstreeks naar Twitter wanneer we willen weten over het laatste nieuws. In Tomorrow wordt Twitter een vertrouwde bron in plaats van een beerput van tegenstrijdige waarheden en leugens. Stel je voor dat Twitter echt te vertrouwen is.

"Ik denk dat mensen in Sonoma County, Napa en de Bay Area mogelijk zouden betalen voor een dienst om hen op de hoogte te houden van brandgerelateerde Tweets uit betrouwbare bronnen", vertelde schrijver en marketeer Shana Bull aan Lifewire via e-mail.

"Een probleem tijdens veel van de branden van de afgelopen jaren is dat er veel verkeerde informatie online is en dat mensen slechts één betrouwbare bron willen hebben om naar toe te gaan voor de laatste informatie. Soms is Twitter de snelste voor informatie, maar niet de meest betrouwbare."

Perfecte pasvorm

Dus, Twitter krijgt geloofwaardigheid en een showcase voor zijn betaalde abonnementsfuncties. Ondertussen krijgen Eric Holthaus en zijn team een betalend platform en kunnen het van daaruit verder opbouwen. En Twitter biedt een unieke ruimte voor discussie en om daarop voort te bouwen.

Tv-stations schrappen traditionele weerbanen omdat hun geld opraakt, waardoor er een gat in de meteorologie overblijft en er is genoeg talent om het te vullen.

"De gemeenschap is niet puur op het weer gebaseerde informatie en zal ook geweldige bronnen bieden voor klimaatactivisten", zegt Hancock. "In plaats van een informatieve bron, zal Tomorrow een sociale gemeenschap bieden."

Het lijkt erop dat deze samenwerking helemaal op zijn kop is, en dat zou kunnen. Maar er is nog iets dat Twitter aan de relatie toevoegt: Trolls. Als klimaatactivisme op tafel ligt, zullen klimaatontkenners al snel rond gaan zoemen. Dit kan de echte test zijn van de nieuwe betaalde abonnementsniveaus van Twitter. Hoe goed kan een gemeenschap floreren op Twitter als de trollen buiten de betaalmuur worden gehouden? Het antwoord is misschien behoorlijk positief.

Aanbevolen: