Geweldige iPhone- en iPad-grappen om vrienden uit te halen

Inhoudsopgave:

Geweldige iPhone- en iPad-grappen om vrienden uit te halen
Geweldige iPhone- en iPad-grappen om vrienden uit te halen
Anonim

Het hoeft geen 1 april te zijn om een goede grap uit te halen. Deze zijn ontworpen voor mensen met een iPhone of iPad, vooral als ze hun apparaat ontgrendeld houden, zodat je met de instellingen kunt knoeien.

Gebruik Siri om herinneringen, alarmen, evenementen, enz. In te stellen

Image
Image

Hoewel het instellen van een herinnering of een alarm om af te gaan op een vreemde tijd misschien niet klinkt als de grootste grap om iemand uit te halen, is er een goede reden waarom het als eerste op de lijst staat: je kunt het op bijna elke iPhone doen of iPad.

Siri is de persoonlijke assistent voor spraakherkenning voor iOS en is standaard ingeschakeld, zelfs als het apparaat op het vergrendelscherm staat. Dus je beoogde slachtoffer kan zijn iPhone laten beveiligen met een toegangscode en je kunt nog steeds een grap met hem uithalen.

Activeer Siri zoals je normaal doet door de Home-knop ingedrukt te houden en haar een commando te geven. Een grappige grap is om een reeks herinneringen te maken, zoals:

  • "Herinner me om 21.00 uur om mijn bandenspanning te controleren."
  • "Herinner me om 21:10 uur dat ik echt mijn bandenspanning moet controleren."
  • "Herinner me om 21:15 uur dat de bandenspanning de toegangspoort is tot veilig rijden."

Je kunt Siri ook gebruiken om veel te vroeg een alarm in te stellen of een nepvergadering te plannen. Onthoud dat deze grap ook met jou kan worden uitgehaald, dus misschien wil je Siri uitschakelen terwijl je op het vergrendelscherm staat.

De Screenshot Achtergrond

Image
Image

De screenshot-grap houdt in dat je een screenshot van het startscherm maakt en deze gebruikt als achtergrond voor het vergrendelscherm. Dit kan ertoe leiden dat uw nietsvermoedende slachtoffer denkt dat de iPad of iPhone klaar is voor gebruik, maar alle tikken in de wereld zullen geen app openen totdat ze schuiven om te ontgrendelen.

Het startscherm van Screenshot

Image
Image

Deze is vergelijkbaar met de achtergrond van de schermafbeelding. Begin met het maken van een screenshot van de eerste pagina met apps op het startscherm. Verplaats vervolgens elke app van het eerste scherm naar een andere pagina met apps. Voeg vervolgens de schermafbeelding toe als achtergrond van het startscherm. Verwijder als laatste de schermafbeelding uit de Foto's-app om te voorkomen dat je doelwit je grap ontdekt.

Het resultaat is een startscherm vol apps die niet worden gestart omdat ze eigenlijk deel uitmaken van de achtergrond. Het slachtoffer kan nog steeds gedockte apps starten en kan nog steeds naar een andere pagina gaan om een app te starten, maar zelfs als hij naar een andere pagina gaat, krijgt de iPhone of iPad een gebroken effect wanneer de originele apps op hun plaats lijken te blijven.

Het blauwe scherm van de dood

Image
Image

Deze is grappiger als je je richt op een IT-professional of iemand die iets van computers weet. Het beroemde "Blue Screen of Death" is het foutscherm dat Windows geeft wanneer het besturingssysteem crasht. Als het Blue Screen of Death op een Apple-apparaat verschijnt, kan iemand die het een en ander over computers weet, al dan niet misleiden. Maar er moet op zijn minst gelachen worden.

Selecteer deze foto voor een blauw scherm waarvan het formaat kan worden aangepast zodat het het scherm niet te vol raakt. Ik plaats het graag tussen de tijd die wordt weergegeven en de dia om de instructie te ontgrendelen.

Keer de kleuren om

Image
Image

iOS's toegankelijkheidsopties kunnen een goudmijn zijn voor grappenmakers. Door de kleuren om te keren, kan de iPad er helemaal uit de toon vallen zonder dat het gemakkelijk is om hem weer normaal te maken. Tenzij je doelwit echt heeft geëxperimenteerd met alle iPad-instellingen, zullen ze er waarschijnlijk niet achter komen. Het grappige is dat het alle kleuren omkeert, niet alleen die in de gebruikersinterface, dus als ze naar de Foto's-app gaan, hebben al hun foto's omgekeerde kleuren.

Maak het grappiger door te suggereren dat ze het apparaat opnieuw opstarten, want dat lost de meeste problemen op. Natuurlijk zal opnieuw opstarten niets doen, maar het proces om het te doen zal het probleem nog ernstiger maken.

U kunt naar de toegankelijkheidsopties gaan door te gaan naar Settings> General> Accessibility.

Zet het apparaat in de zoommodus

Image
Image

De toegankelijkheidsopties van de iPhone en iPad hebben ook een zoommodus, wat geweldig is voor mensen met zichtproblemen en mensen die willen lachen op kosten van een vriend. Nadat je de zoommodus hebt ingeschakeld, kun je drie keer op de startknop drukken om op de iPhone of iPad in te zoomen en het zo te laten zodat je vriend het kan vinden.

Aanbevolen: