De 7 beste draagbare luidsprekers van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste draagbare luidsprekers van 2022
De 7 beste draagbare luidsprekers van 2022
Anonim

De beste draagbare luidsprekers bieden je tal van luistermogelijkheden: passieve basradiatoren, krachtige drivers en zelfs weerbestendige behuizingen. Met connectiviteitsopties zoals Bluetooth, AirPlay en Wi-Fi kunt u zich vrij door uw huis, achtertuin of camping bewegen terwijl u naar muziek en podcasts luistert terwijl u klusjes doet of een praatje maakt met vrienden en familie. Met weer- en waterbestendigheid zijn sommige luidsprekers geweldig om te gebruiken op het strand of bij het zwembad om in de zomer te ontspannen; andere bieden volledige waterbestendigheid om schade te voorkomen als ze per ongeluk in het water worden geslagen.

Sommige draagbare luidsprekers hebben ingebouwde microfoons en compatibiliteit met virtuele assistenten, zodat u handsfree kunt bellen, muzieknummers kunt overslaan of apps kunt starten. Met zoveel draagbare luidsprekers op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het beste bij uw behoeften past. We hebben onze topkeuzes van merken als JBL, Bose en Anker op een rijtje gezet om je te helpen bij het kiezen van de luidspreker die bij je past.

Beste algemeen: Anker Soundcore Bluetooth-luidspreker

Image
Image

De Anker Soundcore geeft je alles wat je nodig hebt in een geweldige draagbare luidspreker: goed geluid, een lange batterijduur en een duurzaam frame. De batterij geeft je tot 24 uur luistertijd op een enkele lading, zodat je dag en nacht naar je favoriete muziek en podcasts kunt luisteren. Met twee hooggevoelige drivers en een speciale baspoort krijg je het volle, rijke geluid dat je nodig hebt om van alle soorten muziek te genieten.

Het frame is valbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het in je rugzak wordt gestoten. Met de gestroomlijnde bedieningselementen bovenop de speaker pas je het volume aan en koppel je apparaten snel en eenvoudig. Met een ingebouwde microfoon kun je Amazon Alexa gebruiken om nieuwe muziek en podcasts te ontdekken, het weer te bekijken of je recepten te lezen terwijl je kookt. De luidspreker heeft een bereik van 20 meter, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw telefoon de verbinding verbreekt als u zich door uw huis of tuin verplaatst.

Beste waterdichte: JBL Flip 4 waterdichte draagbare Bluetooth-luidspreker

Image
Image

Niets brengt een feestje zo tot stilstand als een beschadigde luidspreker. De JBL Flip 4 is IPX7 waterdicht, wat betekent dat hij bestand is tegen alle weersomstandigheden, morsen en spatten; je kunt de luidspreker zelfs een korte tijd onderdompelen zonder hem te beschadigen. De batterij geeft je tot 12 uur luistertijd, zodat je bij het ontbijt naar je favoriete podcasts kunt luisteren en na je werk of school naar je beste afspeellijsten kunt luisteren.

Met JBL Connect+ kun je meer dan 100 JBL-luidsprekers aan elkaar koppelen om dezelfde nummers en podcasts af te spelen, zodat je in meerdere kamers kunt streamen voor feesten en familiebijeenkomsten. Je kunt de Flip 4 verbinden met twee apparaten zoals smartphones, tablets, tv's en audiosystemen. De ingebouwde microfoon dempt achtergrondgeluid, zodat je hem kunt gebruiken voor handsfree bellen of een stemassistent zoals Alexa, Siri of Google Assistant gebruiken. De dubbele externe passieve radiatoren geven je luidspreker een echt versterkte baservaring, zodat je kunt zien hoe krachtig de Flip 4 is.

Beste geluidskwaliteit: Bose SoundLink Color II

Image
Image

De Bose SoundLink Color II levert dat kenmerkende Bose-geluid in een compact pakket. Deze luidspreker is klein genoeg om in een draagtas of rugzak te passen, waardoor hij perfect is om mee te nemen naar het strand of het huis van een vriend. Met IPX4-waterbestendigheid hoef je je geen zorgen te maken over spatten of lichte regen. Je kunt hem aansluiten op een andere SoundLink-speaker of de Bose SimpleSync-app gebruiken om hem te verbinden met een Bose home cinema-systeem voor het streamen van muziek in meerdere kamers op feestjes.

De oplaadbare batterij geeft je tot acht uur luistertijd. Met de ingebouwde microfoon kun je gesprekken aannemen of virtuele assistenten van Siri of Google Assistant gebruiken om herinneringen, alarmen in te stellen of andere smarthome-apparatuur te bedienen. Gesproken aanwijzingen begeleiden u ook bij het verbinden van de luidspreker met uw telefoon of tablet via Bluetooth, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze correct zal werken.

Beste compact: Sony SRS-XB12 mini Bluetooth-luidspreker

Image
Image

Het hebben van een compacte draagbare luidspreker is geweldig voor diegenen die misschien niet veel ruimte in hun huis, rugzak of slaapzaal hebben voor een externe luidspreker. De Sony SRS-XB12 Bluetooth-luidspreker heeft een diameter van slechts 15 cm en een hoogte van 3,62 cm, waardoor het de perfecte maat is om in een draagtas, rugzak, bekerhouder te passen of op een bureau of tafelhoek weg te stoppen. De passieve radiator geeft deze minispeaker ondanks zijn kleine formaat een krachtig basbereik.

Je kunt twee van deze luidsprekers tegelijk aan je smartphone, tablet, computer of thuisbioscoopsysteem koppelen voor een groter geluid of het casten van je favoriete muziek in meerdere kamers. Met de afneembare riem kun je hem overal vastmaken om het beste geluid uit je miniluidspreker te halen. De behuizing heeft een IP67-classificatie voor stof- en waterbestendigheid, zodat hij tijdens het douchen in de buurt van een zwembad of in de badkamer kan worden gebruikt. De batterij geeft je tot 16 uur luistertijd.

Beste uitgave: Bose Home Speaker 500: slimme Bluetooth-luidspreker

Image
Image

De Bose Home 500 is een eersteklas draagbare luidspreker die tal van eersteklas functies biedt, evenals het kenmerkende, volle geluid van Bose. De behuizing van de luidspreker is gemaakt van geanodiseerd aluminium voor duurzaamheid en stijl. Met verschillende kleuren beschikbaar, past deze luidspreker in vrijwel elk interieur. Met Wi-Fi, Bluetooth en AirPlay 2-connectiviteit kun je vrijwel elke smartphone, tablet of Bose-thuisbioscoopsysteem op deze luidspreker aansluiten. Er is ook een 3,5 mm koptelefoonaansluiting zodat je een bedrade verbinding hebt wanneer je die nodig hebt.

Alexa-spraakbediening is in deze luidspreker ingebouwd en de acht microfoonarray zorgt ervoor dat de spreker je hoort, waar je ook bent in de kamer. De Spotify-muziekapp is ook geïntegreerd in deze luidspreker, zodat al je favoriete nummers en afspeellijsten binnen handbereik zijn. Het kleuren LCD-scherm geeft duidelijk de titels van nummers en albums weer, evenals albumhoezen van Spotify of Pandora. Met Bose's SimpleSync-app kun je de Home 500 eenvoudig aansluiten op je Bose-thuisbioscoopsysteem om je muziek in meerdere kamers te casten.

De knoppen zijn niet echt knoppen, maar capacitieve aanraaksensoren, dus je raakt gewoon het oppervlak aan en de magie gebeurt. Het kleuren LCD-scherm is daarentegen niet aanraakgevoelig. Het geeft eenvoudig albumillustraties weer voor wat er wordt afgespeeld en eventuele systeemberichten, zoals op welk apparaat het is aangesloten. - Benjamin Zeman, producttester

Beste budget: OontZ Angle 3 (3e generatie)

Image
Image

Je hoeft je bankrekening niet leeg te maken om een geweldige draagbare luidspreker met geweldig geluid te krijgen. De OontZ Angle 3 heeft een prijskaartje van minder dan $ 30, maar geeft je nog steeds een rijk, kamervullend geluid. De dubbele akoestische drivers van 5 watt maken gebruik van het driehoekige ontwerp van de luidspreker, zodat u naar uw favoriete nummers kunt luisteren zonder gedempt of geblokkeerd te worden door de luidsprekerbehuizing. De passieve radiator is naar beneden gericht om een tafel of bureaublad te gebruiken om het basbereik van uw muziek te versterken voor een krachtigere luisterervaring. Met een bereik van 30 meter hoef je je geen zorgen te maken dat je telefoon loskoppelt van de luidspreker terwijl je door je huis of achtertuin beweegt.

De luidspreker heeft een IPX5 waterbestendigheidsclassificatie, zodat je hem op het strand, bij het zwembad of in de badkamer kunt gebruiken terwijl je doucht. De oplaadbare batterij geeft je tot 14 uur luistertijd. U kunt deze luidspreker verbinden met iOS- en Android-smartphones en -tablets, macOS- of Windows-computers en zelfs Echo-dot-smartspeakers voor handsfree spraakbediening.

Beste buiten: AOMAIS GO Bluetooth-luidspreker

Image
Image

Als je op zoek bent naar een draagbare luidspreker om mee te nemen op langere kampeertochten of vakanties, dan is de AOMAIS GO een geweldige optie. Deze draagbare luidspreker heeft een IPX7-classificatie voor waterbestendigheid; het is bestand tegen onderdompeling tot 33 voet gedurende maximaal 30 minuten voordat het beschadigd raakt. Het frame v alt ook en is stofdicht voor sterkte en duurzaamheid. Deze luidspreker heeft twee drivers van 15 watt, twee tweeters van 10 watt en twee passieve radiatoren om je een krachtig geluid te geven.

Je kunt twee van deze luidsprekers met elkaar verbinden voor meer vermogen als je buiten bent met familie of vrienden. Dankzij de ingebouwde draagbeugel kunt u deze luidspreker gemakkelijk overal mee naartoe nemen. De oplaadbare batterij geeft je tot 40 uur luistertijd en is in slechts vier uur volledig opgeladen. Het heeft ook een noodstroomvoorziening voor het opladen van mobiele apparaten in noodgevallen.

Als je op zoek bent naar de perfecte trifecta van geluid, prijs en draagbaarheid, is het moeilijk om de Anker Soundcore te verslaan. Voor degenen die iets meer willen uitgeven voor een luidspreker van topkwaliteit, biedt de Bose Home 500 eersteklas functies zoals aanraakgevoelige bedieningselementen en een LCD-kleurenscherm.

Over onze vertrouwde experts:

Taylor Clemons heeft op verschillende gebieden gewerkt, waaronder productie, marketing en e-commerce. Ze heeft geschreven voor TechRadar, GameSkinny en haar eigen website, Steam Shovelers.

Benjamin Zeman heeft meer dan 20 jaar ervaring in de technische industrie en schrijft sinds april 2019 voor Lifewire. Met een achtergrond in de kunst begrijpt hij hoe goed ontworpen technische producten in ons leven passen. Hij heeft geschreven voor SlateDroid.com, AndroidTablets.net en AndroidForums.com

Waar u op moet letten bij een draagbare luidspreker

Levensduur batterij: Bij het kiezen van een draagbare luidspreker is het het beste om de levensduur van de batterij te beschouwen als de belangrijkste factor om u te helpen een beslissing te nemen. Sommige luidsprekers gaan maar een paar uur mee, terwijl andere een hele dag of langer mee kunnen gaan. De luidsprekers met een langere levensduur van de batterij zijn geweldig om mee te nemen op kampeertrips of om te gebruiken bij het organiseren van bijeenkomsten en feesten met familie of vrienden.

Waterdichtheid: Er zijn verschillende niveaus van waterbestendigheid. De lagere classificaties beschermen uw draagbare luidspreker tegen incidentele spatten, zoals gemorste drankjes of verstrikt raken in een lichte motregen. De hoogste classificaties zorgen ervoor dat uw luidspreker niet beschadigd raakt, zelfs als deze voor een langere periode volledig in dieper water is ondergedompeld.

Connectiviteit en compatibiliteit: Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw draagbare luidspreker is compatibel met elk apparaat waarop u hem wilt aansluiten. Sommige luidsprekers ondersteunen Bluetooth, AirPlay 2 of Chromecast-connectiviteit, terwijl andere een bedrade 3,5 mm aux-aansluiting nodig hebben voor gebruik met smartphones, tablets of thuisbioscoopsystemen.

Aanbevolen: