Pandora Apple Watch-app werkt nu zonder iPhone

Pandora Apple Watch-app werkt nu zonder iPhone
Pandora Apple Watch-app werkt nu zonder iPhone
Anonim

What: Pandora's bijgewerkte Apple Watch-app kan nu muziek en podcasts naar je pols streamen zonder verbinding met je iPhone.

Hoe: De app gebruikt mobiele of Wi-Fi-verbindingen om rechtstreeks naar de Apple Watch te streamen.

Waarom kan het jou schelen: Pandora is de eerste niet-Apple streaming muziek-app die niet langer aan een iPhone hoeft te worden gekoppeld om audio naar Apple Watch te streamen.

Image
Image

Pandora heeft zojuist de concurrentie overtroffen door een update voor zijn Apple Watch-app te brengen waarmee je rechtstreeks naar je pols kunt streamen zonder een gekoppelde iPhone.

Dit is de eerste niet-Apple-app die dit op de Apple Watch kan doen; Apple Music en Podcasts kunnen een wifi- of mobiele verbinding gebruiken, maar Spotify en Deezer hebben nog steeds de iPhone nodig om hun Apple Watch-apps te laten werken. Zoals Engadget opmerkt, hebben YouTube Music en Tidal niet eens een Apple Watch-app.

Om er zeker van te zijn dat je de laatste update hebt, ga je naar de Apple Watch App Store en zoek je naar Pandora. Download de nieuwste versie als je deze nog niet op je Apple Watch hebt staan, of tik op Bijwerken als je die hebt en deze nog niet is bijgewerkt.

Je ziet een nieuwe interface waarmee je kunt zoeken of door kunt tikken naar je afspeellijsten en podcasts. Je kunt dan elk nummer kiezen dat je leuk vindt (met een Premium-account) of je afspeellijst afspelen, geen iPhone nodig.

Image
Image

Als je nu naar de sportschool gaat of wat tijd wegneemt van je iPhone, kun je nog steeds naar Pandora luisteren op je eigen pols.

Aanbevolen: