Werkt Apple Watch zonder een iPhone?

Inhoudsopgave:

Werkt Apple Watch zonder een iPhone?
Werkt Apple Watch zonder een iPhone?
Anonim

Apple Watch is ontworpen om hand in hand te gaan met de iPhone. Je gebruikt de Watch-app op je iPhone om Apple Watch in te stellen en vervolgens je wearable aan te passen door apps te downloaden, wijzerplaten te wisselen en een keuze te maken uit de beste Apple Watch-complicaties. Het nieuwste besturingssysteem voor Apple Watch, watchOS 6, vereist een iPhone 6s of hoger met iOS 13 of hoger om het installatieproces te voltooien.

De Watch-app is niet beschikbaar voor iPadOS.

Je kunt echter veel doen met je Apple Watch, zelfs als je je iPhone niet bij je hebt. Neem een kijkje!

Image
Image

Wat kan Apple Watch zonder iPhone?

Om je Apple Watch te gebruiken zonder je iPhone mee te nemen, heb je een horlogemodel nodig met de optie GPS + Cellular-connectiviteit. Vervolgens kunt u telefoongesprekken aannemen, sms-berichten ontvangen en muziek streamen op uw horloge zonder uw iPhone te gebruiken. Houd er echter rekening mee dat de batterij van het horloge hierdoor sneller leeg raakt en niet wordt aanbevolen voor gebruik de hele dag door.

Maar Apple Watch kan veel doen zonder verbonden te zijn met je iPhone, zelfs zonder een mobiele verbinding:

  • Volg je stappen.
  • Meet je hartslag.
  • Analyseer je slaap.
  • Geef je schattingen van het calorieverbruik voor sommige activiteiten.
  • Bewaak uw hart met een elektrische hartsensor en ECG-app (Apple Watch Series 3 en hoger).
  • Muziek afspelen. Apple Watch kan 2 gigabyte of meer aan muziek opslaan die u kunt streamen naar Bluetooth-hoofdtelefoons.
  • Gebruik Apple Pay en Passport.
  • Stel een alarm of timer in.
  • Gebruik het horloge als stopwatch.
  • Maak verbinding met internet zonder de iPhone, zolang je eerder verbinding hebt gemaakt met het specifieke Wi-Fi-netwerk toen je zowel je iPhone als Apple Watch bij je had.

Veel apps van derden (dat wil zeggen niet-Apple) werken zonder de iPhone, maar sommige hebben nog steeds een iPhone nodig om het zware werk te doen.

Werkt Apple Watch ooit met iPadOS?

Apple Watch is ontworpen als een begeleidende technologie voor de iPhone. Een iPad is niet zo draagbaar als een iPhone, maar er is geen technische reden waarom Apple Watch niet met iPadOS kan werken zoals met iOS. De huidige beperkingen van Apple Watch maken het koppelen met een iPhone gewoon een betere ervaring - altijd top of mind voor Apple.

In de toekomst zou Apple Watch net zo goed kunnen werken met de iPad als met de iPhone, maar pas als Apple Watch met GPS + mobiele connectiviteit de hele dag door kan presteren bij gebruik van een 4G- of mobiel netwerk. Alleen dan zal Apple Watch onafhankelijk zijn van de iPhone, terwijl het nog steeds telefoontjes, sms'jes en alle andere functionaliteiten afhandelt waarvoor een iPhone momenteel vereist is.

Aanbevolen: